beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ Back to black Amy winehouse We only said goodbye with words I died a hundred times You go back to her And I go back to I go back to us I love you much It's not enough You love blow, and I love puff And life is like a pipe And I'm a tiny penny rolling up the walls inside 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ set fire to the rain از آدل عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ Royals از Lorde (این آهنگ، در گِرَمی امسال، آهنگ سال شده، خواننده ی جوان و 17 ساله ی این آهنگ، Lorde هست که بهش لقب آدل جدید دادن) 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ Chris De Burgh - The Lady In Red 3 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ دارم آهنگ پروفایله یکی از دوستانمو گوش میکنم 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ Doin' It Right از گروه Daft Punk آلبوم این گروه به نام Random Access Memories در گِرَمی امسال بسی خوش درخشید. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ژان میشل ژار موسیقی اکسیژن 2 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ آهنگ پروفمون واکنش یه واکنش مثبت دو طرفه برای عشقی که واسه من و تو یه هدفه... 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یخبندونای قطبی چشمات از آلبوم جدید رضا یزدانی 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ شهزاده ی رویای من دیدم تو خواب وقت سحـر شهزاده ای زریــن کمــــر نشستـه بر اســـب سفیـــد می اومـد از کوه و کمــــر می رفت و آتش به دلم می زد نگاهش می رفت و آتش به دلم می زد نگاهش کاشکی دلم رسوا بشـه ، دریا بشـه ، این دو چشـم پر آبــم روزی که بختم وا بشه ، پیدا بشه ، اون که اومد تو خوابم شهزاده ی رویـــــای من شایــــد تویــی اون کس که شب در خواب من آید تویی تــــو… از خــواب شیـرین ، ناگـه پریــدم ،او را ندیـــدم ، دیگــر کنــارم به خـدا جانم رسیده ، از غصه بر لب ،هر روز و هر شب ، در انتظارم به خـدا دیدم تو خواب وقت سحـر شهزاده ای زریــن کمــــر نشستـه رو اســـب سفیـــد می اومـد از کوه و کمــــر می رفت و آتش به دلم می زد نگاهش می رفت و آتش به دلم می زد نگاهش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده