مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ میلاد تواین زبونو نداشتی جدی چکار میکردی؟ خب هر کسی یه خصوصیاتی داره رفیق 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ نقل قول نگرفتم که کسی به خودش نگیره دوستان عزیز شما از چیزی خبر ندارید خواهشا حکم صادر نکنید همین چند ماه قبل بود که من به شخصه اسم همه کسایی که تو معرفی تاپیک صنایع خودشو معرفی کرده بودنو با ایملایی که جهت معرفی داده بودن پیدا کردیم و یه عنوان تو گفت و گوی مدیرا هست برداشتیم به تک تک ایمل کردیم. ما نمیتونیم هر ماه اینکارو کنیم اسم پیدا کردن و ایمل پیدا کردن دست ماست اما صادر کردن دست مدیرای ارشده ...اگه این موارد اینجا ذکر نمیشه واسه اینکه گزارش کارا باید به مدیر داده بشه نه به کاربر ...هر کی میخواد بره از خودشون بگیره چون من چنین اجازه ای ندارم تو سایت ص اصلی تو چند ماه گذشته یه مدت قرار شد هر روز معرفی تاپیک بزاریم برید نگاه کنید دو تالاری که همیشه هر روز پشت هم تا گذاشتن یکی زیست بود یکی صنایع و خیلی کارای دیگه که لزومی نداره اینجا عنوان بشه همین رفتاری که عده پیش گرفتن قبلا با یکی دیگه از مدیرا پیش گرفتن و فقط باعث دلخوری شد بدون قدر دانی از زحمتاش که تو دورانش اومدیم همه ی زیر ساختای تالار مرتب کردیم کلی جا به جایی کردیم نادیده گرفته شد مطمئن باشید مدیرا هم کار دارن و خودم چند بار درخواست بازنشستگی کردم دوستان لازم نیست یاد اوری کنن همین حرفا رو به محمد بگید بخدا منم خوشحال میشم نکته ی اخر اینه که دوستی ها ارزشش خیلی بیشتر از اینه کی بنفش باشه کی سبز و .... پس احترام همو نگه داریم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ نقل قول نگرفتم که کسی به خودش نگیرهدوستان عزیز شما از چیزی خبر ندارید خواهشا حکم صادر نکنید همین چند ماه قبل بود که من به شخصه اسم همه کسایی که تو معرفی تاپیک صنایع خودشو معرفی کرده بودنو با ایملایی که جهت معرفی داده بودن پیدا کردیم و یه عنوان تو گفت و گوی مدیرا هست برداشتیم به تک تک ایمل کردیم. ما نمیتونیم هر ماه اینکارو کنیم اسم پیدا کردن و ایمل پیدا کردن دست ماست اما صادر کردن دست مدیرای ارشده ...اگه این موارد اینجا ذکر نمیشه واسه اینکه گزارش کارا باید به مدیر داده بشه نه به کاربر ...هر کی میخواد بره از خودشون بگیره چون من چنین اجازه ای ندارم تو سایت ص اصلی تو چند ماه گذشته یه مدت قرار شد هر روز معرفی تاپیک بزاریم برید نگاه کنید دو تالاری که همیشه هر روز پشت هم تا گذاشتن یکی زیست بود یکی صنایع و خیلی کارای دیگه که لزومی نداره اینجا عنوان بشه همین رفتاری که عده پیش گرفتن قبلا با یکی دیگه از مدیرا پیش گرفتن و فقط باعث دلخوری شد بدون قدر دانی از زحمتاش که تو دورانش اومدیم همه ی زیر ساختای تالار مرتب کردیم کلی جا به جایی کردیم نادیده گرفته شد مطمئن باشید مدیرا هم کار دارن و خودم چند بار درخواست بازنشستگی کردم دوستان لازم نیست یاد اوری کنن همین حرفا رو به محمد بگید بخدا منم خوشحال میشم نکته ی اخر اینه که دوستی ها ارزشش خیلی بیشتر از اینه کی بنفش باشه کی سبز و .... پس احترام همو نگه داریم بر منکرش لعنت میناخانم مرسی از زحمات شما و دیگر مدیران تالار سمت و پست رفتنیه و دوستیها میمونه مرسی 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام...خوب هستین دوستان؟ بچه ها دیدید شدیم سومین رشته بین فنی ها تو صفحه اول انجمن؟ اینجا رو ببینین... 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ با این همه فعالیت بعد میگن بچه های صنایع خسته ان و کار نمی کنن تازه نصف فعالیت تالارای دیگه هم با بچه های صنایع است 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ چهارمین مسابقه اکسل رو میخوام بذارم کسی پیشنهادی نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها کسی از مهرداد خبر نداره ؟خیلی دلم واسش تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
Mohsen_up 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو عمت گلابیه 4 لینک به دیدگاه
Mohsen_up 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ بگو عمت گلابیه اونو که میگم ولی یه دلیل قانع کننده میخوام، قشنگ دهنشونو ببندم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام دوست عزیز...اول اینکه به تالار صنایع و جمع دوستان نواندیشانی خوش اومدین ... در مرحله بعد لازم نیست جوابی بهشون بدین...سکوت بهترین جواب برای این سری آدمها هست... ولی اگر خیلی مصر بودین که جوابشونو بدین بهتره یه مطالعه از درسهایی که قراره بخونید و توانایی های مهندسین صنایع رو یاد بگیرین و بهشون بگین تا متوجه اشتباهشون بشن... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما که ترم یکی سال 2011 اینجا چیکار میکردی اونوخت 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ شما که ترم یکی سال 2011 اینجا چیکار میکردی اونوخت بچه های امروزی مهندس جان دوراندیش اند میدونسته قبول میشه اومده از قبل عضو شده 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ چهارمین مسابقه اکسل رو میخوام بذارم کسی پیشنهادی نداره؟ من که بی صبرانه منتظرم البته فقط برام حضور مهمه ، حضور حداکثری فقط خیلی سخت ، نباشه /باشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با ادبانه میخوای یا بی ادبانهبی ادبانش اینه بگو واسه روانری معده روی رشته ی شما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با ادبی بگو عزیزم رشته ها سه دستن ابر رشته و میان رشته و رشته های خاص .. صنایع چون به همه رشته ها یکم واقفه میشه ابر رشته ... تهشم بگو برو جلو بوق بزن اونو که میگم ولی یه دلیل قانع کننده میخوام، قشنگ دهنشونو ببندم دهنشو بزن پر خون کن 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من ترم 1 صنایع هستم ... یه سوالی برام پیش اومده بود... اگه به ما بگن رشتتون گلابیه، در جواب چی داریم بهشون بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام خوش اومدی بی زحمت اینجا هم خودت رو معرفی کن جواب .... خاموشی است بزار اونقدر بگن که خسته بشن، مهم اینکه هر کی میاد توی این رشته راضیه ولی خیلی جالبه ها این همه به ما گیر میدن بعدش همه دوست دارن بیان ارشد صنایع شرکت کنن 3 لینک به دیدگاه
Mohsen_up 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ شما که ترم یکی سال 2011 اینجا چیکار میکردی اونوخت هه ... چه زود میرید امار ادمو در میارید ... الحق که صنایعی هستید 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ من که بی صبرانه منتظرمالبته فقط برام حضور مهمه ، حضور حداکثری فقط خیلی سخت ، نباشه /باشه ؟ میخوام یه سوال بدم مجمع سه عدد رو بدس بیارن:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ با ادبانه میخوای یا بی ادبانهبی ادبانش اینه بگو واسه روانری معده روی رشته ی شما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با ادبی بگو عزیزم رشته ها سه دستن ابر رشته و میان رشته و رشته های خاص .. صنایع چون به همه رشته ها یکم واقفه میشه ابر رشته ... تهشم بگو برو جلو بوق بزن دهنشو بزن پر خون کن ترم یکه هااااااااااااا...اینا چیه یادش میدین؟ مینا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دهنشو بزن پر خون کن الان این خیلی قانع کننده بود؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده