Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوب اموزش و نگاه کن کاری نداره همش گره هست.. چندتا گره بزنی راه می افتی فقط اندازه نخشو باید حواست باشه کم نباشه.... کلش همینه تو میتونی امتحان کن اینو یادم رفت ازت بپرسم...الگوهاش راحت بود؟ گویا بود یعنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اینو یادم رفت ازت بپرسم...الگوهاش راحت بود؟ گویا بود یعنی؟ عمه خودت درست نکردی هنو!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اینو یادم رفت ازت بپرسم...الگوهاش راحت بود؟ گویا بود یعنی؟ آره خوب بود مخصوصا اون دومی هاش که نحوه گره زدن رو داشت باید ببافی تا میزان کشیدن نخش بیاد دستت تا صاف دربیاد........ من اولی رو اومدم ببافم ضخامت نخهام برابر نبود خیلی کج و کوله شد برای همین هم دومیشو بافتم بامزه تر هم بود فقط یک گره که زدی باید باز یک گره دیگه بزنی چون با یکی چیزی معلوم نمیشه.. حالا بعد از اولیش هم میبافم میذارم عکسشو.... دستت درد نکنه 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ عمه خودت درست نکردی هنو!!؟؟ نه عمه...من دارم بافتنی می بافم الان 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یه نکته ی مهم...... احتمالا" حرفهای متفرقه می ره یه تاپیک دیگه و پاک نمی شه...اینجا می شه فقط برای آموزش 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یه نکته ی مهم......احتمالا" حرفهای متفرقه می ره یه تاپیک دیگه و پاک نمی شه...اینجا می شه فقط برای آموزش پس به پیمان بگم بفرستش تالار هنر خدائیش جاش اینجا نیست دوسی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پس به پیمان بگم بفرستش تالار هنرخدائیش جاش اینجا نیست دوسی من قبل از زدن تاپیک با پیمان صحبت کردم گفت اینجا... دیگه مدیرا خودتون هماهنگ کنید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من قبل از زدن تاپیک با پیمان صحبت کردم گفت اینجا...دیگه مدیرا خودتون هماهنگ کنید مدیر کجا بود باشه خودم بهش گفتم.. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اینا خیلی بامزه و یکم هم سخت هستند فکرکنم میشه از اون مدلهای آموزش هایی هم که تو پست 4 و 7 صفحه اول گذاشتی برای هرکدوم از اینها هم بذاری اون آموزشش خیلی خوبه زودی آدم یاد میگیره مرسی 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اینا خیلی سخته! من بی استعداد تا از نزدیک نبینم یاد نمی گیرم! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا همون دیشب اصلا گفتم تو تالار خانواده زده بشه عاشقی وهزاردردسر موضوع به تالار هنر منتقل شد 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا همون دیشب اصلا گفتم تو تالار خانواده زده بشه عاشقی وهزاردردسر موضوع به تالار هنر منتقل شد ممنون خوب میشه آقا مدیر:there: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ جالب انگیز بود مهنازی مرسییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده