Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ راستش زمان ما اگه کسی در یکی از رشته های فنی و مهندسی تحصیل میکرد و بعدش میرفت سر کار ،و حداقل 3 سال سابقه مدیریتی پیدا میکرد میتونست درفوق لیسانس رشته مهندسی صنایع ،همین گرایشی که من هستم شرکت کنه ،تازه بعد از قبولی یه مصاحبه هم داشت. ولی ظاهرا تازگیها شرط سابقه کار و مصاحبه رو برداشتن.حیطه کاریشم تا دلت بخواد مثل گربه مرتضی علی میمونه هر جور بندازیش بالا چهار دستو پا میاد زمین. من خودم بیشتر در زمینه مدیریت و برنامه ریزی پروژه کار کردم. آهان پس که اینطور شما کارشناسی ارشدین؟:girl_in_dreams: چون من تازه اول راهم زیاد اطلاع دقیق نداشتم مرسی که روشنم کردین:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سیلااااااااااام اینجا کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ راستش منم نمیدونم کجاست ،یهو از اینجاسر در آوردم.... دیدم خوش میگذره.... دیگه موندم. 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منم اومددددددددددمسلاااااااام به همه 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سلام Sheyda عزیز. چه آواتاره خوشگلی داری،خیلی نازه... 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سلام!!حالتون خوبه!! مرسی،نازی از خودتونه!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام علیک سیلاااااااااااااااام خب میبینم که اینجا سوت و کور شده........:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام سلام منم هستم چه طوری؟ 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوبم ...شوما چطوری جناب مهندس همکار مدیر؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوبم ...شوما چطوری جناب مهندس همکار مدیر؟ من خوبم................ من میلادم.اینیم که گفتی نمیشناسم......... 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من خوبم................من میلادم.اینیم که گفتی نمیشناسم......... خوبی آقا میلاد؟شما این مهندس همکار رو نمیشناسی یعنی؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خوبی آقا میلاد؟شما این مهندس همکار رو نمیشناسی یعنی؟ چاکریم......... نه ولی فکر کنم ادم خوبی باشه......... 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چاکریم.........نه ولی فکر کنم ادم خوبی باشه......... نه اتفاقا خیلی پسربدیه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نه اتفاقا خیلی پسربدیه مگه میشناسیش؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آرررررررره خوب معرفیش کن تا ما هم بشناسیمش........... 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یه سبد ترانه داره هروخ میاد اینجا یادش میره بیاره :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یه سبد ترانه داره هروخ میاد اینجا یادش میره بیاره :girl_in_dreams: چه قدر شبیه منه............ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده