rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ علی یارت خاله جووووون:aghosh: حتما حتما حتما من صبح ساعت 8 بیدار میشم:shad::shad::shad::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ منم بيدار مي شممممممممممممممممممممممم ايول ايوله اي ول :62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ پس خاله من برم بخوابم که فردا بد قول نشم:flowerysmile: اینجا هم چند روزه که هوا ابریه کلییییییی میخوابم فکر میکنم ساعت 7صبحه تازه 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ اااااااااااااا؟باشه عزيزم تازه سر شبه كه!!! برو نانازم من تازه 40 تا تست دارم بزنم اگه اونا رو نزنم نمي شه بخوابم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ خوب خاله پاشو بریم تو تستا تو بزن منم بخوابم میدونم سر شبه اما خاله میترسم صبح بیدار نشم (اخه خواب صبح رو خیلی دوست میدارم) لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ خاله من رفتم بووووووووووووووووووس بای بای 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ فدات شم خوب بخوابي نفس خاله:pichak: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ منم بلم لالاااااااااااا بابای 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ QUOTE] میای تو پاتوق صنایعیهااا بعد واسشون حرفم در میاری:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: چی؟ پاتوق صنیعی ها؟؟؟!!! اینجا پاتوق منه!!! رو سر درش ندیدی نوشته موسس محمد حسین؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ شمارشو دارم زنگ بهش میزنم sms هم میدم بهش میدونم که درگیره:aghosh::flowerysmile: حالا چنا همش میخوای با من کل کل کنی تو پسر؟؟؟؟؟؟؟؟:brodkavelarg: تو از اولشم میخواستی منو اذیت کنی:icon_pf (34): من؟ باتو کل کل کنم؟؟!! مگه بیکارم؟؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اول بگم سلااااااااااااااااااااااام به همتون قد يه دنيا دلم براتون تنگ شده بچه ها خوبين من آمادم يه دست كتكم بزنين بياين ديگه آهان من منتظرم علیک سلام باید توضیح بدی که کجا بودی...!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ :pichak: :pichak:سیلاااااممممممممممممم خوبی خاله قربونت بره؟؟؟:pichak: :pichak: اخ چخد دلم واست تنگ شده بود :aghosh:بیا بغلم :pichak:اووووووممممممم ماچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ:pichak: هیشکی حق نداره سمیرای منو دهوا کنه چی؟ کی گفته شما اینجا تعیین کننده ای؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ میسییییییییی فانوسی چقدر امروز خسته شدم اینجا همه از تهرانن؟ چه فرقی میکنه؟؟!! حالا مثلا فکر کن راحله از ... باشه!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ QUOTE]میای تو پاتوق صنایعیهااا بعد واسشون حرفم در میاری:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: چی؟ پاتوق صنیعی ها؟؟؟!!! اینجا پاتوق منه!!! رو سر درش ندیدی نوشته موسس محمد حسین؟؟!!! از دست توووووووووووووووووووو:62izy85::62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ علیک سلامباید توضیح بدی که کجا بودی...!!! سلام:sigh: دعوام نتن ديگه خب:4564: گناه دالم به خدا:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اين مبهم چرا همش اينجاست ولي پست نمي زاره هان؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ از دست توووووووووووووووووووو:62izy85::62izy85::62izy85: مگه تو درس ندالیدیشب تصمیم گرفتیاا اين مبهم چرا همش اينجاست ولي پست نمي زاره هان؟ داشتم تایپ میکردم اعصابمو خراب کرده از بیکاری نامه میدن شهرستان:w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ سلام:sigh:دعوام نتن ديگه خب:4564: گناه دالم به خدا:hanghead: خب مگه ما دل نداریم؟؟؟!! دلمون تنگیذه بود برات محمد موهاتو میکنمااااا:167: امروز صبح تو ونک داشتم میرفتم ملاصدرا که مامانم زنگ زد بهم بعدش گفت دخترم تو که چیزی از ما پنهون نمیکنی گفتتم نه گفت یه نامه از دانشگات اومده اون ترم مشروط شدی:jawdrop: ای دانشگاه نامردد حتما باید خبر تا رشت میرفت موهای منو؟؟؟!!! :167: دانشگاه خواجه نصیر!! میدون ونک!! ملاصدرا!! انجمن نواندیشان!! وای وای وای!! تازه خیلی بهت لطف کردن که یه نامه برا فقط مشروطیت دادن!!! از دست رفتی.... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ خب مگه ما دل نداریم؟؟؟!! دلمون تنگیذه بود برات خب دل منم تنگ شده بود تازه:4564: موهای منو؟؟؟!!! :167: دانشگاه خواجه نصیر!! میدون ونک!! ملاصدرا!! انجمن نواندیشان!! وای وای وای!! تازه خیلی بهت لطف کردن که یه نامه برا فقط مشروطیت دادن!!! از دست رفتی.... :icon_pf (34): محمد بيچاره شد، مامانش ديگه ولش نمي كنه :62izy85::62izy85:... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ چرا؟محمد من رزمی کار کردما یکی میزنم له بشیاااا:w00: منم وایمیسم تورو نگاه میکنم تا منو بزنی!!! کاش همون دانشگاه گیلان میخوندم نامه پامه هم نمیدادن نامردااا:icon_pf (34):سه شدم:icon_pf (34):الان مامان فکر میکنه من دروغ گوام:icon_pf (34): بله دیگه!! پارت بازی نی به زور منتقلت کنن تهران همین میشه دیگه!! همین تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی، خدا هم اینجوری میذاره تو کاست!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده