رفتن به مطلب

حوصلم سر رفته بابا..یکی یه چیزی بگه!...

ooraman

ارسال های توصیه شده

اوری یه تاپیک زدی یه ملت رو سرگرم کردی. پی:

اوری تاپیک نمیزنه نمیزنه

وقتیم میزنه حداقل 24 ساعت اون بالاست :whistle::w02::53tnkbetm2eof1u84pj

خوبه باز بقیه سرگرم شدن:ws3:

معمولا وقتی کار و برنامه نداشته باشیم حوصله مون سر می ره:ws37: شما که کار داشتین و دسته بندی و...

بعضی وقتا ادم کار داره ولی حوصله نداره

با همه بی حوصلگی کارامم انجام دادما....ولی خب بازم این حوصلهه جا نمیاد

اینجور موقعا بیرون رفتن خیلی مفیده

حوصلت سر رفت برو بخواب... :ws37:

:ws3:

خیلی وقتا دقیقا همین کار و میکنم

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

-هدف؟

- :ws52: هیچی!

- واقعا هیچی؟

- واقعا هیچی دیگه!

- مگه میشه؟ :w58:

- چرا نمیشه؟ خوب هدف ندارم. :ws3:

وقتی که اهدافی وجود نداشته باشه یا دستنیافتنی باشه آدم حوصله اش سر میره.

چون وقتی هدف باشه. آدم برنامه هم داره. وقتی برنامه داشته باشی دیگه حوصله ات سر نمیره.

من خیلی وقتا با اینکه کار دارم و مشغولم یه جورایی حوصله ام سر میره. نمیشه اسمشو گذاشت سر رفتن حوصله. خسته میشم و بی انگیزه. کسل میشم. هیچ راهی هم برای برطرف کردنش پیدا نکردم. فقط خودتو مشغول کن و زیاد به این فکر نکن که چرا حوصله ات سر میره. چون بدتر میشی.

• Like 15
لینک به دیدگاه
-هدف؟

- :ws52: هیچی!

- واقعا هیچی؟

- واقعا هیچی دیگه!

- مگه میشه؟ :w58:

- چرا نمیشه؟ خوب هدف ندارم. :ws3:

وقتی که اهدافی وجود نداشته باشه یا دستنیافتنی باشه آدم حوصله اش سر میره.

چون وقتی هدف باشه. آدم برنامه هم داره. وقتی برنامه داشته باشی دیگه حوصله ات سر نمیره.

من خیلی وقتا با اینکه کار دارم و مشغولم یه جورایی حوصله ام سر میره. نمیشه اسمشو گذاشت سر رفتن حوصله. خسته میشم و بی انگیزه. کسل میشم. هیچ راهی هم برای برطرف کردنش پیدا نکردم. فقط خودتو مشغول کن و زیاد به این فکر نکن که چرا حوصله ات سر میره. چون بدتر میشی.

افرین

دقیقا همینههههه

کلمش به ذهنم نمیومد

این یه جور بی انگیزگی....تو پست بالا هم گفتم ...کارام و انجام میدم....برنامه دارم ....اما بازم حوصلم سر رفتست ....بازم احساس کسلی میکنم

انگار یه چیزی کمه

یه خلاء وجود داره که فک میکنم خیلیامون دچارشیم....

چه جور خلائیه؟ عاطفیه؟فلسفیه؟اعتقادیه؟تفریحیه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
افرین

دقیقا همینههههه

کلمش به ذهنم نمیومد

این یه جور بی انگیزگی....تو پست بالا هم گفتم ...کارام و انجام میدم....برنامه دارم ....اما بازم حوصلم سر رفتست ....بازم احساس کسلی میکنم

انگار یه چیزی کمه

یه خلاء وجود داره که فک میکنم خیلیامون دچارشیم....

چه جور خلائیه؟ عاطفیه؟فلسفیه؟اعتقادیه؟تفریحیه؟

کلا زندگی حال نمیده. دست رو دلم میزاری عقده های درونیم همه الان میزنه بیرونا. :ws3:

هرچی میدوی فقط کفشات پاره میشه. نمیدوی احساس میکنی عقب موندی.

میری مسافرت که استراحت کنی وقتی برمیگردی کوله باری از خستگی رو دوشته. اگر بخوای خیلی خرج کنی باید بیای دو برابر خسته کنی خودتو تا جبران بشه.

هر طرفم میری انقدر چیزای نا متقارن میبینی که حالت از همه چیز بهم میخوره. از خیابون بگیر تا بیابون.

فکر کنم مردن به عنوان یه تغییر اساسی خیلی خوب باشه. :icon_pf (34):

اون موقع مجرد بودیم در میومدیم با ماشین تو خیابون دور میزدیم بعد از نیم ساعت حوصلمون سر میرفت. میگفتم یه زنگ بزنیم ببینیم این سازمان ملی جوانان چه غلطی میکنه پس؟

آخرش میگن چرا آمار اعتیاد و افسردگی و خودکشی انقدر بالاست. خوب چی کنیم؟ :ws52:

سیگار میکشم چایی میخورم واین سیکل تکرار میشه

اینم یه راهیه. ولی بعد از یه مدت میبینی سیگار خالیم حال نمیده. :icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه
کلا زندگی حال نمیده. دست رو دلم میزاری عقده های درونیم همه الان میزنه بیرونا. :ws3:

هرچی میدوی فقط کفشات پاره میشه. نمیدوی احساس میکنی عقب موندی.

میری مسافرت که استراحت کنی وقتی برمیگردی کوله باری از خستگی رو دوشته. اگر بخوای خیلی خرج کنی باید بیای دو برابر خسته کنی خودتو تا جبران بشه.

هر طرفم میری انقدر چیزای نا متقارن میبینی که حالت از همه چیز بهم میخوره. از خیابون بگیر تا بیابون.

فکر کنم مردن به عنوان یه تغییر اساسی خیلی خوب باشه. :icon_pf (34):

اون موقع مجرد بودیم در میومدیم با ماشین تو خیابون دور میزدیم بعد از نیم ساعت حوصلمون سر میرفت. میگفتم یه زنگ بزنیم ببینیم این سازمان ملی جوانان چه غلطی میکنه پس؟

آخرش میگن چرا آمار اعتیاد و افسردگی و خودکشی انقدر بالاست. خوب چی کنیم؟ :ws52:

میدوئی به امید آینده ...دیپلم میگیری ....میدوئی واسه لیسانس لیسانس میگیری میدوئی واسه فوق لیسانس

فوق لیسانس و دکترا رم میگیری باز میبینی هیچی نشد!

باز همون آدمی

مشکلاتت بشتر شده که کمتر نشده

قبلا یه دغدغه داشتی اونم مثلا قبولی تو کنکور لیسانس و فوق لیسانس بود حالا 10 تا دغدغه دیگه اومده روش....:icon_pf (34):

من وشما امشب خودکشی نکنیم خوبه :ws3::w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من وقتی حوصله ام سرمیره میرم سراغ برادرزاده ام باهم بازی میکنیم دیگه حوصلمون سرنمیره...

اگر کسی پیشت هست بشینید بازیهای دوران طفولیت کنید درست میشید

مثل اسم و فامیل و نقطه بازی و.....:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

رفرش بازي...

من وقتي حوصله سرم ميره و اصلا تايپيك خوبي هم اينجا پيدا نميشه دكمه رفرش رو اينقد ميزنم تا يكي يه پست تو تايپيكاي مورد علاقم بزنه..:icon_redface:

سرگرمي خوبيه...:دي

___

اس ام اس بازي يكي از راههايي است كه ميتوني خودتو سرگرم كني..قبلا زياد sms بازي ميكردم ولي الان ديگه حال همين اس نوشتنو ندارم...:sigh:

كتاب خوندن البته اگه كتاب خوبي كسي بهت پيشنهاد كرده باشه و بگيري بخوني..:sigh:

فيلم ديدن البته اگه كسي فيلم خوبي بهت پيشنهاد كرده باشه و حوصله يه دو ساعت ديالوگ گوش كردن داشتن باشي..:sigh:

كاريكاتور ديدن البته اگه چندين كار مانا و نيك آهنگ و...گيرت بياد...:sigh:

نقاشي كشيدن البته اگه حس نقاشي كشي داشته باشي...:sigh:

راه رفتن البته اگه شب نباشه و جايي كه ميخواي بري كسي مزاحمت نيشه..:sigh:

دوچرخه سواري البته اگه حكومت اين دوچرخه اشو روانه بازار كنه..:sigh:

تي وي جمهوري اسلامي ديدن البته اگه حال ديدن به به و چه چه بصيرت دهندگان رو داشته باشي!!:sigh:

و..

فكر كردن..:sigh:

به نظرم فكر كردن يكي از راههاي گذر بي حوصلگي باشه....

من كه موقع بي حوصلگي اين روزا

يا پاي كامپيوترم يا خوابم.....:w16:

به قول يكي از دوستان پاييز هواش كسالت آوره و بهترين راه حل اون فقط و فقط خواب هست..:w16:

مخصوصا وقتي كه هوا سرد باشه و بري زير پتو...:w16:

• Like 13
لینک به دیدگاه
رفرش بازي...

من وقتي حوصله سرم ميره و اصلا تايپيك خوبي هم اينجا پيدا نميشه دكمه رفرش رو اينقد ميزنم تا يكي يه پست تو تايپيكاي مورد علاقم بزنه..:icon_redface:

سرگرمي خوبيه...:دي

___

اس ام اس بازي يكي از راههايي است كه ميتوني خودتو سرگرم كني..قبلا زياد sms بازي ميكردم ولي الان ديگه حال همين اس نوشتنو ندارم...:sigh:

كتاب خوندن البته اگه كتاب خوبي كسي بهت پيشنهاد كرده باشه و بگيري بخوني..:sigh:

فيلم ديدن البته اگه كسي فيلم خوبي بهت پيشنهاد كرده باشه و حوصله يه دو ساعت ديالوگ گوش كردن داشتن باشي..:sigh:

كاريكاتور ديدن البته اگه چندين كار مانا و نيك آهنگ و...گيرت بياد...:sigh:

نقاشي كشيدن البته اگه حس نقاشي كشي داشته باشي...:sigh:

راه رفتن البته اگه شب نباشه و جايي كه ميخواي بري كسي مزاحمت نيشه..:sigh:

دوچرخه سواري البته اگه حكومت اين دوچرخه اشو روانه بازار كنه..:sigh:

تي وي جمهوري اسلامي ديدن البته اگه حال ديدن به به و چه چه بصيرت دهندگان رو داشته باشي!!:sigh:

و..

فكر كردن..:sigh:

به نظرم فكر كردن يكي از راههاي گذر بي حوصلگي باشه....

من كه موقع بي حوصلگي اين روزا

يا پاي كامپيوترم يا خوابم.....:w16:

به قول يكي از دوستان پاييز هواش كسالت آوره و بهترين راه حل اون فقط و فقط خواب هست..:w16:

مخصوصا وقتي كه هوا سرد باشه و بري زير پتو...:w16:

:ws37:

الانم که داره بارون میاد

چقد کسل کنندست که بشینی تو خونه و از پشت پنجره نگاش کنی!:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws37:

الانم که داره بارون میاد

چقد کسل کنندست که بشینی تو خونه و از پشت پنجره نگاش کنی!:icon_pf (34):

نيازي نيست نگاش كني..برو زير پتو و از زير پتو صداي بارون بشنو..اينقد اين حالت خوابيد كيف داره كه نگوو...:w16:

امروز تا ساعت 11 بارون شديد ميزد منم زير پتو رفته بودم و با صداي بارون از خواب لذت ميبارم...بعدش كه بارون بند اومد و مجبور شديم بريم بيرون...:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نيازي نيست نگاش كني..برو زير پتو و از زير پتو صداي بارون بشنو..اينقد اين حالت خوابيد كيف داره كه نگوو...:w16:

امروز تا ساعت 11 بارون شديد ميزد منم زير پتو رفته بودم و با صداي بارون از خواب لذت ميبارم...بعدش كه بارون بند اومد و مجبور شديم بريم بيرون...:icon_redface:

اخه بارون همه لذتش به اینه که وقتی داره میباره زیرش راه بری....البته تو لذت دو سره بردی :ws3:چون هم بیرون رفتی هم صداش و شنیدی :hapydancsmil:

تاپیک خیلی داره رمانتیک میشه :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه بارون همه لذتش به اینه که وقتی داره میباره زیرش راه بری....البته تو لذت دو سره بردی :ws3:چون هم بیرون رفتی هم صداش و شنیدی :hapydancsmil:

تاپیک خیلی داره رمانتیک میشه :w02:

خب تو هم برو بيرون...:w16:

حيف كه ازدواج نكردي ولي تصور ميكنم با همسر زير بارون قدم زدن حال و هواي ديگه داشته...:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب تو هم برو بيرون...:w16:

حيف كه ازدواج نكردي ولي تصور ميكنم با همسر زير بارون قدم زدن حال و هواي ديگه داشته...:whistle:

:ws3:ما عرصه رو خالی گذاشتیم برای شما متاهلا

که جا تو خیابون کم نیارین :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:ما عرصه رو خالی گذاشتیم برای شما متاهلا

که جا تو خیابون کم نیارین :ws3:

منم كه عرصه رو خالي گذاشتم..گفتم "تصور ميكنم" اونايي كه عرصه رو پر كردن و ما هم نسبت زن و شوهر بهشون ميديم حال و هواي ديگه رو زير بارون تجربه ميكنن...:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم كه عرصه رو خالي گذاشتم..گفتم "تصور ميكنم" اونايي كه عرصه رو پر كردن و ما هم نسبت زن و شوهر بهشون ميديم حال و هواي ديگه رو زير بارون تجربه ميكنن...:whistle:

:ws3:اها از اون جهت! :hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من كه گاهي حتي حوصله يه پست دادن رو هم ندارم:sigh:

اوضاع من از همه حادتره:sigh:

من حوصله ندارم پست هارو بخونم

بحرانیه اوضام:hanghead:

آخ آخ هییییییی ملت کلا بی حوصله شدن رفتن:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...