Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه ی خانومهای محترم نو اندیش عرضم یه خدمتتون که امروز یه سایتی رو کشف کردم که کلی آموشهای قشنگ داشت...یکی از اونها دستبند های بافتنی بود..... آموزشها رو می ذارم به ترتیب+ الگو ها...امیدوارم استفاده کنید 47 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جون وای این دستبندا واقعا عالین ! هم سبک هم شیک ! واقعا تو دست راحتن اما کاش میگفتی نخ این دستبندا را از کجا باید تهیه کنیم ! من اگر یاد بگیر هر هفته یکی برای خودم میبافم ! 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جونوای این دستبندا واقعا عالین ! هم سبک هم شیک ! واقعا تو دست راحتن اما کاش میگفتی نخ این دستبندا را از کجا باید تهیه کنیم ! من اگر یاد بگیر هر هفته یکی برای خودم میبافم ! نخ بافتنی می شه...اما نخ کوبلن از همش بهتره 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مرسی مهناز دوستم بهمون یاد داده بودها الان چندماهه میخوام یکیشو درست کنم حس و حالش نیست 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! من با آپلود سنتر انجمن آپ کردم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا من نمی بینم؟! شاید سایت ها فیلی هستند و شما با چیلترشکن میاید؟! من با هیچی نیومدم و میبینمشون الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من با آپلود سنتر انجمن آپ کردم من با هیچی نیومدم و میبینمشون الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: خب پس مشکل دقیقا از منه گاهی نتم اینجوری میشه! احتمالا دفعه ی دیگه که تاپیک رو ببینم درست میشه ممنون 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ الان میخوام برم یکیشو درست کنم عکسشو میذارم تاشب:hapydancsmil: چه فعال راستش من دو جین هم ازینا داشته باشم دستم نمی کنم خوشم نمی یاد همیشه یک دستبند طلا سفید ساده دستمه تو مغازه ها هم ازین چیزا می بینم برام جذاب نیست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چه فعال راستش من دو جین هم ازینا داشته باشم دستم نمی کنم خوشم نمی یاد همیشه یک دستبند طلا سفید ساده دستمه تو مغازه ها هم ازین چیزا می بینم برام جذاب نیست من دوست دارم از این چیزیها درست کنم حتی اگه خودمم نپوشم...... منم خودم طرفدار سادگی هستم تواین جورچیزیها....... حوصله ندارم باید یکار هنری کنم تا آدم بشم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من دوست دارم از این چیزیها درست کنم حتی اگه خودمم نپوشم......منم خودم طرفدار سادگی هستم تواین جورچیزیها....... حوصله ندارم باید یکار هنری کنم تا آدم بشم منم اهل درست کردن هستم گل بافتنی می بافم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ منم اهل درست کردن هستم گل بافتنی می بافم کار خوبی میکنی من برم با بافته شدهست برگردم... کارههاتو بذار ببینیم تو آثارهنرمندان انجمن 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینارو میشه تعمیم داد گردنبند (ازاینا که میچسبه به گردن) و تل درست کرد :dancegirl2: اونوقت ست میشن 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده