B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ايندفه ميزنم كه حرفت دروغ نشه!پسر بدددددددد!!!:vahidrk: مگه نگفتي ميخواي بري؟برو ديگه!:guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ حلا گریه نکن من باهاش حرف میزنم دعوت میکنی تحویل بگیر یکم حداقل 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ حلا گریه نکن من باهاش حرف میزنم كي؟من؟!گريه؟!!عمرا!!! پسرعمو ذلیل نیستم ریحانه باشه قشنگم!:there: همش تقصير مهديه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ البته و منم به شما گفتم که انجامش میدم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مامانی آبجی دخمل عمو فهلنی بای میلاد ژون صیانت کن کجااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ صد دفعه نگفتم بدون اجازه جایی نرو بچه:banel_smiley_4: جلو چشمم باشی و اونور تر نرو 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ كي؟من؟!گريه؟!!عمرا!!! باشه قشنگم!:there: همش تقصير مهديه:icon_razz: تقصیل هیشکی نیس تقصیل لو لو خور خورس 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مامانی آبجی دخمل عمو فهلنی بای میلاد ژون صیانت کن برو خدافظـــــــــــــــــــی 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ کجااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟صد دفعه نگفتم بدون اجازه جایی نرو بچه:banel_smiley_4: جلو چشمم باشی و اونور تر نرو ديدي مامان جون!اين مهدي چه پسر بدي شده!!!:icon_razz: ولي من دخمل خوبي ام:(87): 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ دعوت میکنی تحویل بگیر یکم حداقل فدات بشم میبینم که امروز فهمیدی من زن عموتم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ديدي مامان جون!اين مهدي چه پسر بدي شده!!!:icon_razz: ولي من دخمل خوبي ام:(87): آره عزیزم تو که ماهی 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ فدات بشم میبینم که امروز فهمیدی من زن عموتم:ws3: مينا كلا امروز شناخته شدي!!!گل نو شكفته!:626gdau: كجا بودي تا حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ فدات بشم میبینم که امروز فهمیدی من زن عموتم:ws3: عــــــــــــــــــه تو زن عموم بودی؟ جلل الخالق دنیا چقد کوچیکه ببین کجا بهم رسیدیم صد الله اکبر 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ صنايعي هاي گرامي!مث اينكه فرار كردن؟!:icon_pf (19): بچه ها راحت باشيد!دشمن عقب نشيني كرده! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مينا كلا امروز شناخته شدي!!!گل نو شكفته!:626gdau:كجا بودي تا حالا؟ بودم حقمو خوردن دیگه کم کم باید حقایق روشن بشه و حق به حقدار برسه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بودم حقمو خوردندیگه کم کم باید حقایق روشن بشه و حق به حقدار برسه:ws28: كيا حقتو خوردن عزيزم؟!:guntootsmiley2:بوگو برم از حلقشون در بيارم حقتو 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ عــــــــــــــــــه تو زن عموم بودی؟ جلل الخالق دنیا چقد کوچیکه ببین کجا بهم رسیدیم صد الله اکبر بگو هزار........... بزار این مهدی برگرده صد دفعه گفتم بگو گوش نداد:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ كيا حقتو خوردن عزيزم؟!:guntootsmiley2:بوگو برم از حلقشون در بيارم حقتو نه حالا خشونت برا چی ؟؟ من بخشیدم خدا هم ببخشه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بگو هزار...........بزار این مهدی برگرده صد دفعه گفتم بگو گوش نداد:ws3: واخعنـــــــــــــــی؟ 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ نه حالا خشونت برا چی ؟؟من بخشیدم خدا هم ببخشه ديگه وقتي پسر تو خونه باشه دخترم خشن ميشه ديگه! چشم...خيلي نرم و آروم از حلقومشون در ميارم حقتو ماماني:(87): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده