Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ ترک ادامه تحصیل کنیم انرژی منفی نده. منو هستی هنوز امیدواریم.(بس که اعتماد به نفسمون بالاست) یادت نرفته که قراره هم خونه شیم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ ظرف چند ثانیه چند تا پست میاد :texc5lhcbtrocnmvtp8:flowerysmile: تاپیک رو به کلمه اینجا لینک کردم . نه lingo فقط جواب ها رو میده . باید جدول سیمپلکس مدل رو نشون بده . win qsb اینکارو میکنه ؟ مرسی بچه ها . کلا تالار صنایع همیشه فعاله و بروز ک چ عرض کنم به ثانیه اس اره فکر کنم از قسمت Linear and Integer Programming تعداد متغیرها و محدودیت ها و نوع تابع ماکس یا مینیمم بودنش رو مشخص میکنی بعد در صفحه بعدش اعداد مربوطه رو و بعدش solve بزنی فکر کنم نشون بده 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ انرژی منفی نده. منو هستی هنوز امیدواریم.(بس که اعتماد به نفسمون بالاست) یادت نرفته که قراره هم خونه شیم شتر در خواب بیند پنبه دانه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ کلا تالار صنایع همیشه فعاله و بروز ک چ عرض کنم به ثانیه اساره فکر کنم از قسمت Linear and Integer Programming تعداد متغیرها و محدودیت ها و نوع تابع ماکس یا مینیمم بودنش رو مشخص میکنی بعد در صفحه بعدش اعداد مربوطه رو و بعدش solve بزنی فکر کنم نشون بده :84eb3ampc0vsywihe0i واسه اسپم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ کلا تالار صنایع همیشه فعاله و بروز ک چ عرض کنم به ثانیه اساره فکر کنم از قسمت linear and integer programming تعداد متغیرها و محدودیت ها و نوع تابع ماکس یا مینیمم بودنش رو مشخص میکنی بعد در صفحه بعدش اعداد مربوطه رو و بعدش solve بزنی فکر کنم نشون بده واسه crp قانع شدی علی جان؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ :84eb3ampc0vsywihe0i واسه اسپم اسپمر الدوله دیلمی که خودتی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ انرژی منفی نده. منو هستی هنوز امیدواریم.(بس که اعتماد به نفسمون بالاست) یادت نرفته که قراره هم خونه شیم با فرنوش کاملا موافقم... این جون سختیمون رو پای درس خوندنمون میذاشتیم تک میاوردیم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ شتر در خواب بیند پنبه دانه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
alin 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ کلا تالار صنایع همیشه فعاله و بروز ک چ عرض کنم به ثانیه اس خیلی خوبه البته به شرطی که احوال پرسی ها و گپ و گفت های دو نفره بره به پروفایل ها . اره فکر کنم از قسمت Linear and Integer Programming تعداد متغیرها و محدودیت ها و نوع تابع ماکس یا مینیمم بودنش رو مشخص میکنی بعد در صفحه بعدش اعداد مربوطه رو و بعدش solve بزنی فکر کنم نشون بده مرسی . باید چک کنم . 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ با فرنوش کاملا موافقم...این جون سختیمون رو پای درس خوندنمون میذاشتیم تک میاوردیم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ واسه crp قانع شدی علی جان؟ اگه درست فهمیده باشم تولید پیوسته بحثش با crp جداست و crp رو هم میشه برای برنامه ریزی تولید گسسته انجام داد 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ :84eb3ampc0vsywihe0i واسه اسپم اینجا کلی مسابقه و طرح داره اجرا میشه معلومه که برای رفع خستگی باید ی خورده کارای متفرقه انجام داد مسابقه عکس و اکسل و طوفان فکری و.... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ واسه crp قانع شدی علی جان؟ برای من میشه ترجمه شو زیر نویس کنین. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اسپمر الدوله دیلمی که خودتی:icon_razz: من که دیگه ادعام نمیشه میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دو تا پسر عاقل و بالغ دارید سر به سر یه دختر مظلوم و تنها میزارید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اینجا کلی مسابقه و طرح داره اجرا میشه معلومه که برای رفع خستگی باید ی خورده کارای متفرقه انجام دادمسابقه عکس و اکسل و طوفان فکری و.... اینارو که منم همه رو شرکت کردم تازه مدالم اوردم ببین تو چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مرسی . باید چک کنم . خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خیلی خوبه البته به شرطی که احوال پرسی ها و گپ و گفت های دو نفره بره به پروفایل ها . الان این با ما بود ها.ولی ما دو نفر نیستیم n نفریم. بیاین بریم خونه ی خودمون.یا بیاین پروف من 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دو تا پسر عاقل و بالغ دارید سر به سر یه دختر مظلوم و تنها میزارید:vahidrk: الههی دورت بگردم مینا جون که اومدی ببین با روحیم چطو بازی میکنن بیرونشون کن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای من میشه ترجمه شو زیر نویس کنین. ولش کن مختو باا این چیزا خراب نکن درس خودتو بخونی خیلیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده