Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 سلام به همه ی خانومهای محترم نو اندیش عرضم یه خدمتتون که امروز یه سایتی رو کشف کردم که کلی آموشهای قشنگ داشت...یکی از اونها دستبند های بافتنی بود..... آموزشها رو می ذارم به ترتیب+ الگو ها...امیدوارم استفاده کنید 47
Aartemis 6639 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 مرسی مهناز جون وای این دستبندا واقعا عالین ! هم سبک هم شیک ! واقعا تو دست راحتن اما کاش میگفتی نخ این دستبندا را از کجا باید تهیه کنیم ! من اگر یاد بگیر هر هفته یکی برای خودم میبافم ! 17
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 مرسی مهناز جونوای این دستبندا واقعا عالین ! هم سبک هم شیک ! واقعا تو دست راحتن اما کاش میگفتی نخ این دستبندا را از کجا باید تهیه کنیم ! من اگر یاد بگیر هر هفته یکی برای خودم میبافم ! نخ بافتنی می شه...اما نخ کوبلن از همش بهتره 21
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 مرسی مهناز دوستم بهمون یاد داده بودها الان چندماهه میخوام یکیشو درست کنم حس و حالش نیست 12
Ssara 14641 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! من با آپلود سنتر انجمن آپ کردم 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! من با هیچی نیومدم و میبینمشون الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: 4
Ssara 14641 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 من با آپلود سنتر انجمن آپ کردم من با هیچی نیومدم و میبینمشون الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: خب پس مشکل دقیقا از منه گاهی نتم اینجوری میشه! احتمالا دفعه ی دیگه که تاپیک رو ببینم درست میشه ممنون 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: چه فعال راستش من دو جین هم ازینا داشته باشم دستم نمی کنم خوشم نمی یاد همیشه یک دستبند طلا سفید ساده دستمه تو مغازه ها هم ازین چیزا می بینم برام جذاب نیست 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 چه فعال راستش من دو جین هم ازینا داشته باشم دستم نمی کنم خوشم نمی یاد همیشه یک دستبند طلا سفید ساده دستمه تو مغازه ها هم ازین چیزا می بینم برام جذاب نیست من دوست دارم از این چیزیها درست کنم حتی اگه خودمم نپوشم...... منم خودم طرفدار سادگی هستم تواین جورچیزیها....... حوصله ندارم باید یکار هنری کنم تا آدم بشم 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 من دوست دارم از این چیزیها درست کنم حتی اگه خودمم نپوشم......منم خودم طرفدار سادگی هستم تواین جورچیزیها....... حوصله ندارم باید یکار هنری کنم تا آدم بشم منم اهل درست کردن هستم گل بافتنی می بافم 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 منم اهل درست کردن هستم گل بافتنی می بافم کار خوبی میکنی من برم با بافته شدهست برگردم... کارههاتو بذار ببینیم تو آثارهنرمندان انجمن 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 اینارو میشه تعمیم داد گردنبند (ازاینا که میچسبه به گردن) و تل درست کرد :dancegirl2: اونوقت ست میشن 9
ارسال های توصیه شده