rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ آورین برو بچس صنایع خوب فعالنا :girl_in_dreams::rose: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلامممممممممممممممممممممممممممم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلامممممممممممممممممممممممممممم:girl_blush2: سلام به روی ماهت خوبی؟ :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام سلامخوبی خوشی سلامتی سلام دخملی خوبی؟ من برم لالا شبت ناززززززززز 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت خوبی؟ :girl_in_dreams: سلام سلامخوبی خوشی سلامتی سلاممممممممممممممممممممم ميسي يه عالمه:girl_blush2: همه خوبن؟ 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام مهلبون خوبی؟ چیکالا میتنی؟دیده نمیای بهمون سر بزنیا 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام مهلبونخوبی؟ چیکالا میتنی؟دیده نمیای بهمون سر بزنیا سلام نازجونم ميسي.تو خوبي؟ من ميام ميبينم اينجا هيچكي نيست برميگردم:w554: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام نازجونمميسي.تو خوبي؟ من ميام ميبينم اينجا هيچكي نيست برميگردم:w554: ای جانن خوب عزیزم موقع امتحان بچه ها بود منم حس فعالیت نداشتم راستی امستو نمیگی؟ :4chsmu1: ارشدت متالوژیه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ای جاننخوب عزیزم موقع امتحان بچه ها بود منم حس فعالیت نداشتم راستی امستو نمیگی؟ :4chsmu1: ارشدت متالوژیه؟ اسممو كه نوشتم!آسا...... من كه ارشد نيستم تو همين كارشناسيشم دارم بال بال ميزنم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممم ميسي يه عالمه:girl_blush2: همه خوبن؟ سلوووووووووووووووم عسیسم ما نیز خوبیم تو شطوری :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا هم اسپم حسوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود :w589::w589::w589::w589: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ مینا اومد پاتوق مارو گرفت منم اومدم اینجا رو بیگیرم ساملیک :w139: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خوبی؟ خوبم نازيييييييييييييييي سلوووووووووووووووم عسیسم ما نیز خوبیم تو شطوری :aghosh: شلاممممممممممممممممممممممممممممم...بووووووسسسسسسسسس.:girl_blush2: خيلي هوبم 1 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان منم اومدم به جمع هم رشته ایهای خوبم بپیوندم:icon_pf (44): واقعا خوشم اومد 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان خووووووووووووووووووووووبه هم رشته ای قبول دارید هیچ رشته ای مثل صنایع نمی شه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز دادیم امتحانش سه ساعته بود:icon_pf (34):ببین دیگه چی بود مخم داشت داغ میکرد:banel_smiley_52:حالا نمیدونم نمرم چی میشه اوهوم من تو رو دوست دارم :ws3: سلام عزیزم برق که سخت نیست من دوسش داشتم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان منم اومدم به جمع هم رشته ایهای خوبم بپیوندم:icon_pf (44):واقعا خوشم اومد سلام دوست عزیز ، خیلی خوش اومدین 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان منم اومدم به جمع هم رشته ایهای خوبم بپیوندم:icon_pf (44):واقعا خوشم اومد سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی امیدوارم بیشتر ببینیمتون اینجا سلام به همه دوستان خووووووووووووووووووووووبه هم رشته ایقبول دارید هیچ رشته ای مثل صنایع نمی شه؟؟ بله بله دقیقا 3 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدی اره واقعا شیرینه من اول میخواستم مکانیک بخونم اما الان عاشق رشتممهمچین حال میکنم از همه چی یه نمه یاد میگیریم سنگینه بابا:banel_smiley_52:پاسیدم امروز امتحان برنامه دارم هیچی نخوندم میخوام برم گواهی پزشک بگیرم حذف پزشکی کنم:icon_pf (34): من توی بدترین شرایط امتحان برق دادم ولی به نظرم خیلی شیرین بود آخی مگه چه برنامه ای یادتون دادن؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده