ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ عوضش من اینجا هم پاستیل دارمهم آلوچه دارم هم آدامس قلقلی دارم. یعنی من ندارم ملیکا داره من ازش می پیچونم. حالا حقت هست ضربتی نوش جان کنی یا نه؟ :vahidrk::elivg5ddfqdy8k5mocf منم الوچه و پفک و ادامس و اینا دارم پاستیل میخواااااااااااااااااااااااااااام :icon_pf (34): :sad0::sad0::sad0: 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ عوضش من اینجا هم پاستیل دارمهم آلوچه دارم هم آدامس قلقلی دارم. یعنی من ندارم ملیکا داره من ازش می پیچونم. خوش به حالت! منم از اینا میخوام! ما یک داداش داریم که 4 سال از خودمون کوچکتره از اینا نداره! پاستیل و این همه ماجرا؟! مرسی بابت تاپیک 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوش به حالت! منم از اینا میخوام! ما یک داداش داریم که 4 سال از خودمون کوچکتره از اینا نداره! پاستیل و این همه ماجرا؟! مرسی بابت تاپیک قربانت. 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ محمد دستت درد نکنه.....خوشمزه ترین تاپیک انجمنو تو راه انداختی:shad: به پاستیل خوردن افتخار کن...تنها قاقالی لیه که دکترای ایرادگیر تو تی وی و روزنامه و مجله های سلامت هم تائیدش میکنن دراگون بال رو نگفتی....جدیده ولی فوقوالعادست....تو روزای سخت زندگیم کشفش کردم و مایه ی شادیم شد:lol: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ محمد دستت درد نکنه.....خوشمزه ترین تاپیک انجمنو تو راه انداختی:shad:به پاستیل خوردن افتخار کن...تنها قاقالی لیه که دکترای ایرادگیر تو تی وی و روزنامه و مجله های سلامت هم تائیدش میکنن دراگون بال رو نگفتی....جدیده ولی فوقوالعادست....تو روزای سخت زندگیم کشفش کردم و مایه ی شادیم شد:lol: ایول عکسشو بگیر از نت معرفی اش کن 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل دراگون بال آیا میدانید اژدهای کومودو بزرگترین گونه از خانواده مارمولکها است که روی زمین زندگی میکنند. این موجودات که از نظر قیافه به موجودات قدیمی زمین هم شبیه هستند، حالا دیگر به ندرت روی زمین یافت میشوند.(با ربط تر ازین پیدا نکردم) 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل آلفابت ایا میدانید اولین مردمانی که حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پیش در جنوب ایران ایرانیان بودند؟ آیا میدانید الفبای مردم هاوایی 12 حرف دارد؟ حروف انگلیسی A,B,C,D در املای انگلیسی هیچ یک از اعداد 1 تا 99 دیده نمی شود؟ 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم این تاپیک چه ربطی به کودک ونوجوان داشتخیلی هم اسپم داره اما فعلا منتقل شد به بخش علوم تغذیه تالار خانواده .... با اسپمها هم کاری ندارم اما اگه زیادتر شد همه رو مجبورم پاک کنم 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من عااااااااااشق پاستیلم مرسی.... :w12: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ از دست تو !!!! خیلی وقت بود پاستیل نخورده بودم ! هر طور شده یکیشو میخرم ! دهنمو آب انداختی ! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ امروز رفتم پاستیل خریدم ...گفتم یه خیریم به تاپیک تو برسونم جیمی :biggrin: مولف:اوری پاستیل حلقه های توت فرنگی: آيا مي دانيد: توت فرنگي از زمانهاي بسيار دور مصارف درماني داشته و براي مثال رومي از آن براي معالجه سنگ كليه، سرفه، دفع حمله نقرس و... استفاده مي كرده اند. يكي از زنان در بار ناپلئون حمام توت فرنگي مي كرفته و هر بار براي حمام كردن در حدود 11 كيلو توت فرنگي استفاده مي شده است در بعضي از نقاط تاجيكستان فعلي در ايام خاص سبدهاي توت فرنگي وحشي را به گردن گاوها مي آويزند و معتقدند فرشتگاني كه توت فرنگي دوست دارند با دريافت اين هديه ها خوشحال مي شوند و باعث بركت محصول و زياد شدن شير گاوهايشان مي شوند. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده