Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ :there: نمیشد یه جای نزدیکتر ؟قزوین دوره آخه از تهران...حالا چند روز ؟خواستی ازونجا هم بیا تبریز تو بشین درستو بخون.نکنه دنبال بهانه میگردی. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مینا میخوای بهت پروژه آماده بدم؟:gnugghender: خو پروژه رو بهش بده دیگه.چرا تعارف میکنی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ جای نزدیکتر ینی نتونستی پیدا کنی؟از اون سایته که برای کاراموزی بود استفاده کردی؟ هنوز کارم به اونجا نکشیده برم کاراموزی مینا میخوای بهت پروژه آماده بدم؟:gnugghender: هه زرنگی گفته میرید با دستگاهها عکس میگیرید مستندات میارید که خودتون رفتید امضا هم از نکهبانیش با مهر کارخونه میگیرید 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ هنوز کارم به اونجا نکشیده برم کاراموزی هه زرنگی گفته میرید با دستگاهها عکس میگیرید مستندات میارید که خودتون رفتید امضا هم از نکهبانیش با مهر کارخونه میگیرید الهی اشکال نداره دیگه.بعدا واست خاطره میشه.حالا نمیشه با فتوشاپ عکس تو رو مثلا کنار دستگاهه بذاریم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ الهی اشکال نداره دیگه.بعدا واست خاطره میشه.حالا نمیشه با فتوشاپ عکس تو رو مثلا کنار دستگاهه بذاریم؟؟ خودم تو همین فکرم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خودم تو همین فکرم کار نشد نداره. وای که چقدر این دانشجو ها خلاق میباشند 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ کار نشد نداره. وای که چقدر این دانشجو ها خلاق میباشند 2 لینک به دیدگاه
alin 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ الان این با ما بود ها.ولی ما دو نفر نیستیم n نفریم. بیاین بریم خونه ی خودمون.یا بیاین پروف من n نفر دیگه بدتر . :icon_pf (34): فقط یه انتقاد سازنده بود . 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خودم تو همین فکرم به به مینا خانوم چش و دلم روشن من استادتم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ n نفر دیگه بدتر . :icon_pf (34):فقط یه انتقاد سازنده بود . انتقادتون کاملا درست و بجا بود. ولی مثل اینکه قبلا برای اینکار اجازه گرفته بودن. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ n نفر دیگه بدتر . :icon_pf (34):فقط یه انتقاد سازنده بود . من که با میلاد جون اومدم بقیه رو نمیدونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سهلامدهوت شدم اینجا خوش اومدی.گرچه ما صاب خونه نیستیم. بیاین بریم شبستان 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سهلامدهوت شدم اینجا سهلام کی دعوتت کرده؟ بیا بریم خونمون زهرایی ، میلاد جون نیس این پسرا مارو اذیت میکنن 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سهلامکی دعوتت کرده؟ بیا بریم خونمون زهرایی ، میلاد جون نیس این پسرا مارو اذیت میکنن فرنوشی دهوتم کرد خوش اومدی.گرچه ما صاب خونه نیستیم. بیاین بریم شبستان چشم ما که پایه ایم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ فرنوشی دهوتم کرد چشم ما که پایه ایم فرنوشو کی دعوت کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خوش اومدی.گرچه ما صاب خونه نیستیم. بیاین بریم شبستان من که با میلاد جون اومدم بقیه رو نمیدونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فرنوشی دهوتم کرد چشم ما که پایه ایم فرنوشو کی دعوت کرد؟ تالار نازنینمون پلنگ خونه شد رفت:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ تالار نازنینمون پلنگ خونه شد رفت:icon_pf (34): از خداتم باشه من قدوم مبارکمو اینجا بزارم والا 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز شبستانو از 1000 رد کردیم کوچ میکنیم به پاتوق صنایع :gnugghender: میلاد مدیر جون خوشحالم میشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ هنوز کارم به اونجا نکشیده برم کاراموزی هه زرنگی گفته میرید با دستگاهها عکس میگیرید مستندات میارید که خودتون رفتید امضا هم از نکهبانیش با مهر کارخونه میگیرید استادتون جیمز بانده ها:jawdrop: ولی خو جعل امضا که کاری نداره:2i1d1co: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده