B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ شهر سازای بی شهر همه جا سراي من است! در حال حاضر كه سعي ميكنيم خرابي هارو آباد كنيم!ساختن پيشكش! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ همه جا سراي من است! در حال حاضر كه سعي ميكنيم خرابي هارو آباد كنيم!ساختن پيشكش! یه نمونه شهرساز نام ببر ببینیم کسی هس اصلا ازین کارا بکنه 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ یه نمونه شهرساز نام ببر ببینیم کسی هس اصلا ازین کارا بکنه صبر كن برم جزوه هامو نيگا كنم:th_running1: :mrsbeasley: آقا اجازه!ما حافظه مون ضعيفه! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ مهموني كه تشكر ميكنه لطفا تو بحث شركت كنه!:hapydancsmil:من دارم كم ميارم آجي 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ دقيقترشو اگه بخوام بگم( طوري كه نه سيخ بسوزه نه كباب!) اينه كه 3 دسته هستن!گروهي كه مهندس شهرسازن...گروهي كه صنايعن...گروهي كه صنايعن ولي دوست دارن شهرساز باشن! کدوم شهر کدوم شهرساز بیخیال بابا شهرسازی زیر شاخه ای از صنایعست نمیدونستی در جریان باش رفیق جون 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ کدوم شهرکدوم شهرساز بیخیال بابا شهرسازی زیر شاخه ای از صنایعست نمیدونستی در جریان باش رفیق جون چقدر آواتار جديدتون قشنگه!:icon_razz: شهرسازي خودش تنه يه درخته كه ساير رشته ها رو تحت پوشش قرار ميده!بعله! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اين پاتوق شما داريد آخه؟! :yawn: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر آواتار جديدتون قشنگه!:icon_razz: شهرسازي خودش تنه يه درخته كه ساير رشته ها رو تحت پوشش قرار ميده!بعله! از کی بته شده درخت 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اين پاتوق شما داريد آخه؟!:yawn: خیلیم خوبه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ از کی بته شده درخت :vahidrk: ميشه شاخه هاي ديگه رشته فاخرتونو نام ببريد؟! لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خیلیم خوبه:vahidrk: خوب نه!عاليه! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ صبر كن برم جزوه هامو نيگا كنم:th_running1: :mrsbeasley: آقا اجازه!ما حافظه مون ضعيفه! چی شد پس ؟ 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چی شد پس ؟ چي، چي شد پس؟! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ قراره تو عيد جزوه هامو پاكنويس كنم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چي، چي شد پس؟! اسم یه نفر ازین سازندگان شهر رو بگو دیگه 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اسم یه نفر ازین سازندگان شهر رو بگو دیگه :w420: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ :vahidrk:ميشه شاخه هاي ديگه رشته فاخرتونو نام ببريد؟! علاوه بر شهرسازی ، مکانیک معماری عمران مهندسی شیمی مدیریت پلیمر نفت و حتی پزشکی و شاخه های دیگر که من الان حضور ذهن ندارم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ منم بیام اجازه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده