felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ من هر وقت این تاپیک رو می بینم دپرس می شم ... خود اسم تاپیک و نوع محتواش روی دپرس شدن خیلی تاثیر گذاره 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ یعنی منم حوصله ام سر رفته الان این سوالیه؟ من هر وقت این تاپیک رو می بینم دپرس می شم ... خود اسم تاپیک و نوع محتواش روی دپرس شدن خیلی تاثیر گذاره ای بابا ...راس میگی؟ :icon_pf (34):بدیم عنوان و عوض کنن پس! :icon_pf (34): معمولانم جمعه عود میکنه ! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ الان این سوالیه؟ آرههههههه... علامت سئوالش یادم رفت 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آرههههههه...علامت سئوالش یادم رفت میام انجمن میبینم هیچ خبری نیست! ... حالا تو بگو ببینم چیکار میکنی الان که حوصلت سر رفته/.؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ میام انجمن میبینم هیچ خبری نیست! ... حالا تو بگو ببینم چیکار میکنی الان که حوصلت سر رفته/.؟ اوهوم... فکر کنم بشینم درس بخونم منطقی باشه... یه کار دیگه ام هست یه پرتقال پوست بکنم...بعد پوستشو ریز ریز کنم...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اوهوم...فکر کنم بشینم درس بخونم منطقی باشه... یه کار دیگه ام هست یه پرتقال پوست بکنم...بعد پوستشو ریز ریز کنم...:hapydancsmil: حوصلت سر میره درس میخونی؟!!!! جیمیم دانستنی ها میخونه! من وقتی حوصلم سر بره اعصابمم باهاش سر میره یا باید برم بیرون یا با یکی حرف بزنم البته پرتقال و خیلی موافقم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حوصلت سر میره درس میخونی؟!!!!جیمیم دانستنی ها میخونه! من وقتی حوصلم سر بره اعصابمم باهاش سر میره یا باید برم بیرون یا با یکی حرف بزنم البته پرتقال و خیلی موافقم درس خوبه ادم حواسش پرت میشه این پروسه ی پرتقال خیلی جواب میده... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اینجا صدای محرم می آید بیاین گوش بدین حوصله تون سر نره! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ اینجا صدای محرم می آیدبیاین گوش بدین حوصله تون سر نره! محرم یه زمانی خوب بود ...یادمه وقتی بچه بودیم دسته های کیلومتری میومد ...از شب اول محرم صدای تبل و سنج کل کوچه و خیابونا رو پر میکرد تا 12-1 شب 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ می گم اسمشو بزارین : وقتشه یکم سر حال بیای مگه نه چم دونم یا یه چیزی تو این مایه ها که انرژی بده و یکم سرخوش بشی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ محرم یه زمانی خوب بود ...یادمه وقتی بچه بودیم دسته های کیلومتری میومد ...از شب اول محرم صدای تبل و سنج کل کوچه و خیابونا رو پر میکرد تا 12-1 شب آره مال همون زمان بود 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تو هنوز حوصله سر نیومده؟؟ چرا یکی دو بار اومد سر جاش ...دوباره سر رفته الان جمعه ها عود میکنه! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من نیز با این سایت خیلی کند البته خمیازه 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ درس درس درس درس درس درس درس درس درس درس درس درس سه سال از عمر گذشت به بطالت ... وقت آن است بارمان را ببندیم بریم ارشدیون شیم .... برین درس بخونین حوصله شم میاد .... جووون .... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ امروز به کاربرای انلاین که نگا میکردم دیدم خیلی از کاربرا آشنا نیستن! خیلی از قدیمیا رفتن... اینجا هر لحظه در حال تغییره ولی گاهی اصلا متوجه نمیشیم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده