Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ Seni Istiyorum - Ebru :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ نه آهنگ مشهوره نه خواننده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سنگ خارا - مرضیه Accordion-Lilac Back in Black - AC/DC 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ جهانی رو تصور کن از سیاوش قمیشی 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ یه آهنگ نوستالژیک و پر انرژی قدیمی به یاد دوران تینیجی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :music: لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ با یاد تو / تتلو با یاد تو زندگیم دوباره می گیره بوی عشق جهنم من میشه بهشت رو تن جاده میشه نوشت با تو خوب و روشنه سرنوشت بی تو هیچم با تو پادشاه این قصّه میشم با تو دل من آروم می گیره... با تو دل من چه آروم می گیره... 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ با من قدم بزن- مهران آتش :music: 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ عارف، هر عشقی می میرد. بگذر ز من ای آشنا چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو چون دیگران با سرگذشتم ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ شادمهر..لیلی و مجنونه فک کنم اسمش... لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ Jedgment Anathema The inequity of fate The pains of love and hate The heart-sick memories That brought you to your knees And the times when we were young When life seemed so long Now you are left alone Where did it all go wrong Day after day You burned it all away (and it's too late) All the hate that feeds your needs All the sickness you conceive All the horror you create Will bring you to your knees لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ مرتضی پاشایی/جاده یکطرفه روحش شاد لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ پالام پولوم پیلیچ باز دست تو رو شد که گرگ هستی و باید فرار را بکنیم به جاهای دورتری از حیات از خانه کنار جاده فرعی قرار را بکنیم... شاهین، بکنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده