VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا منم حوصله ندارم اما گفتم شاید اینطوری بشه دروس مهم مون را دوره کنیمراستی امتحانات شما را هم اوردن عقب یا نه؟ اره موندیم چی کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درتابستان 92 با یکدیگر متلب یاد بگیریم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من يه بي دي اف دارم قابل copy pasteنيست نرم افزاري نيست قابليتcopy paste بهش بده؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من يه بي دي اف دارم قابل copy pasteنيست نرم افزاري نيست قابليتcopy paste بهش بده؟ سلم علیکم خانم مهندس یوسفی واسه اینکار نرم افزار foxit phantom pdf را امتحان کنید نرم افزار کاربا پی دی اف هست میتونید از صفحه یا قسمتی از صفحه عکس بگیرید و کپی کنید حالا امتحانش بی ضرره میتونید از سافت گذر دانلود کنید 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلم علیکم خانم مهندس یوسفیواسه اینکار نرم افزار foxit phantom pdf را امتحان کنید نرم افزار کاربا پی دی اف هست میتونید از صفحه یا قسمتی از صفحه عکس بگیرید و کپی کنید حالا امتحانش بی ضرره میتونید از سافت گذر دانلود کنید مقاله ترجمه شده طرح ريزي نداري 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ مقاله ترجمه شده طرح ريزي نداري نه دیگه اینو ندارم ولی پیشنهاد میکنم هم این نرم افزاررا داشته باشی و هم ادوبی ریدر چون توی آوردن مقاله از اینترنت اذیت میکنه این فوکسیت و کارهای اینترنت را ب ادوبی انجام بده واسه اینکار هم اول فوکسیت را نصب کن و بعدش ادوبی ریدر را اینجوری ادوبی مقدم میشه مگر اینکه خودتون بخواهید فایلی با فوکسیت باز بشه که با اپن ویت درست میشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نهدیگه اینو ندارم ولی پیشنهاد میکنم هم این نرم افزاررا داشته باشی و هم ادوبی ریدر چون توی آوردن مقاله از اینترنت اذیت میکنه این فوکسیت و کارهای اینترنت را ب ادوبی انجام بده واسه اینکار هم اول فوکسیت را نصب کن و بعدش ادوبی ریدر را اینجوری ادوبی مقدم میشه مگر اینکه خودتون بخواهید فایلی با فوکسیت باز بشه که با اپن ویت درست میشه دانلود نميشه كهشيطونه ميگه بي خياله ترجمه بشم همون بروزه رو بهش بدم بزنم تو سرشا 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ دانلود نميشه كهشيطونه ميگه بي خياله ترجمه بشم همون بروزه رو بهش بدم بزنم تو سرشا حالا همون حرف شیطونه هم بدنیست باید دانلود بشه اگر سافت گذر نشه که بعیده از p30download امتحان کنید من پک نرم افزاری سافت گذررا دارم وخیلی خوبه وقابل اعتماد وسایتش هم سرعتش خوبه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من همین الآن امتحان کردم با سرعت 256 داشت دانلود میکرد که کنسلش کردم به اینترانت کشور هم وصل شده و سرعتش بیشتر شده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من همین الآن امتحان کردم با سرعت 256 داشت دانلود میکرد که کنسلش کردم به اینترانت کشور هم وصل شده و سرعتش بیشتر شده give me plz 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ قبلنا يه منايي بود شلوخ بازي در مي اورد يه يوحنايي بود جو ميداد الان كه يه عده سن بالا اينجان 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ give me plz خانم مهندس 270مگابایته به این راحتی قابل انتقال نیست چه شکلی بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ خانم مهندس 270مگابایته به این راحتی قابل انتقال نیست چه شکلی بدم؟ ديگه نميخواد 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ الان شما دوتا چشم درومده( 1716 و مهرآذین) تنکس زدین که چی؟؟؟جواب بدینننننننن 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ الان شما دوتا چشم درومده( 1716 و مهرآذین) تنکس زدین که چی؟؟؟جواب بدینننننننن یعنی سلام نازنین جان...سالیخ سلامتلیخ.... 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ الان شما دوتا چشم درومده( 1716 و مهرآذین) تنکس زدین که چی؟؟؟جواب بدینننننننن همینطوری سلام علیکم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده