tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ :167::167::167: اینجوری میخوای پذیرایی بکنی از بچه های گل صنایعی؟:w410:خب معلومه اینجوری میشه...در میرن پشت سرشونو هم نمی بینن!حداقل یه سری برنامه جانبی بذارین ملت جذب شن مثلا پذیرایی: :cakesmileyf: اینم برای منحرف ترها: :Ghelyon: یا موسیقی زنده و ...: :w14::connie_24: اینم بزنین دم ورودی بی زحمت: :welcome: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ :167::167::167: چوب مياري:3384s: اینجوری میخوای پذیرایی بکنی از بچه های گل صنایعی؟:w410:خب معلومه اینجوری میشه...در میرن پشت سرشونو هم نمی بینن!حداقل یه سری برنامه جانبی بذارین ملت جذب شن مثلاپذیرایی: :cakesmileyf: اینم برای منحرف ترها: :Ghelyon: یا موسیقی زنده و ...: :w14::connie_24: اینم بزنین دم ورودی بی زحمت: :welcome: وااااااااااااااااااای میسی تیبا جونم چه مهمون نوازی کردییییییییییییییییی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ چوب مياري:3384s: اینجوری میخوای پذیرایی بکنی از بچه های گل صنایعی؟:w410:خب معلومه اینجوری میشه...در میرن پشت سرشونو هم نمی بینن!حداقل یه سری برنامه جانبی بذارین ملت جذب شن مثلاپذیرایی: :cakesmileyf: اینم برای منحرف ترها: :Ghelyon: یا موسیقی زنده و ...: :w14::connie_24: اینم بزنین دم ورودی بی زحمت: :welcome: يوحي يه سيخ بيار بزنمش :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ تفنگتو بزار جيبت بچه:w00:بيا منطقي صحبت كنيم من الان هم دارم درس ميخونم هم تايب ميكنم ببين اين ارزش افزوده چيه تو اقتصاد 2:ws52: منطق من اسلحمه جدی؟! اقتصاد کلان برداشتی:ws2: خب ارزش افزودست دیگه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااام به همه ی بچه های صنایع به خاطر اتفاقی که افتاد متاسفیم:icon_pf (34): امیدوارم از این به بعد با همراهی و همکاری بیشتر تالار بهتری داشته باشیم دم همتون گرم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ انسانهای باهوش مسائل را حل میکنند،نوابغ آنها را اثبات میکنند (آلبرت انیشتین) 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سکوت اینجا چقدر دلنشینه! اومدی خرابش کردی دیگه:w00::w00::w00: علي كوشي علي تو همون عليهههههههههه هستي يوحي كوش محمد حسين ؟ چیه دنبال کی میگردی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نقش ما هم حفظ كردنشونه اخرش من نقهميدم اين فلوچارتا چرا اين قدر مسخرن:w00: فلوچارت فلو چارت فلو چارت لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ دنبال تو ديگهتو علي هستي علی موند وحوضش دست از سرش بردار 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نه نه تو علي هستيعليههههههههههههههه اهای دختر رشتی برو خونتون کوچولو علی سرش شلوغه لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلملکم ما که اومتیمممم:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام خانم مدیرگرامی، مشتاق دیدار؟!! دلمون تنگ شده بود. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام خانم مدیرگرامی،مشتاق دیدار؟!! دلمون تنگ شده بود. سلام مهرداد خان گل گلاب والا منم دلتنگ بودم مرسی بابت نبودنم معذرت 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سلملکم ما که اومتیمممم:girl_in_dreams: خوش اومدی مدیر دل بچه ها پوسید اهاي دختر رشتي با اون اخلاق مشتي علي جون يه تكون علي جون دو تكون اینم به افتخار دختر رشتی :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی مدیردل بچه ها پوسید مرسی همکار منم دلم تنگیده بود برا همه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ مرسی همکار منم دلم تنگیده بود برا همه :w139::w139::w139: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده