Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای من میشه ترجمه شو زیر نویس کنین. برنامه ریزی احتیاجات ظرفیت اطلاعات بیشتر در اینجا 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دو تا پسر عاقل و بالغ دارید سر به سر یه دختر مظلوم و تنها میزارید:vahidrk: من که اصلا چیزی نگفتم فقط داشتم اینکار رو انجام میدادم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خدایا چرا روزی که من داشتم وارد این یونی میشدم جلومو نگرفتی 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اینارو که منم همه رو شرکت کردم تازه مدالم اوردم ببین تو چی؟ ... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خدایا چرا روزی که من داشتم وارد این یونی میشدم جلومو نگرفتی 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خدایا چرا روزی که من داشتم وارد این یونی میشدم جلومو نگرفتی چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خدایا چرا روزی که من داشتم وارد این یونی میشدم جلومو نگرفتی کدوم یونی بگو تا بگم چرا جلوتو نگرفتم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خدایا چرا روزی که من داشتم وارد این یونی میشدم جلومو نگرفتی چرا؟؟ اما خودتو زیاد ناراحت نکن منم گاهی با خودم اینو میگم (من با دلایل خودم و شما با دلایل خودت) فقط چیزی که مهمه اینه که اینده رو از دست نده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چرا؟؟اما خودتو زیاد ناراحت نکن منم گاهی با خودم اینو میگم (من با دلایل خودم و شما با دلایل خودت) فقط چیزی که مهمه اینه که اینده رو از دست نده باید پاشم برم تا هشتگرد کارخونه من اخر سرمو میدم تو این راه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چرا؟ وای یه پروژه داریم باید از تهران بکوبیم بریم قزوین حالا اونوراش بیراهس 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به جوونیم رحم کن بابا بیخیال بدتر از دانشگاه من که نبودی :there: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ بابا بیخیال بدتر از دانشگاه من که نبودی :there: بخدا دیگه دارم دیونه میشمسلفم که مسخره شده اغلب نخارا یا داریم ساندویچ میخوریم وقتم نکنیم بخریم داریم ساقه طلایی میخوریم همش میگن ترجمه پروژه .اخه بیشرفا یه جا رو نامه بدین ما بریم نه که مجبور باشیم بریم اونور دنیا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ وای یه پروژه داریم باید از تهران بکوبیم بریم قزوین حالا اونوراش بیراهس طرح ریزی؟ صنایع کوچک؟ چی؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ وای یه پروژه داریم باید از تهران بکوبیم بریم قزوین حالا اونوراش بیراهس :there: نمیشد یه جای نزدیکتر ؟قزوین دوره آخه از تهران...حالا چند روز ؟ خواستی ازونجا هم بیا تبریز 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ وای یه پروژه داریم باید از تهران بکوبیم بریم قزوین حالا اونوراش بیراهس جای نزدیکتر ینی نتونستی پیدا کنی؟ از اون سایته که برای کاراموزی بود استفاده کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مینا میخوای بهت پروژه آماده بدم؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ بخدا دیگه دارم دیونه میشمسلفم که مسخره شده اغلب نخارا یا داریم ساندویچ میخوریم وقتم نکنیم بخریم داریم ساقه طلایی میخوریم همش میگن ترجمه پروژه .اخه بیشرفا یه جا رو نامه بدین ما بریم نه که مجبور باشیم بریم اونور دنیا فدات بشم ناراحت نباش زودی تموم میشه همشون یه مشت خره بی فکرن مارو واسه پروژه ها میفرستادن مناطقی که معتادا بودن برداشت کنیم و بریم ازشون پرسشنامه پر کنیم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ ولش کن مختو باا این چیزا خراب نکن درس خودتو بخونی خیلیه میخوام به اطلاعات عمومی ام اضافه شه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برنامه ریزی احتیاجات ظرفیت اطلاعات بیشتر در اینجا مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده