Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ با این مسائل شوخی نکن:vahidrk: اسم اون سنگ طارقه ( واسماء و والطارق النجم الثاقب) بچه ها خیالتون راحت نصف دنیا میره رو هوا فقط نصفش میمونه آقا مهدی چرا اعصاب نداری؟ بچه ها خیالتون راحت :gnugghender: متولدین دهه 60زنده میمونند چون بعدا قراره واسه پیداکردن کار تو کشور بیچاره بشوند واسه همین حتما زنده میمونند اگر مردند شانس آوردند 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ آقا مهدی چرا اعصاب نداری؟بچه ها خیالتون راحت :gnugghender: متولدین دهه 60زنده میمونند چون بعدا قراره واسه پیداکردن کار تو کشور بیچاره بشوند واسه همین حتما زنده میمونند اگر مردند شانس آوردند تو داری با این حرفات روح امید رو در وجود بچه های می خشکونی بچه ها نگران نباشین همه با هم میریم هوا راحت میشیم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ تو داری با این حرفات روح امید رو در وجود بچه های می خشکونی بچه ها نگران نباشین همه با هم میریم هوا راحت میشیم بچه ها نگران نباشید همه وقتی عمرشون تموم میشه می میرند واسه این چیزا غصه نخورین به جاش پسته بخورین خونسازه خوبه ؟اینم روحیه واسه بچه ها چیز دیگه ای لازم ندارین؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من شنیدم مرد ها میمیرن زنها زنده میمونن 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من شنیدم مرد ها میمیرن زنها زنده میمونن البته کاش استثنا داشت من عشقمو در میبردم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ بعد میگید چرا میخندی خب خنده داره دیگه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ بعد میگید چرا میخندی خب خنده داره دیگه میخوای نابود شی خنده داره ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من شنیدم مرد ها میمیرن زنها زنده میمونن چه جالب پس راحت میشیم ازدست شماها شما بمونید و این دنیا ماهم میریم بهشت یه جای اکازیون رزرو میکنیم حال میکنیم:gnugghender: البته کاش استثنا داشت من عشقمو در میبردم هر کی هم درد دل خودش را داره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ چه جالبپس راحت میشیم ازدست شماها شما بمونید و این دنیا ماهم میریم بهشت یه جای اکازیون رزرو میکنیم حال میکنیم:gnugghender: هر کی هم درد دل خودش را داره یکی رو تو ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ میخوای نابود شی خنده داره ؟؟؟ چرا که نه؟ ازدست این دنیا خلاص میشیم این دنیا جدی چی داره که بخواهیم بمونیم؟ لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ میخوای نابود شی خنده داره ؟؟؟ این نوع نابودی هم جالبه و جالبتر اینکه بعضی ها هم کارشون رو رها کردند 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ یکی رو تو ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت :ws28: خب آره منو توده راه نمیدن تو شهر راه میدن آخه اگر قرارباشه همه نابود بشیم مگر تو نمازخانه میخواد سنگ بیفته که تو مردها بیفته زنها زنده بمونند همه باهم دربست میگیریم میریم شما دخترها پابند دنیایید ما سبکبالیم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ خب آره منو توده راه نمیدن تو شهر راه میدنآخه اگر قرارباشه همه نابود بشیم مگر تو نمازخانه میخواد سنگ بیفته که تو مردها بیفته زنها زنده بمونند همه باهم دربست میگیریم میریم شما دخترها پابند دنیایید ما سبکبالیم تازه ما هم ب دلیل اینکه توی جای خیلی عالی زندگی میکنیم حتما میریم بهشت 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ تازه ما هم ب دلیل اینکه توی جای خیلی عالی زندگی میکنیم حتما میریم بهشت من بابچه های بالا صحبت کردم گفتند جاتو تو بهشت رزرو میکنیم استخر و سونا و جکوزی گفتم که بسازند من که برم آماده باشهشمام بیا باهم همخونه میشیم چه عیبی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من بابچه های بالا صحبت کردم گفتند جاتو تو بهشت رزرو میکنیم استخر و سونا و جکوزی گفتم که بسازند من که برم آماده باشهشمام بیا باهم همخونه میشیم چه عیبی داره؟ خیلی هم عالی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ خیلی هم عالی چیز دیگه ای لازم نداری مهندس بگم بسازند؟ گفتند یه مجتمع فولاد تو بهشت هست که مهندس صنایع استخدام میکنه پایان خدمت و سابقه کار و این چیزا راهم نمیخواد میای بریم؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ینی واسه شما استارت یه بحثو بزنیم شما بی ترمز میرید جلو 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ینی واسه شما استارت یه بحثو بزنیم شما بی ترمز میرید جلو مهندسان صنایع مهمان نوازند شما بیایید مشارکت کنید باهم بی ترمز میریم جلو 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ چیز دیگه ای لازم نداری مهندس بگم بسازند؟گفتند یه مجتمع فولاد تو بهشت هست که مهندس صنایع استخدام میکنه پایان خدمت و سابقه کار و این چیزا راهم نمیخواد میای بریم؟ اجازه بده بریم اونجا ببینیم کجا خوبه بعدش بگیم اونجا بسازن مگه حقوق بیکاری بهمون نمیدن که اونجا هم کار کنیم؟ ینی واسه شما استارت یه بحثو بزنیم شما بی ترمز میرید جلو مگه چیه؟ ما داریم بحث جدید میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ اجازه بده بریم اونجا ببینیم کجا خوبه بعدش بگیم اونجا بسازنمگه حقوق بیکاری بهمون نمیدن که اونجا هم کار کنیم؟ مگه چیه؟ ما داریم بحث جدید میکنیم من تو خواب دیدم بالا شهربهشته یه باغ شخصی هم به هرکی میدهند نه دیگه گفتند زیادتون میشه باید برید کار کنید نگید چیست کار که سرمایه جاودانی است کار من یکی میخوام اونجا واسه دکترا درس بخونم نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده