Lean 56968 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 نه آهنگ مشهوره نه خواننده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 یه آهنگ نوستالژیک و پر انرژی قدیمی به یاد دوران تینیجی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :music:
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 با یاد تو / تتلو با یاد تو زندگیم دوباره می گیره بوی عشق جهنم من میشه بهشت رو تن جاده میشه نوشت با تو خوب و روشنه سرنوشت بی تو هیچم با تو پادشاه این قصّه میشم با تو دل من آروم می گیره... با تو دل من چه آروم می گیره... 2
sara kia 3158 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 عارف، هر عشقی می میرد. بگذر ز من ای آشنا چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو چون دیگران با سرگذشتم ... 2
beat 2373 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 Jedgment Anathema The inequity of fate The pains of love and hate The heart-sick memories That brought you to your knees And the times when we were young When life seemed so long Now you are left alone Where did it all go wrong Day after day You burned it all away (and it's too late) All the hate that feeds your needs All the sickness you conceive All the horror you create Will bring you to your knees
yade dirooz 1814 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 پالام پولوم پیلیچ باز دست تو رو شد که گرگ هستی و باید فرار را بکنیم به جاهای دورتری از حیات از خانه کنار جاده فرعی قرار را بکنیم... شاهین، بکنیم. 1
ارسال های توصیه شده