MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ میم شیمی جان زیاد سخت نگیر!! ببین فانوسی اینی که گفتی خیلی عالیه!! فقط گوجش پای خودت دیگه!! لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ میم شیمی جان زیاد سخت نگیر!!ببین فانوسی اینی که گفتی خیلی عالیه!! فقط گوجش پای خودت دیگه!! باشه خيار شور هم مي خرم:62izy85::62izy85: ديگه چي مي خوايم؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه بقیش بستگی به کرمت داره دیگه!!! لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان. انگار بحث خيلي داغه ! ! !:pot::pot:. من اين وقتي كه نبودم بيمارستان بودم. نظر اينه كه بذارين امتحاناي مبهم جوون تموم بشه بعد اگر دوست داشتين و همه جمع ششدن در خدمت هستم 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان. انگار بحث خيلي داغه ! ! !:pot::pot:. من اين وقتي كه نبودم بيمارستان بودم. نظر اينه كه بذارين امتحاناي مبهم جوون تموم بشه بعد اگر دوست داشتين و همه جمع ششدن در خدمت هستم لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ میخایم یه مقاله در مورد مدیریت زمان از یه جا کپی کنم نمیشه چرا مشكلت چيه مبهم جان؟ مقاله مديريت زمان ميخواي ؟ ؟ ؟ ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کردم بهتره اول یه تعریف جامع ازش داشته باشیم گرچه قسمتای مختلفش تو تالار هست اما گفتم بزار یه چیزی کلی باشه که هم با گرایشای ارشدش اشنا بشیم هم کارشناسی كاملا درسته. شروع ميكني يا شروع كنم؟:icon_pf (44)::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان. انگار بحث خيلي داغه ! ! !:pot::pot:. من اين وقتي كه نبودم بيمارستان بودم. نظر اينه كه بذارين امتحاناي مبهم جوون تموم بشه بعد اگر دوست داشتين و همه جمع ششدن در خدمت هستم :62izy85::62izy85::62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فانوس یه جا مطلب پیدا کردم میخام بزارم با گاماش گزاشتم مهراب میگه بهتره اونو بردارم اما میگم بهتره باشهنظره تو چیه با گام هايش؟؟؟؟؟؟نمي دونم والا اينو مي دونم از كدام سايت برداشتي به نظر من هم نزاري بهتره چون خيلي تابلوئه حالا باز نظر خودت مهمه:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بر میدارممهراب منافق فانوسم با خودت یکی کردی:w00::w00: :ws3: ولي به نظر من اشكال نداره باشه هاخودت مي دوني:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ پارتی بازی دیگه؟؟!!! امتحانات کی تموم میشه مبهم؟ برا ماتا 20 تیر ادامه داره!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ از بحث اصلی دور نشین بابا!!! این شیرینیه چی شد بالاخره؟!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نمي دونم اين مهراب پاش شكسته انگاري:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا!! داش مهرا ارزش پا بیشتر از ایناس ها!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا!! داش مهرا ارزش پا بیشتر از ایناس ها!!! :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ واقعاکه سمیرا!! به پای شکسته مهراب میخندی؟!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ واقعاکه سمیرا!! به پای شکسته مهراب میخندی؟!! دو به هم زني نكن بچه نه به اين مي خندم كه ...:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: ممنون از لطفت :ws52: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ به!! سلام آق مهراب!! این شیرینی چی شد؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عزيزم فعلا كه ميبيني يه خانوم زده پامو خوورد كرده . سميرا خانوومم كه لطف دارن روحيمو خوورد ميكنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده