Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ آینده - استاااااااااااااد سیاوش قمیشی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ روضه كانال دو حسينيه اعظم زنجان 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوتا داداش - علی عبدالمالکی از قدیم گفتن داداش پشت داداشه مگه میشه یکیشون باشه یکی دیگه نباشه مگه میشه یکی تشنه بره تنها لب دریا وقتی میرسی ببینی خون رو ساحله لباشه خیلی سخته داداشت صدات کنه نتونی پاشی خیلی سخته که ازت چیزی بخواد شرمنده باشی خیلی سخته دیگه جونی به تنت نمونده باشه داداشت صدات کنه پاشو بریم پاشو داداشی خیلی سخته ببینی چشم داداشت نمیبینه ببینی حتی نمیتونه روی پاهاش بشینه خیلی سخته برسی وقتی دیگه دیر شده باشه ببینی یه مشک خالی با دوتا دست رو زمینه خیلی وقتا دلم از غصه هوای گریه داره مثل عباس که واسه بغض داداشش بی قراره خیلی وقتا دوست دارم تشنه بمونم خیلی تشنه مثل عباس بشینم دعا کنم بارون بباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ روضه ویژه حضرت ابولفضل با صدای بابای خوبم که خودم ضبطش کردم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ دکلمه این شعر: در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست... 2 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ Like a rolling stone از باب دیلان 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ زمستون علی عبدالمالکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده