مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با حفظ خونسردی و متانت تو چشماش نگاه کن و بهش بگو گلابی دوست داری اگر حاشا کرد بگو حداقل گلابی یه خاصیتی داره شما چی ( می تونی از کلمه ی سیب زمینی هم استفاده کنی) بعد اگر باز حرف زیادی زد و گفت مثلا چه خاصیتی داره انوقت فقط اسمش و به من بده کاریت نباشه بقیش با من 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پسره ترم اخره هنوز نمیدونه الونس allowance (ارزیابی کاروزمان) چیه!!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پسره ترم اخره هنوز نمیدونه الونس allowance (ارزیابی کاروزمان) چیه!!! خو یادش رفته چیه مگه؟چرا باید همه چی رو بدونه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ آره امکان داره یادش رفته باشه..فارسیش رو میگفتی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ آره امکان داره یادش رفته باشه..فارسیش رو میگفتی نمیدونم چه اصراریه اینقدر بچه ها از این کلمات فرنگی استفاده میکنن 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ اخه پروژه کاراموزیش در مورد ارزیابی کاروزمان بود بعد نمیدونست الونس چیه تازه از این بدتر اینکه وقتیه که گفت من تا الان ی بار هم نرفتم توی ی کارخونه لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ یعنی نپاسیده تو پست قبلی گفتم دیگه نامه ی کاراموزیش رو هم از پسرعموش که توی کارخونه کار میکنه گرفته و فقط همون ی بار برای گرفتن نامه رفته توی کارخونه میگه استاد کاراموزی میگه چطوری رفتی کارخونه همینجوری نگاهش کردم بعد با کلی افتخار بهم میگه ی جوری حمعش کردم میگم چطوری میگه گفتم با سرویس! اخه دانشجو داریم.... لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پسره ترم اخره هنوز نمیدونه الونس allowance (ارزیابی کاروزمان) چیه!!! علی آقا منم که الآن مهندسم و ترم 2ارشدم این اصطلاح را نمیدونستم حالا مگر دلیل میشه همه همه چی را بدونند حالا حتی اگر پروژه هم روش کار کرده باشند 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ علی آقا منم که الآن مهندسم و ترم 2ارشدم این اصطلاح را نمیدونستمحالا مگر دلیل میشه همه همه چی را بدونند حالا حتی اگر پروژه هم روش کار کرده باشند منم نمیدونستم البته این از کم کاریه منه که معمولا اصطلاحها رو یاد نمیگیرملازم شد یه تاپیک بزنیم توش اصطلاحهای لازم ثبت بشه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ برو بچ مسابقه چهارم آبروداری کنید چهارمین مسابقه اکسل نو اندیشان 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ مسابقه تحلیل عکس این اسمایله چقدر با حاله.......آدم دلش میخواد لپش رو بگیره اونقدر بکشه تا کش بیاد .... 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ مینا؟ یک عدد سوال.... تو پروفایل ها که دعوت میکنی دونه دونه میری تو پروف ها یا اختیارات مدیریتی دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ علی آقا منم که الآن مهندسم و ترم 2ارشدم این اصطلاح را نمیدونستمحالا مگر دلیل میشه همه همه چی را بدونند حالا حتی اگر پروژه هم روش کار کرده باشند توی همون صفحه پست 3047 رو هم ببین دلیلش رو نوشتم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ منم نمیدونستم البته این از کم کاریه منه که معمولا اصطلاحها رو یاد نمیگیرملازم شد یه تاپیک بزنیم توش اصطلاحهای لازم ثبت بشه شایدم قبلش ی تاپیک بزنیم که ایا ضروریه اصطلاحات رو یاد بگیریم یا نه ؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ مینا؟ یک عدد سوال....تو پروفایل ها که دعوت میکنی دونه دونه میری تو پروف ها یا اختیارات مدیریتی دارین؟ تک تک میرم شایدم قبلش ی تاپیک بزنیم که ایا ضروریه اصطلاحات رو یاد بگیریم یا نه ؟ به نظرم خوبه ادم بلد باشه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ ینی عاشقتونم بچه ها ی صنایع. اتجادتون عالیههههههههه. امضای همتون مسابقات exel و طوفان فکری رو داره. شماها تکید ذوق مرگ شدم :lol::lol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده