VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید تو مو بینی و من پیچش مو 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید ذوق مرگ شدم :lol::lol: سلام اتفاقا منم مثل آقای وطن پرست به همین مرحله رسیدم لطف دارید صباخانم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید تو مو بینی و من پیچش مو وای چه فلسفی تعریف کردی ازما مینا مطمئنی که مهندسی صنایع میخونی؟ احیانا فلسفه نمیخونی؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید یکم خجالت بکش :icon_razz: اینام هستن مام هستیم :vahidrk: میای اینجا درس عبرت بگیر 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ سلاممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: ساعت 5:54 دیقه صبح بچه ها من سوال دارم میشه کمکم کنید ابروداری کنید من مهمونم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ وای چه فلسفی تعریف کردی ازمامینا مطمئنی که مهندسی صنایع میخونی؟ احیانا فلسفه نمیخونی؟ نه پسرم یکم خجالت بکش :icon_razz:اینام هستن مام هستیم :vahidrk: میای اینجا درس عبرت بگیر الان داری غطبه میخوری؟ سلاممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: ساعت 5:54 دیقه صبح بچه ها من سوال دارم میشه کمکم کنید ابروداری کنید من مهمونم بفرما در خدمتیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نه پسرم الان داری غطبه میخوری؟ بفرما در خدمتیم:hapydancsmil: کار از غطبه گذشته مرسییییییییییییییییییییییی ، قربون دستت شم مگه تو جوابمو بدی و به دادم برسی سئوال : فرض کنید چند محصول دارید که هر محصول از تعدادی قطعه مجزا تشکیل شده ، مسلما در صورتی که تعداد محصولات زیاد باشه و همچنین قطعات ،یافتن قطعات تشکیل دهنده هر محصول از میان انبوهی از داده ها مشکل خواهد بود ، حالا به دنبال روشی هستیم که با انتخاب کد محصول لیست قطعات تشکیل دهنده اون محصول رو به ما بده ، مسلما با دیدن فایل بهتر متوجه موضوع خواهید شد . چهارمین مسابقه اکسل نو اندیشان 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کار از غطبه گذشته مرسییییییییییییییییییییییی ، قربون دستت شم مگه تو جوابمو بدی و به دادم برسی سئوال : فرض کنید چند محصول دارید که هر محصول از تعدادی قطعه مجزا تشکیل شده ، مسلما در صورتی که تعداد محصولات زیاد باشه و همچنین قطعات ،یافتن قطعات تشکیل دهنده هر محصول از میان انبوهی از داده ها مشکل خواهد بود ، حالا به دنبال روشی هستیم که با انتخاب کد محصول لیست قطعات تشکیل دهنده اون محصول رو به ما بده ، مسلما با دیدن فایل بهتر متوجه موضوع خواهید شد . چهارمین مسابقه اکسل نو اندیشان این سوال بود یا تبلیغ مسابقه اکسل؟ فاطمه خانم لینک میذاشتی بهترنبود تا کلی سوال کردی واسه زمینه سازی؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ یکم خجالت بکش :icon_razz:اینام هستن مام هستیم :vahidrk: میای اینجا درس عبرت بگیر اخه ما که تاپیکامون تو تالار خودمون نیست. اگه راست میگی تاپیک مسابقه رو بذار تو امضات 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ اخه ما که تاپیکامون تو تالار خودمون نیست. اگه راست میگی تاپیک مسابقه رو بذار تو امضات خو میزارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ این سوال بود یا تبلیغ مسابقه اکسل؟فاطمه خانم لینک میذاشتی بهترنبود تا کلی سوال کردی واسه زمینه سازی؟ خوب اونجوری تابلو بود 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خوب اونجوری تابلو بود صب کنی هفته دیگه جواب رو بهت میگم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ صب کنی هفته دیگه جواب رو بهت میگم نوموخوام من حالا اشکال دارم هفته بعد شاید یه اشکال دیگه داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کار از غطبه گذشته مرسییییییییییییییییییییییی ، قربون دستت شم مگه تو جوابمو بدی و به دادم برسی سئوال : فرض کنید چند محصول دارید که هر محصول از تعدادی قطعه مجزا تشکیل شده ، مسلما در صورتی که تعداد محصولات زیاد باشه و همچنین قطعات ،یافتن قطعات تشکیل دهنده هر محصول از میان انبوهی از داده ها مشکل خواهد بود ، حالا به دنبال روشی هستیم که با انتخاب کد محصول لیست قطعات تشکیل دهنده اون محصول رو به ما بده ، مسلما با دیدن فایل بهتر متوجه موضوع خواهید شد . چهارمین مسابقه اکسل نو اندیشان زشتهتقلب تو روز روشنبرو تو یه انجمن دیگه جوابشو بیاب خو اخه ما که تاپیکامون تو تالار خودمون نیست. اگه راست میگی تاپیک مسابقه رو بذار تو امضات پس تاپیکاتونو کجا میزنید؟ ایده برداری تو روز روشن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ زشتهتقلب تو روز روشنبرو تو یه انجمن دیگه جوابشو بیاب خو پس تاپیکاتونو کجا میزنید؟ ایده برداری تو روز روشن کسی یاد نداره خوب مهمون که دعوت میکنین همینه خو 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نوموخوام من حالا اشکال دارم هفته بعد شاید یه اشکال دیگه داشته باشم خودتم جواب بدی به تو یکی مدال تعلق نمیگیره:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خودتم جواب بدی به تو یکی مدال تعلق نمیگیره:vahidrk: مهدی میخوای حق منو بخوری؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ مهدی میخوای حق منو بخوری؟ حقی نداری:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ حقی نداری:icon_razz: کاری نکن یه چیز بگم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ کاری نکن یه چیز بگم یه چیز بگو:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده