sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ آهنگ ریتمیک "سنه حیران" از تتلو شاد:w31: 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ العیاذ باالله!!!:w888: همینطور تسبیح به دست مشغول گوش دادن به آهنگی شاد از برادر ساسی مانکن هستم که گویا مربوط به دوران گذشته تاریک زندگی وی است...(الانا دیگه از این سبکا نمیخونه!!!) نو آوری های این آهنگ بسیار است به طوری که در این آهنگ برادرمان اشاره میکند که سبکی به نام ۶ و ۹ را آورده است!!!! ولی خداییش این امت معلوم نیس فازشون چیه؟؟؟!!!! این آهنگو گوش میدی میگی طرف رد داده اصن!!! اما این آهنگ جدیداش اینقد سنگینه که اصن به این قدیمیا نمیاد... مردم چیز خور شدن معلوم نیس شبا چی چی میخورن؟؟؟؟؟؟؟ والا با این نوناشون!!! 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ آهنگ بینظیر comfortably numb از پینک فلوید 2 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ Why Worry از Dire Straits در یک کلام عشق میکنم باهاش! 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اهنگ عشق اول از شاهکار بینش پژوه و آنا که خیلی قشنگه و تلفیقی از موسیقی ایرانی و اسپنیش هست. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ شااااااااااااااااااد نمیدونم از کیه... لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ آهنگ تیتراژ سریال انقلاب زیبا با صدای محمدرضا علیمردانی با این که سریالشو ندیدم ولی آهنگش خوبه 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ Pink Floyd - Another Brick In The Wall Part 2 تکان دهنده است 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ محمد علیزاده... میشه نگام کنی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ محمد علیزاده... حلالم کن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ احسان خواجه امیری... تاوان... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ محمد اصفهانی.. بی واژه ....................خیلی دوسش دارم خیلی قشنگه............. 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ میثم ابراهیمی.... قبول میکنم... 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ مهدی احمدوند... بارووووووووووووووون 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ مصطفی سندل- عیصیانکار ترکیه ایه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده