Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من واقع بینم پ کو پذیرایتون ؟ :icon_razz: اینجا باعرض معذرت تاپیکه نه خونه تو خونه پذیرایی هست توتاپیک اسپم بازی کردید تازه پذیرایی هم میخواهید بشوید 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اره دیدم بزا بیاد واسه کارای سنگین بهش احتیاج داریم، خرید و .... راست میگی. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اینجا باعرض معذرت تاپیکه نه خونه تو خونه پذیرایی هستتوتاپیک اسپم بازی کردید تازه پذیرایی هم میخواهید بشوید ما شبستانه همه رو پذیرایی میکردیم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ راست میگی. فرنوش خانوم دارم حجتو واست تموم میکنم 12 شب خوابه ، 6 صب بیداری تا 5 بعدظهرم درسه بکوب 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ما شبستانه همه رو پذیرایی میکردیم :icon_razz: لینکشو بذارید میرسیم خدمتتون ببینم شماها چه پذیرایی میکنید 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ لینکشو بذارید میرسیم خدمتتون ببینم شماها چه پذیرایی میکنید [h=3]شبستـــانه ( پاتوق بچه های ادبیات )[/h] 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فرنوش خانوم دارم حجتو واست تموم میکنم 12 شب خوابه ، 6 صب بیداری تا 5 بعدظهرم درسه بکوب تازه ساعت 12 میخوام برم برنده مسابقه تالار مهندسی شیمی رو اعلام کنم. ولی 7.30 بیدار میشم. 8 تا 5 درس میخونم. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ تازه ساعت 12 میخوام برم برنده مسابقه تالار مهندسی شیمی رو اعلام کنم. ولی 7.30 بیدار میشم. 8 تا 5 درس میخونم. قول دادیا فرنوش، من میخوام با هم قبول شیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ شبستـــانه ( پاتوق بچه های ادبیات ) خب اینکه پاتوق بچه های ادبیاته یه شهرساز اونجا چکار داره اصولا؟ باهم مشاعره هم میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ لینکشو بذارید میرسیم خدمتتون ببینم شماها چه پذیرایی میکنید حتما بیاین. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خب اینکه پاتوق بچه های ادبیاته یه شهرساز اونجا چکار داره اصولا؟باهم مشاعره هم میکنید؟ مگه ما که اینجایم رشتمون صنایس نه خوراکی میخوریم و حرف میزنیم البته گاهیم طبع شعرمون گل میکنه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ قول دادیا فرنوش، من میخوام با هم قبول شیم باشه.قول میدم ایشالله همه با هم قبول میشیم. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خب اینکه پاتوق بچه های ادبیاته یه شهرساز اونجا چکار داره اصولا؟باهم مشاعره هم میکنید؟ قبلا هم گفته بوذیم که ما خیلی اکتیو میباشیم. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ مگه ما که اینجایم رشتمون صنایس نه خوراکی میخوریم و حرف میزنیم البته گاهیم طبع شعرمون گل میکنه پس اونجاهم اون بیچاره ها ازتون شاکی اند چپ و راست میرید اسپم بازیبیچاره هم صنایعی ها وهم ادبیاتی ها ازدست شماچی میکشند:vahidrk: خدا صبرشون بده 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ پس اونجاهم اون بیچاره ها ازتون شاکی اند چپ و راست میرید اسپم بازیبیچاره هم صنایعی ها وهم ادبیاتی ها ازدست شماچی میکشند:vahidrk:خدا صبرشون بده :vahidrk: از مدیرشون اجازه گرفتیم. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از دست شماها :ws28: سلام درکتون میکنم از دست این دوتا چی میکشید 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام درکتون میکنم از دست این دوتا چی میکشید دو تا دو تا نبودن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام درکتون میکنم از دست این دوتا چی میکشید :1111: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ قبلا هم گفته بوذیم که ما خیلی اکتیو میباشیم. البته احیانا تو اسپم بازی فقط 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده