Abo0ozar 8637 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 آره صورتی و بنفش بباف که با رنگ لباسات ست باشه من برای این کارا حوصله خوبی دارم حیف که نخ ندارم و الا الان میبافتم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 اینم دستبند من:hapydancsmil: آفرین دوستی :hapydancsmil: دیدی تومیتونی اندازه دستت شد؟ نخهات ضخیم ترهستند آخه 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 آفرین دوستی :hapydancsmil: دیدی تومیتونیاندازه دستت شد؟ نخهات ضخیم ترهستند آخه مرسی مرسی آره دو تا گره هم میخوره !!! نخهام از این نخهای ابریشمی هستن ولی من هر کدوم را 4 لایه کردم و بافتم اگر یه لایه میبافتم خیلی نازک میشد 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2011 من برای این کارا حوصله خوبی دارم حیف که نخ ندارم و الا الان میبافتم ابوذر بباف بذار اینجا ببینیم
arghavan 1343 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 عزیزم برای یه دستبند هر نخش چند سانت باشه کافیه؟؟؟؟ من الآن شروع کردم.... خدا کنه بتونم 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 عزیزم برای یه دستبند هر نخش چند سانت باشه کافیه؟؟؟؟ من الآن شروع کردم.... خدا کنه بتونم برای دست دختر یک متر طول هر نخی که آخر میمونه کافیه 3
Hodaa37 2744 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 خیلی سخته من حتما باید از دست کسی ببینم تا بتونم ببافم مدلهای خوشگلی گذاشتی کاربرد دیگه ای نداره؟ فقط یه بند که رو مچ بسته میشه؟ 3
griffin21 23 ارسال شده در 1 تیر، 2012 درود ... واسه انتهاي دستبند چيكار مي كنيد؟ دكمه و يا گره زدن معمولي هست ولي يه مدل گره هست كه بين دو سر انتهاييه دستبند زده ميشه كه خيلي كار رو آسون ميكنه و فقط كافيه دو سر دستبند رو بكشي تا به تناسب مچ دست بسته شه... اگه اشتباه نكنم اسمش گره ي پايه مكرومه است ...... يه دنيا ممنون ميشم اگه يكي اينو به من ياد بده!!!..... 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 تیر، 2012 درود ... واسه انتهاي دستبند چيكار مي كنيد؟ دكمه و يا گره زدن معمولي هست ولي يه مدل گره هست كه بين دو سر انتهاييه دستبند زده ميشه كه خيلي كار رو آسون ميكنه و فقط كافيه دو سر دستبند رو بكشي تا به تناسب مچ دست بسته شه... اگه اشتباه نكنم اسمش گره ي پايه مكرومه است ...... يه دنيا ممنون ميشم اگه يكي اينو به من ياد بده!!!..... چی هست بلدی بگو ماهم یاد بگیریم 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 تیر، 2012 چه خوب. این مدلی تا حالا ندیده بودم نشون داداشم دادم.بلده درست کنه:hapydancsmil: وقتی درست کرد عکسشو واستون بذارم؟ 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 13 تیر، 2012 چه خوب.این مدلی تا حالا ندیده بودمنشون داداشم دادم.بلده درست کنه:hapydancsmil:وقتی درست کرد عکسشو واستون بذارم؟اره عزیزم حتما ....اگر میشه از مراحل بافتشم عکس بذاری ممنونت میشم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 اینم یه سایت پراز نقشه برای علاقه مندان به بافت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 وایییییییییییییی من عاشق اینننننننننن کارامممممممممممممممممممممم مرسیییییییییییی حتما درست میکنم شاید عکسشم گذاشتم هنرمندیهامو ببینید البته من کلا از هر انگشتم شونصدتا هنر میریزه ها 2
h.afkhami 13 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 جدید ترین مدل های دستبند دوستی مدل دلخواهتان را سفارش دهید تا برایتان بافته شود تاروپود عرضه کننده انواع دستبند های دوستی 2
h.afkhami 13 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 ما در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش دستبند دوستی را با یک دستبند ساده شروع می کنیم و به مرور دستبند های زیبا و جدید تر را برای آموزش خواهیم داد. با بریدن چندین نخ رنگی گلدوزی (عمامه یا کوبلن ) هر کدام به طول حدود ۸۰ سانتی متر کار را شروع می کنیم. در تصویر پایین ما از دو رنگ هرکدام به تعداد چهار عدد استفاده کرده ایم شما می توانید در این مدل دستبند از هرتعداد نخ که می خواهیداستفاده کنید (هرچه تعداد نخ بیشتر شود پهنای دستبند بیشتر خواهد شد). رشته ها را با هم مخلوط می کنیم و همه را با هم همانند شکل زیر گره می زنیم تا یک حلقه درست شود . آن را به یک سطح صاف با چسب نواری یا با سنجاق قفلی به یک بالش و یا به یک تخته شاسی وصل کرده و بافت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را شروع می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده