spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ اهنگ Felek از یوسف گونِی Yusuf Guney خواننده ترکیه 4 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ آهنگ پروفایل دوستم اقا مرتضی http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=87462 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ آلبوم قدیمی دلکش :hapydancsmil: بردی از یادم بردی از یادم دادی بر بادم با یادت شادم دل به تو دادم در دام افتادم از غم آزادم دل به تو دادم فتادم به بند ای گل بر اشک خونینم بخند سوزم از سوز نگاهت هنوز چشم من باشد به راهت هنوز چه شد آن همه پیمان که از آن لب خندان بشنیدم و هرگز خبری نشد از آن . . . کی آیی به برم ای شمع سحرم در بزمم نفسی بنشین تاج سحرم تا از جان گذرم پا به سرم نه جان به تنم ده چون به سرآید عمر خبرم ده نشسته بر دل غبارغم زانکه من در دیارغم گشته ام غمگسارغم امید اهل وفا تویی رفته راه خطا تویی آفت جان ما تویی بردی از یادم دادی بر بادم با یادت شادم دل به تو دادم در دام افتادم از غم آزادم دل به تو دادم فتادم به بند ای گل بر اشک خونینم بخند سوزم از سوز نگاهت هنوز چشم من باشد به راهت هنوز 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ فریدون فروغی آلبوم زندون دل (دیوانه من) خواهم تو شوی محبوب دلم چون نرگس من دیوانه من رویت رخ من سویت ره من هستی چو بهشت کاشانه من پروانه من پروانه من بی تو چه کنم مستانه من اوای تو شد هم نغمه من ای لاله من بردی دل من پروانه من پروانه من بی تو چه کنم مستانه من اوای تو شد هم نغمه من ای لاله من بردی دل من 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ آهنگ شيرين و فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میخوام بگم غصه شیرین و فرهاد رو منکه چه جوری شدن عاشق و دلدار همهمه فکر می کنیم عاشقیم، ای وای منولی کور خوندیم دنیای من 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ دوستت دارم هنوز عشق منی:hapydancsmil: از گروه سون دمشون گرم 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ آلبوم دهاتي و پر پرواز شادمهر عقيلي ! آلبوم دهاتي فكر كنم سال 79 منتشر شد ! فكر كنم .... من از بچگي شادمهر رو دوست داشتم و سريع البومش رو ميخريدم اون موقع كاست مد بود ! سريع رفتم كاستش رو خريدم يادش بخير ... با اينكه خيلي سن كمي داشتم اون موقع ولي گوش دادن به اين آلبوم منو ميبره به گذشته ! و فكر ميكنم 82 83 شايدم كمتر اينا بود پر پرواز اومد بيرون ! واي خدا ... چه روزاي خوبي بود ! حس ميكنم اون روزا بهترين روزاي زندگيم بودن ... اصلا بچگي خيلي خوبه ! 7 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ Amour Amour Rammstein Die Liebe ist ein wildes Tier Sie atmet dich sie sucht nach dir Nistet auf gebrochenen Herzen Geht auf Jagd bei Kuss und Kerzen Saugt sich fest an deinen Lippen Gräbt sich Gänge durch die Rippen Lässt sich fallen weich wie Schnee Erst wird es heiß dann kalt am Ende tut es weh Love is a wild animal It breathes you it looks for you It nests upon broken hearts and goes hunting when there are kisses and candles It sucks tightly on your lips and digs tunnels through your ribs It drops softly like snow First it gets hot then cold in the end it hurts 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ لب تیغ-احسان خواجه امیری نه میتونم از این احساس رها شم تا تو تنها شی نه اون اندازه دل دارم ببینم با کسی باشی نمیـــــــــتونم دارم میسوزم از وهم تبی که هر دو میگیرم از اینکه هر دومون باهم لب یک تیغ راه میریم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ آهنگ راز خدایابیامرز ناصر عبداللهی یه زخم کهنه روی بالم یه آسمون که چشم به رام نیست به غیر واژه غریبی چیزی توی ترانه هام نیست حتی یه آینه پیش روم نیست که اسممو یادم بیاره تنها ترین مسافر شب تو خلوتم پا نمیزاره ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی تو هم کنارم نمیمونی دل من از نژاد عشق از تو و از ترانه لبریز یه دنیا غم توی صدامه مثل سکوت تلخ پاییز من یه پرنده غریبم من از نژاد آسمونم میون این همه ستاره من یه شهاب بی نشونم ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی تو هم کنارم نمیمونی تو هم کنارم نمیمونی تو هم کنارم نمیمونی ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی ازم نخوا با تو بمونم تو هیچی از من نمیدونی اگه بگم راز دلم رو تو هم کنارم نمیمونی 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ بی تو مهتاب فریدون مشیری با صدای آرش 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۲ نرو خواهش میکنم گروه سون قدیمیه اما خیلی قشنگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده