sama-sh 6913 ارسال شده در 16 مرداد، 2016 دیشب گوش میکردم خوابم برد… نگاهت..... فریدون اسرایی نگاهت قلبمو برده ، هنوزم پس نیاورده…! 3
masi eng 47044 ارسال شده در 18 مرداد، 2016 اهنگ دختر از حمید طالب زاده.. دانلود کنید.. لینک مستقیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [MusicFa.Ir]%20%28320%29.mp3 3
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 پاشایی … باید کاری کنی دلم تنگه مثل ابرای تیره... تویه حسی مثل زندون اسیره تو از احساس من چیزی نمیدونی که داری بی خودی منو میرنجونی یه امشب جای من باش جای اونی که چشماش به در خوشک شد ولی عشقش نیومد یه امشب همسفر باش مثل من دربه در باش جای اون که به دنیا پشت پا زد باید کاری کنی آروم بگیرم باید یک لحظه دستاتو بگیرم باید برگردی امشب باز به این خوونه باید این لحظه ها یادت بمونه یه امشب مال من باش مال مردی که دستاش به جزع دست تو همرای نداره بزار یادت بیارم چه جوری بی قرارم دل من غیر تو راهی نداره من از تو یاد گرفتم تمام زندگی مو حالا با کی بگم این قصه یه وابستگی موو رو دوش کی بزارم یه دنیا خستگی موو؟؟؟ باید کاری کنی تو که باز مثل قدیما به هم خیره بشن چشمای خیسو اشکیه ماا همین شب که تنهام باید برگردی انیجا باید کاری کنی آروم بگیرممممممممممممممممممممممممم..... 2
saba mn 20993 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 send my love از adele زن از کاوه ایرانی اما دلم واست تنگ میشه از زانیار نیستی تنها از نوید عبداللهی زندگی از فاتح نورایی یکی توو قلبمه از پازل باند کلا اهنگ های سریال شهرزاد از چاووشی فعلا اینا همینجور داره اهنگ عوض میشه 5
maryam39 8211 ارسال شده در 29 مرداد، 2016 اگرچه عمری... از غزل شاکری (بازیگر نقش رویای سریال شهرزاد) صدای ابریشمی فوقالعادهای داره 4
Lean 56968 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 با من سوت بزن آرش:hapydancsmil: گاهی خل بازی مثل بروفن لازم میشه 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 Nothing Else Matters _ Metallica کاش میشد صدای جیمز هتفیلد رو خورد :| 6
ارسال های توصیه شده