fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خانومي فدات بشم من خوش آمدي عزيزم 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خوفی؟ من هر تاپیکی میزنم یا ادغام میشه یا حذف سلام عزيزم چه تاپيكي زدي كه حذف شده؟برات توضيح ندادن دليل حذف تاپيكات يا ادغامشون رو؟تاپيكايي كه ادغام مي شن معمولا به خاطر تشابه با تاپيكي قديمي تر ادغام مي شن تا موضعي مشركت در يك تاپيك دنبال بشه. و اگر حذف مي شه يا از قبل تاپيكي با اين عنوان بوده يا خلاف قوانين سايته حتما از مديريت اون بخش توضيح بخواه عزيزم:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ منم از اشنايي با شما خوشحالم من سميرا هستم:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ سلام...! من چند روزه تهرانم... ولی مریض بودم شدید... داشتم میمردم ولی شانس نداشتم ازینجا راحت بشم... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ این محمدحسین بالاخره اومد چی شده بود؟ من فکر میکردم مسافرتی خبری ازت نیست :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۸۹ مریض بودم... چرا کسی منو درک نمیکنه... من عیدی میخوام... نامردا اگه خونشون نری بهت عیدی نمیدن... :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ سمیرا میخواد اسم این تاپیک رو عوض کنه به اسم پاتوق بچه شهرسازای گل 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ آره پیشنهاد خیلی خوبیه!!! آلاچیق چه خبره امشب؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ رسيدن بخير اقاي محمد حسين خوبي؟ خدا بد نده انشا ... خوب مي شي 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ سمیرا میخواد اسم این تاپیک رو عوض کنه به اسم پاتوق بچه شهرسازای گل كي همچين پيشنهادي داده؟هان؟:167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ نمیدونم کی بودش. یکی داشت رد میشد گفت 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ نمیدونم کی بودش. یکی داشت رد میشد گفت :ws28: عجب!!!! پس اين طور ...:girl_yes2: حالا بچه هاي شهر سازي چه توقعاتي دارن:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ مریض بودم... چرا کسی منو درک نمیکنه... من عیدی میخوام... نامردا اگه خونشون نری بهت عیدی نمیدن... :ws44: باید زنگ میزدی میگفتی بدن ادم سر این امورات تعارف نداره که 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا....!! ایول!! چه گرمه...!! مینا خانم سیلاملک...!! محمد حسینم..!! راسی به فانوسی هم سلام...!! محمد آقا هم که دیگه سیلاملک کردیم قبلا...!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ صاحبخونه چه پذیرایی خوبی میکنه از مهمونا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ صاحبخونه چه پذیرایی خوبی میکنه از مهمونا آخه مهمونا مي خوان صاحب خونه شن:banel_smiley_4::JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ فانوس اینجوری کنی میذارم میرما...!!! این تیم کشی اطلاعات عمومی رو با کی برداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر همه من بدجور سرماخوردماااااااااااااااااااااااا یکی برام سوپ درست کنه:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ فانوس اینجوری کنی میذارم میرما...!!!این تیم کشی اطلاعات عمومی رو با کی برداشتی؟ اي واي از اين حرفا نزناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه من هم گروه ندارم:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده