MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راحله چرا این فانوس زده تو کار حذف پست آخه؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ الان ضمیر "این" به کی برمیگرده؟؟!!! حالا شاید زن اولش ولش کرده باشه!! الان باید ه زنه بد بیرا گفت حتما!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ معذرت مي خوام محمد حسين اون پستها رو به دلايلي حذف كردم اگر مي خواي تا بيام رات توضيح بدم معذرت مي خوام 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باز این زد تو کار حذف پست:w00: ذوق کردم کی این همه پیام داده بهم ....... ضد حال خوردم:w00: موناي عزيز از شما هم معذرت مي خوام به دلايلي اون پستها رو مجبور شدم حذف كنم ببخش فراموش كردم توضيح بدم براتون 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سمیرا خوبی دختر؟!! کجایی دلمون برات تنگ شده بود؟؟!! چرا پاک کردی حالا؟ چی شده بود؟ راسی ازون یارو که هکت کرده بود چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیگه بعد این همه مدت میشناسیمت سمیرا!! یه چیت هست تو!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ازدواج پسري ١٦ ساله , همزمان با ٢ دختر ! در یک اتفاق نادر یک جوان بطور همزمان با دو دختر ازدواج کرد. بگزارش البرز یک جوان اهل کاشمر بطور همزمان با دو دختر مورد علاقه خود در یک روز ازدواج کرد. داماد که یک پسر 16 ساله است دراتفاقی نادر دو دختر همسن و سال خودش را به عقد دائم در آورد تا رکورددار این نوع ازدواج در زیر سن قانونی کشور باشد . این ازدواج زمانی رخ میدهد که اين جوان 16 ساله ابتدا با دختر عمه خود ازدواج کرده و بعد به دنبال عشق و احساس دیگری رفته و همین امر موجب ازدواج همزمان با دو دختر میشود. جالب اینجاست که هر یک ازهمسران این مرد جوان از این ازدواج راضی بوده واز این اتفاق ابراز خرسندی میکنند. گفتنی است یکی از همسران این مرد دخترعمه و دیگر نسبتی با وی نداشته است. این اتفاق نادر در روستای دهمیان از توابع کوهسرخ شهرستان کاشمر رخ داده است . __________________ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر دوتا دختر راضی بودن؟ :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه باباپسره با دختر عمش عقد میکنه بعد عاشق یکی دیگه میشه بعد اونم عقد میکنه بعد واسه جفتشون با هم عروسی میگیره:w00: بابا دختر عمه تو دلش خون گریه میکنه مگه میشهطفلی چه عذابی میکشه بیچاره... ولی تو که همه چیو نمیدونی!!! چجوری قضاوت میکنی؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا تو کوتاه بیا!! نمیخواد بکشیش!! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این فکر کنم ازونا میشه که کلی زنو بچه و نوه و نبیره و ازینجور حرفا پیدا میکنه!! اگه زنده باشیم، یه 80 سال دیگه تو تلویزیون میبینیمش!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا دلت میاد بکشیش؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ سیلاملکم چه خبره بازم دهوا سر مرد و زنه؟ اخه این بچه چش به زن گرفتن اخه فانوسیه من خوفی؟ محمدحسین شیطوری؟ مونا جون تو خوفی؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سیلاملکم چه خبره بازم دهوا سر مرد و زنه؟ اخه این بچه چش به زن گرفتن اخه فانوسیه من خوفی؟ محمدحسین شیطوری؟ مونا جون تو خوفی؟ بچه خیلی پرویی الان همه لنگ یکیشن این 2 تا گرفته:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه خوبين؟ مونايي بايد اون پسر رو كشت منم با تو هم عقيده ام محمد حسين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو داري دفاع مي كني هان؟:ws25: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده