Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ستایش مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آهنگای مرتضی پاشایی ، چطور دلت اومد بری ، دل دنیا رو خون کردی ، به گوشت میرسه ، یکی هست ، گریه کن ، باید کاری کنی ، تو راست میگی و ... 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ آهنگ Louder Than Words از آلبوم جدید پینک فلوید به نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این آلبوم اولین آلبوم این گروه بعد از 20 سال هست که چند روز پیش منتشر شد. 1 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ این روزا جز صدای تو، به هیچ چیز دیگه ای گوش نمیدم تنها آرامشمه.. لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ آهنگ Louder Than Words از آلبوم جدید پینک فلوید به نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این آلبوم اولین آلبوم این گروه بعد از 20 سال هست که چند روز پیش منتشر شد. مرسی بابت پینک فلوید.. خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ غریبه حسن شماعی زاده این آهنگ معرکه است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ stop for a minute... sandra دوستان انقدر پشت سرهم آهنگای پاشایی رو گوش ندید. جوون ایرانی همین جوری خودش افسرده هست. افسردگی شدید میگیریدااااااااااا. از ما گفتن! 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ Led Zeppelin - Stairways To Heaven 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ stop for a minute... sandra دوستان انقدر پشت سرهم آهنگای پاشایی رو گوش ندید. جوون ایرانی همین جوری خودش افسرده هست. افسردگی شدید میگیریدااااااااااا. از ما گفتن! اصن سینه سوخته بوده این داداشمون در حد استاد شهریار!! تازه دارم آهنگاشو کشف میکنم ... سبک خاص خودشو داره اصلا ... 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چندتا آهنگ دیگه از مرتضی پاشایی که قبلا کمتر گوش داده بودم ... تو فکرتم ، نبض احساس ، برو ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده