Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اجرای زیبای " زیبای تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم" توسط مهدیه محمدخانی فوق العاده ست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آهنگ ساشيار به زبان كرمانجي با صداي محسن ميرزاده و يلدا عباسي http://upir.ir/937/Mohsen-Mizazade-va-Yalda-Abbasi-Kuwat.swf"] http://[flash=quality='high' width='16' height='16']http://upir.ir/937/Mohsen-Mizazade-va-Yalda-Abbasi-Kuwat.swf لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوره آسمین ارمان ارمان دگورمژن دگورمژن کریه برخان خاده جان دبارژن همدل هوال عزیز جان ته ناویژم چاو شور پرن ارمان ارمان سره ساوو اورزه لنگه هوال جان ورین راوه؟ بکن برا عزیز جان درد بلاوه ترجمه به زبان پارسی ابرهای آسمان می غرند (دل پری دارند) گله بره ها زار می زنند (بارژ: بع بع حاصل از دلتنگی برای دیدن و خوردن شیر مادر توسط بره را گویند) ای یار و همدم من، من تو را ترک نمی کنم حسودان زیادند مواظب خودت باش اسپند سر راه خودت دود کن بخند و شادی کن تا غمها و دردهایت دور بشوند ----------------------------- ترکه مه کر الله خاده ارمان ارمان دلبره من، دلبره من داغت دانی یاره جان جیگر من بو خراوو و مال خراو دلبره من ترجمه به زبان پارسی خدایا دلبرم ترکم کرده است یار من داغی روی دلم گذاشته است داغون و خانه خراب شده ام ای دلبر من ----------------------------- خه ور نه وو الله خاده ارمان ارمان ژه یاره من کمانداره بی مروت بر دل من خه ور نه وو عزیزه ژه یار من ترجمه به زبان پارسی خدای من از یار من خبری نشد ابروکمان بی محبت دلم را برد عزیز من از یار من خبری نشد ----------------------------- بالاخانه ارمان ارمان ارمان ارمان خشت و نیمه ارمان ارمان خشت و نیمه فه که یاره هواله کانیا جیمه فه که یاره هواله کانیه جیمه للای لای ترجمه به زبان پارسی بالا خانه خشت و نیم است (حالتی نیمه ساخت دارد) لب و دهان یار من زلال و زیباست لب و دهان یار من زلال و زیباست چشمه جیم: چشمه ای که دور و بر آن پر از سبزه و چمن است و آب زلالی دارد بالا خانه: خانه دو طبقه را گویند ----------------------------- (محسن) سر هلینم ارمان ارمان ارمان ارمان له کویران له کویران چه ره بوومه یاره جان خانه ویران له وی کارا مال خراو بومه حیران للای لای سر به کوه و بیابان بگذارم ای یار عزیزم دیدی چگونه خانه ویران شدم ای خانه خراب هنوز توی این کار حیران مانده ام ----------------------------- بالاخانه ارمان ارمان ارمان ارمان خشت و نیمه خشت و نیمه فه که یاره هواله کانیا جیمه فه که یاره هواله کانیه جیمه للای لای ترجمه به زبان پارسی : بالا خانه خشت و نیم است (حالتی نیمه ساخت دارد) لب و دهان یار من زلال و زیباست لب و دهان یار من زلال و زیباست ----------------------------- (یلدا) ترکه مه کر الله خاده ارمان ارمان دلبره من، دلبره من داغت دانی یاره جان جیگر من بو خراوو و مال خراو دلبره من للای لای ترجمه به زبان پارسی: خدایا دلبرم ترکم کرده است یار من داغی روی دلم گذاشته است داغون و خانه خراب شده ام ای دلبر من ----------------------------- خه ور نه وو الله خاده ارمان ارمان ژه یاره من ژه یاره من کمانداره بی مروت بر دل من خه ور نه وو عزیزه ژه یار من للای لای شاه سیاران ارمان ارمان ارمان ارمان کا گلا من ترجمه به زبان پارسی خدای من از یار من خبری نشد ابروکمان بی محبت دلم را برد عزیز من از یار من خبری نشد ای شاهسواران گل من کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ جوابم نکن >>> محسن چاووشی صبوریم کمه بیقراریم زیاده 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ برای روز میلاد تن خود من آشفته رو تنها نذاری برای دیدن باغ نگاهت میون پیکر شبها نذاری همه تنهایی ها با من رفیقن منو در حسرت عشقت نذاری برای روز میلاد تن خود منو دور از دل و دیدت نذاری دلم دلتنگه و مهرت رو می خواد دلم رو در پی غمها نذاری میام تنها توی قلبت می شینم منو قلبت رو جایی جا نذاری عزیزم جشن میلادت مبارک منو اون سوی جشن دل نذاری عزیزم جشن میلادت مبارک منو اون سوی جشن دل نذاری سیاوش قمیشی ، میلاد 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ به سوی تو به شوق روی تو به طرف کوی تو سپیده دم آیم ،مگر تو را جویم، بگو کجایی نشان تو، گه از زمین گاهی ز آسمان جویم ببین چه بی پروا، ره تو میپویم بگو کجایی ... یک دم از خیال من نمیروی ای غزال من دگر چه پرسی ز حال من... 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ چشم هایم را میبندم گروه دنگ شو 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ای امید دل من کجایی همچو بختم کنارم نیایی آشنا سوز و دیر آشنایی یا بلای دل مبتلایی بی وفا ، بی وفا ، بی وفایی تو غارتگر عقل و هوشی به آزار جانم چه کوشی چو نی دارم در جان خروشی تو غارتگر عقل و هوشی به آزار جانم چه کوشی چو نی دارم در جان خروشی چه خواهم از تو جز نگاهی چه خواهی از جانم ، چه خواهی ندارم جز عشقت گناهی ندارم جز عشقت گناهی بر سیه بختی من گواهی چون دو چشم مستت ، دل سیاهی کو به غیر از آغوشت پناهی آتشی سرکشی ، فتنه جویی آفتی خانه سوزی ، گناهی عشق من ، جان من را چه کاهی ماه من ، مجلس آرا ، تویی تو عشق من ، شادی افزا ، تویی تو روشنی بخش دل ها ، تویی تو راحت جان شیدا ، تویی تو سرگران از چه با ما ، تویی تو سالار عقیلی 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ من بی تو اصلا نیستم محسن چاووشی 3 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ آهنگشو دوست دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آهنگ پروف [h=1]amin 202[/h]:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آهنگ روزهای سخت با صداي مرتضی پاشایی [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [320].swf لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بارون صدای احساسه نم بارون چشات میشناسه تو رو از دست دادم توی لحظه آدم دنیاش و میبازه تلخه سکوته این خونه آخه غیر از خدا کی می دونه تو دلم اتیشه با تو بهتر میشه حال این دیوونه این روزهای سخت تر از اونیه که باور کنی مگه میشه با یه خاطره سر کنی تو می دونی من چیزی نگم بهتره تو دنیا کی از ما عاشق تره یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه این اون دردیه که نمی فهمیه یه دفعه پرپر شد پر پروازمون گرفتس چقدر دل آسمون ♫♫♫♫♫♫ من دلخورم توام هستی ولی باز این غرور و نشکستی چی شده بی خوابی تو که راحت رو من چشمات و می بستی درگیره درده مجنونم مردم میگن که د برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ونم اگه تنها تنها میری زیر بارون که من پریشونم این روزهای سخت تر از اونیه که باور کنی مگه میشه با یه خاطره سر کنی تو می دونی من چیزی نگم بهتره تو دنیا کی از ما عاشق تره یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه این اون دردیه که نمی فهمیه یه دفعه پرپر شد پر پروازمون گرفتس چقدر دل آسمون 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آلبوم پاروی بی قایق | محسن چاوشی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده