MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۸۹ از ساعت 10 تا حالا اینجام!!! حوصلم سر رفت!!! کلی هم کار دارم برای فردا ولی حسش نیس انجام بدم!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۸۹ ohok!! نفر اول!! باشه!! تو نفر اول باش!!! من مدال میندازم گردنت باید جلوم خم بشی!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۸۹ به من نخند یهنی انخد قدت کوتاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پله بذار بیا مدالو بنداز تو گردنم من رفتم درس بوخونم بای بای 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۸۹ اتفاقا قد من بلنده!! ولي اساسش اينه كه بايد خم بشي!! تعظيم كني!!! تا حالا مدال نگرفتي ديگه!! دركت ميكنم!!! فانوسي ميبيني؟؟!! بازم همه رفتن!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۸۹ سلام كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محمد حسين خوبي؟ چي شده ؟با راحله افتادي سر كل كل!!!!!:ws28: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین، ۱۳۸۹ سلام یه هفته نبودم از 35 شد 80:jawdrop: خوب بچه ها به علت ***** شدن مهندسان از این به بعد با دوستان اینجا چتر میشیم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ mina jojo گفته است: سلامیه هفته نبودم از 35 شد 80:jawdrop: خوب بچه ها به علت ***** شدن مهندسان از این به بعد با دوستان اینجا چتر میشیم سلام عزيزم خوشامديد اينجا طرفدار زياد داره:girl_yes2: توي تاپيك معرفي اعضا خودتون رومعرفي كرديد؟:wubpink: تاپيك معرفي اعضا 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ سلام دوستان خوش اومدید!!! آره فانوسی!! دیگه یکم گردو خاکا رو باید خوابوند!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها كم كم داريم داغ ترين پاتوقو رقم ميزنيما!!!! معماري رو هم نزديكه كه رد كنيم. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ چقد زرنگ!! من خودمو معرفی کردم!!! ولی باشه... محمد حسین!! دانشجوی شهرسازی دانشگاه هنر تهران!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ EmperorMHSN گفته است: چقد زرنگ!! من خودمو معرفی کردم!!! ولی باشه...محمد حسین!! دانشجوی شهرسازی دانشگاه هنر تهران!! بزن اون دست قشنگروووووووووووو:w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ EmperorMHSN گفته است: سلام دوستانخوش اومدید!!! آره فانوسی!! دیگه یکم گردو خاکا رو باید خوابوند!!! سلام محمد حسين خوبي؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ EmperorMHSN گفته است: بچه ها كم كم داريم داغ ترين پاتوقو رقم ميزنيما!!!!معماري رو هم نزديكه كه رد كنيم. اينا فكر مي كني واسه چيه؟اينكه مديرتون باحاله:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ مبهم گفته است: نه این همه شهرساز ندیده بودم:banel_smiley_52:تو هم خودتو معرفی کن بدونم از کجایی خودت رو معرفي نكرديااااااااااااااااا:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین، ۱۳۸۹ مبهم گفته است: شرمنده روحیه ورزشکاریتم مونا هستم حالا بهتر شد مونا جان خوبي؟:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۸۹ fanous گفته است: سلام محمد حسين خوبي؟:wubpink: سلام فانوسی... شکر... کجایی؟! نیستی!! حالت خوبه؟ yuhana گفته است: بزن اون دست قشنگروووووووووووو:w31::w31: :icon_gol: مبهم گفته است: اسم که مهم نیست مهم خودمم که یه دسته گلم:w16: از این پستت مطمئن شدم که دختری... مبهم گفته است: شرمنده روحیه ورزشکاریتم مونا هستم خوشبختم...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده