Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نمودار از به ربطی به تولید نداره ، جریان مواد بیشتر مد نظره حالا مواد هر چی میتونه باشه 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نمودار از به ربطی به تولید نداره ، جریان مواد بیشتر مد نظره حالا مواد هر چی میتونه باشه یعنی همون جوری میشه که گفتم دیگه درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نفس کش کی جرات کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم لهش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهدی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ روزتون مبارک :hapydancsmil: تو که باز اینجایی:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ نمیخواستم بیام ، میلاد بزور اورم ، گفت کاریت نباشه مهمون خودمی کسی جرات داره بهت بگه بالا چشت ابروس ، حسابش با منه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ تو که باز اینجایی:icon_razz: کار بد کنی میگم میلاد از اینجا بندازتت بیرونا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ کار بد کنی میگم میلاد از اینجا بندازتت بیرونا میلاد خودشم اینجا اجاره نشینه خودشو نندازیم بیرون شانس آورده 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ به این تاپیک پاتوق گفته میشه بچه های صنایع دارند بحث درباره نمودار از به میکنند و دوتا مهمان محترم عبارتنداز صباخانم و فاطمه خانم دارند پیغام میذارند خداییش صفحه قبل رایه نگاه بندازید خیلی خنده دارشده اما بحث صنایع هستی خانم این که نمودار از به نیست این یه جور نمودار فرآیند عملیات میشه واسه عملیات و مراحل اون هیچ وقت از به نمی کشند فقط واسه انتقالات و جریان مواد حالا چه خام و چه نیمه ساخته از از به استفاده میشه خواهشا با مهمانها مهربان باشید فاطمه خانم اینجا طوری نیست ولی جای دیگه اسپم نکن 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ اگر دعوا قرارشد بکنید بگید تامنم بیام ببینم خیلی وقته یه دعوا توپ ندیدم حال میده 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ اگر دعوا قرارشد بکنید بگید تامنم بیام ببینم خیلی وقته یه دعوا توپ ندیدم حال میده دعوا نمیشه حاجی منکه طرف فاطمه و صبام 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ به این تاپیک پاتوق گفته میشهبچه های صنایع دارند بحث درباره نمودار از به میکنند و دوتا مهمان محترم عبارتنداز صباخانم و فاطمه خانم دارند پیغام میذارند خداییش صفحه قبل رایه نگاه بندازید خیلی خنده دارشده اما بحث صنایع هستی خانم این که نمودار از به نیست این یه جور نمودار فرآیند عملیات میشه واسه عملیات و مراحل اون هیچ وقت از به نمی کشند فقط واسه انتقالات و جریان مواد حالا چه خام و چه نیمه ساخته از از به استفاده میشه خواهشا با مهمانها مهربان باشید فاطمه خانم اینجا طوری نیست ولی جای دیگه اسپم نکن من پارتیم کلفته 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ دعوا نمیشه حاجی منکه طرف فاطمه و صبام تو داشتی منو بیرون میکردی که بیا با هم دوست باشیم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ دعوا نمیشه حاجی منکه طرف فاطمه و صبام راست میگه آقای وطن پرست شماکه داشتی فاطمه خانم را بیرون میکردی حالا بازخوبه سریع موضعت عوض شد حالا این وسط کی طرف منه؟ لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ من پارتیم کلفته توهم هی 100بار بگو پارتیم کلفته یادت باشه من بامیلاد رفیق جون جونیما حواست باشه جاده خاکی نری لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ . . . . . لینکه کار نمیکنه علی آقا... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ توهم هی 100بار بگو پارتیم کلفته یادت باشه من بامیلاد رفیق جون جونیماحواست باشه جاده خاکی نری پسرم شوما حواست به خودت باشه ، ما حواسمون به همه چی هس :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ این چه طرز برخورد با یه خانومه محترمه شماها دارید:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده