B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ جونم عزیزم روزت مبارك ماماني!:4uboxsmiley: مامان این ریحانه منو میزنه من؟!!! دروغ؟!اونم دم غروب آفتاب؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ریحانه جون دیگه نبینم برادر بزرگتو بزنی یااااااااا وگرنه میدم لولو بخوردت 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بله ديگه!خانه اوله!مثل مدرسه ابتدايي!:2i1d1co:سطحي ترين و مقدماتي ترين آموزش ها داده ميشه! نه عزیزم دقت نمیکنی ابتدایی جایی که پایه ادم ساخته میشه اگه تو دو بعلاوه دو رو یاد نمی گرفتی الان میتونستی انتگرال حل کنی هرچند تو رشته شما که این چیزا نیست اینا واسه ما مهندساست مرسی مهندسه مدیر آ خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ فهلنی رو مبل بشین تا فلشم بخلیم اینجا من مبل هم نمیبینم فلش خوگشل بخل بلا خونم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ شکر خدا بد نیستم شماها رو که دیدم خوبم دیگه خدارو شكر:hapydancsmil: بيا حال مهدي رو بگيريم! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ روزت مبارك ماماني!:4uboxsmiley: مرسی جیگرم من؟!!! دروغ؟!اونم دم غروب آفتاب؟؟!! برادر که دروغ نمیگه دختری اونم از نوع مهدی اش:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اینجا من مبل هم نمیبینم فلش خوگشل بخل بلا خونم باشه فهلنی برم بخرم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مامانی آبجی دخمل عمو فهلنی بای میلاد ژون صیانت کن 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ برادر که دروغ نمیگه دختریاونم از نوع مهدی اش:ws28: چرااااااا!ميگه!!:cryingf: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خدارو شكر:hapydancsmil: بيا حال مهدي رو بگيريم! 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خدارو شكر:hapydancsmil: بيا حال مهدي رو بگيريم! پسل عمومه مهدی عموم منو میزنه اذیتش کنم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ برادر که دروغ نمیگه دختریاونم از نوع مهدی اش:ws28: :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ پسل عمومه مهدی عموم منو میزنه اذیتش کنم :boos: 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ نه عزیزم دقت نمیکنی ابتدایی جایی که پایه ادم ساخته میشه اگه تو دو بعلاوه دو رو یاد نمی گرفتی الان میتونستی انتگرال حل کنی هرچند تو رشته شما که این چیزا نیست اینا واسه ما مهندساست كي گفته من ميتونم انتگرال حل كنم؟! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ من از شما يه خواهش كردم!يادتون هست؟! البته و منم به شما گفتم که انجامش میدم 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ پسل عمومه مهدی عموم منو میزنه اذیتش کنم ترسوي پسرعمو ذليل!:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چرااااااا!ميگه!!:cryingf: حلا گریه نکن من باهاش حرف میزنم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ترسوي پسرعمو ذليل!:icon_razz: پسرعمو ذلیل نیستم ریحانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده