رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

توی تالار صنایع ی تاپیک داریم با عنوان کتاب های مرتبط با مهندسی صنایع که تقریبا جنبه ی معرفی کتاب در زمینه ی م.صنایع رو داره و شاید فردی که کتابی رو معرفی میکنه خود کتاب رو نخونده باشه

در تاپیک فوق هدف بیشتر معرفی کتاب هست تا کارایی کتاب برای خواننده نظرتون چیه ی تاپیک جدید بزنیم تا کتاب هایی که خودمون خوندیم و برامون موثر بوده و به نوعی ازش استفاده کردیم رو معرفی کنیم؟؟؟

خیلی پیشنهاد خوبیه من پیشنهاد میکنم به نوبت هر کسی خلاصه ای از کتابی رو که خونده بذاره و در صورت امکان بچه ها در موردش صحبت کنن و بحث و تبادل نظر بشه در موردش این چند تا حسن داره هم اونایی که نتونستن اون کتاب بخونن با محتواش اشنا میشن هم اون کسی که خونده میتونه کاملا درکش کنه براش جا میفته:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زودتر میلادو زنش بدین ما بیایم یه شیرینی بخوریم:gnugghender:

شیرینی گرونه بصرف چایی و بیسکویت

اینجا چرا هر کی مدیر میشه ازدواج میکنه ؟؟؟:ws52:

یکی از انگیزه های ما واسه مدیریت همین بود اصلا:banel_smiley_4:

:ws52:یعنی آدم حتما باید پولدار باشه تا زن بگیره؟:sad0:

یعنی به منه یه لا قبا هیشکی زن نمیده:4564:

شما چرا تو سن خودت زن نگرفتی:w02:

نگید که دلم میسوزه:4564:

آب نداره تو بهار آب را باز کردند اما تو کل تابستان بستند الآن هم بسته است و آب نداره

یکی از پلهای مواصلاتی را دارند پهن تر میکنند و همچنین تا چند وقت پیش به سی و سه پل داربست بود داشتند مرمت میکردنداین اخبار مال فکر کنم 1ماه پیشه

حالا دیگه خبر ندارم چون یه مدتی هست دم آب نرفتم انقلاب میرم ولی دم آب نرفتم چون خیلی دلم میسوزه

بالاخره وقتی آبش را دارند بذل و بخشش میکنند آب نداره

داریم به استانهای یزد و مرکزی و احتمالا کرمان آب میدیم

از یه چیزی اعصابم خرد میشه که یکی از اقوام رفتند یزد دیدند یه جا آب هست ویه مکان استراحتی بوده بعد یه کم از آبش را خوردند بعد فهمیدند آب کوهرنگه که اصفهانی ها حسرت خوردنشو دارند اونجا داره الکی حرام میشه

برید تحقیق کنید آب کوهرنگ بهترین و زلال ترین آبه

که هرجا تو اصفهان لوله هایی از قدیم از خود کوه کشیده بودند الآن بسته شده الآن تو یزد داره بخشش میشه:ws37:

اینام مسئولان هستند که ماداریم:4564:

حمید خیلی حرفت زشته هااا...اینطوری باشه من باید بگم چرا برنج و ماهی مارو دارن تو شهرهای دیگه میفروشن چرا گیلان باید بندر تجاری باشه و الودگیای رو بجون بخره تا به بقیه جاها مواد غذایی برسه....وقتی یه جا اسمش کشور باشه باید شهراش مواد همو تامین کنند

• Like 6
لینک به دیدگاه
شیرینی گرونه بصرف چایی و بیسکویت

یکی از انگیزه های ما واسه مدیریت همین بود اصلا:banel_smiley_4:

شما چرا تو سن خودت زن نگرفتی:w02:

حمید خیلی حرفت زشته هااا...اینطوری باشه من باید بگم چرا برنج و ماهی مارو دارن تو شهرهای دیگه میفروشن چرا گیلان باید بندر تجاری باشه و الودگیای رو بجون بخره تا به بقیه جاها مواد غذایی برسه....وقتی یه جا اسمش کشور باشه باید شهراش مواد همو تامین کنند

سلام مینا تواین دومقوله را یکی میدونی؟

واقعا که

مینا اگر اصفهان به همین آب که داره این طرف و اون طرف میره احتیاج داشته باشه و تو تابستون با قطعی و افت فشار آب طرف باشه بازهمین حرفها را میزنی

شما تو مواد غذایی غوطه ورید حالا یه کم بره این طرف و اون طرف بره مشکلی ندارید و شهرتون تامین کننده ماهیه

ولی شهرما تامین کننده آب استانهاست اونم درشرایطی که مابه همین آب احتیاج داریم و برامون لطف میکنند آب چاه خوردمون میدهند که پر آلودگی هاست

و تو تصفیه آب پر آشغاله و شیرهای خونه هامون همه خراب شده و توش پر آشغاله

بازهمین حرف را میزنی:vahidrk:

خبر از کسی نداری چرا ابراز نظر میکنی؟برو تو اینترنت نگاه کن ببین چه درصدی تو اصفهان مبتلا به سنگ کلیه و مشکلات کلیه هستند

وقتی صافی دستگاه پاره بشه یعنی چی به نظرت؟ معلومه تو آب مواد اسیدیه که مردم دارند میخورند:banel_smiley_4:

من اگر میگفتم ما آلودگی صنایع را داریم تو حق داشتی که بگی شهرشما شهر مادر تو صنعته و جای هیچ حرفی نبود

برو باز تحقیق کن آلودگی موجود تو اصفهان حتی از تهرانم بدتره چون دارای ذرات معلقه

اینم جهت اطلاعت

• Like 4
لینک به دیدگاه

واقعا که

مینا اگر اصفهان به همین آب که داره این طرف و اون طرف میره احتیاج داشته باشه و تو تابستون با قطعی و افت فشار آب طرف باشه بازهمین حرفها را میزنی

شما تو مواد غذایی غوطه ورید حالا یه کم بره این طرف و اون طرف بره مشکلی ندارید و شهرتون تامین کننده ماهیه

ولی شهرما تامین کننده آب استانهاست اونم درشرایطی که مابه همین آب احتیاج داریم و برامون لطف میکنند آب چاه خوردمون میدهند که پر آلودگی هاست

خبر از کسی نداری چرا ابراز نظر میکنی؟برو تو اینترنت نگاه کن ببین چه درصدی تو اصفهان مبتلا به سنگ کلیه و مشکلات کلیه هستند

وقتی صافی دستگاه پاره بشه یعنی چی به نظرت؟ معلومه تو آب مواد اسیدیه که مردم دارند میخورند:banel_smiley_4:

من اگر میگفتم ما آلودگی صنایع را داریم تو حق داشتی که بگی شهرشما شهر مادر تو صنعته و جای هیچ حرفی نبود

برو باز تحقیق کن آلودگی موجود تو اصفهان حتی از تهرانم بدتره چون دارای ذرات معلقه

اینم جهت اطلاعت

حمید راس میگه بابا این اصفهان داغون شده 4 سال فقط پول آب معدنی میدادیم از آب اصفهان نخوریم ، ولی آب رسانی به یزد و قم و... شاکیم داشته باشه بختیاریان نه اصفهانیا:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

اااااااا

کسی تو پاتوق هست یانه؟

بچه ها میلاد 3روزه که نیامده من میخوام شورش کنم و ریاست تالار صنایع را بگیرم:ws28:

کی باهام متحد میشه؟

این پیغام یکی از بدآموزی های سریال دونگ یی می باشد:w16:

من الآن درنقش وزیر سوم جنگ ایفای نقش میکنم:ws28:

میلاد کجایی بیای جلوم بایستی:banel_smiley_4:

:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

اااااااا

کسی تو پاتوق هست یانه؟

بچه ها میلاد 3روزه که نیامده من میخوام شورش کنم و ریاست تالار صنایع را بگیرم:ws28:

کی باهام متحد میشه؟

این پیغام یکی از بدآموزی های سریال دونگ یی می باشد:w16:

من الآن درنقش وزیر سوم جنگ ایفای نقش میکنم:ws28:

میلاد کجایی بیای جلوم بایستی:banel_smiley_4:

:ws43:

حمید من با تو کار دارم :whistle:

سلام،

سیلااام به روی ماهت:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
حمید من با تو کار دارم :whistle:

سیلااام به روی ماهت:ws3:

اااااااااااااوووووووووووووهههههههههه:ws37:

عالیجناب بنده را عفو کنید مواظب باش منو مثل وزیر سوم جنگ اعدام نکنی

این فیلمها بدآموزی داره میلاد

سلام میلادجان منو ترسوندی به دودلیل

1-عکس آواتارت

2-لحن صحبتت

میدونی که قلبم ضعیفه سکته میزنما:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعا که

اینم جهت اطلاعت

اعصاب نداریا:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به برو بچ همیشه غایب ، آقا من دو تا پیشنهاد دارم

1- مینا جاشو بده به هستی تا الان هرچی مدیر بوده بسه دیگهhahanosmiley.gif

2- میلاد طبق قولی که داده اگه 10 تا یک نبود و وظایفش رو انجام نداد بلافاصله عوضش میکنیم 145fs63704.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

2- میلاد طبق قولی که داده اگه 10 تا یک نبود و وظایفش رو انجام نداد بلافاصله عوضش میکنیم 145fs63704.gif

سلام به روی ماهتون

بابا آقای وطن پرست کوتاه بیا

توهم مثل امپراتور کردی تو دونگ یی زود حکم میداد

میلاد گناه داره نهایتش میاییم تو دفتر مدیریت اسپم کنیم بسشه متوجه اشتباهاتش میشه

درباره مینا نظر نمیدم چون حقشه نمیاد باید مجازاتش کنیم

حالا الآن یه خبری میدم دونگ یی بیاد وساطت کنه:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام به روی ماهتون

بابا آقای وطن پرست کوتاه بیا

توهم مثل امپراتور کردی تو دونگ یی زود حکم میداد

میلاد گناه داره نهایتش میاییم تو دفتر مدیریت اسپم کنیم بسشه متوجه اشتباهاتش میشه

درباره مینا نظر نمیدم چون حقشه نمیاد باید مجازاتش کنیم

حالا الآن یه خبری میدم دونگ یی بیاد وساطت کنه:ws28:

ازین بچه پررو ها حمایت نکن 126fs4147532.gif با این وضع باید تالار صنایع جمع بشه این چه وضعشه35241530762764144967.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

آخه مگر تو میذاری بااین نظراتت:w16:

من اعصاب داشتم این طور به نظرت رسید که اعصاب ندارم

خانم مدیر اینقدر اذیت نکن:a030:

خو نظرمه ، دلیلی نداره نظر منو تو یکی باشه یکم نظرات مخالفتو درک کن:ws38:

حمید نمودار opc ارزیابی کار زمان داری نشونم بدی؟ اصلا نمیفهمم چجوری میکشن یه مثالم ندارم تو جزوم:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون زمان که مینا همش اینجا بود تو کجا بودی:w02:بعدش موافقم خودم به میلادم گفتم اما به هستی نه چون باید واسه ارشد بخونه:vahidrk:بتو میدم که همیشه هستی :gnugghender:بیا و این لطف در حقم بکن:gnugghender:بعدشم میلادو چکار داری:whistles:میزنم نصفت میکنما:whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون زمان که مینا همش اینجا بود تو کجا بودی:w02:بعدش موافقم خودم به میلادم گفتم اما به هستی نه چون باید واسه ارشد بخونه:vahidrk:بتو میدم که همیشه هستی :gnugghender:بیا و این لطف در حقم بکن:gnugghender:بعدشم میلادو چکار داری:whistles:میزنم نصفت میکنما:whistles:

من حکومت در سایه ام پشت صحنه کار میکنم9c7ed09a859b11ce59cd28e7270928a2.gif هستیم درس مرس نمیخونه خیالت راحت2qcmh45.gif از میلاد بخوای دفاع کنی مورد غضب من قرار میگیری 34515994257016667769.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
ازین بچه پررو ها حمایت نکن 126fs4147532.gif با این وضع باید تالار صنایع جمع بشه این چه وضعشه35241530762764144967.gif

من صحبت میکنم خودم روحانی میشم به راه راست هدایت میکنم

خو نظرمه ، دلیلی نداره نظر منو تو یکی باشه یکم نظرات مخالفتو درک کن:ws38:

حمید نمودار opc ارزیابی کار زمان داری نشونم بدی؟ اصلا نمیفهمم چجوری میکشن یه مثالم ندارم تو جزوم:ws52:

چشم

بله ببین واسه opc باید ریز فرآیند خط تولیدرا بدونی که حالا مثلا حمل و نقل و تاخیر و خلاصه همه چیزشو داشته باشی اونقدر پیچیده نیست

چشم واست میگردم قبلا یه نمودار واسه صنایع کاشی و سرامیک داشتم اگر بازهم داشته باشم واست ایمیل میکنم:a030:

فقط آدرستو بفرست واسم من تو ذهنم نیست

اگر یادم رفت به میلاد بگو بهم دوباره بگه

مینا ناراحت نشو

تواگر بری دیگه من به کی بگم حاج خانم؟:ws3:

ناراحت نشی دوباره:a030:

اوووووووووووههههههههه

چه دفاعی از میلاد میکنی:ws28:میلاد کارش درسته فقط مغازه اش بدجاست وگرنه دیگه مشکلی نداره:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من حکومت در سایه ام پشت صحنه کار میکنم9c7ed09a859b11ce59cd28e7270928a2.gif هستیم درس مرس نمیخونه خیالت راحت2qcmh45.gif از میلاد بخوای دفاع کنی مورد غضب من قرار میگیری 34515994257016667769.gif

آقای وطن پرست نیامدی که وگرنه باهم شورش میکردیم میلادرا از سمتش به پایین میکشیدیم

بعدشما مدیرمیشدی منم معاون

خوبه؟:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقای وطن پرست نیامدی که وگرنه باهم شورش میکردیم میلادرا از سمتش به پایین میکشیدیم

بعدشما مدیرمیشدی منم معاون

خوبه؟:a030:

نه منکه گفتم پشت صحنه کار میکنم11.gif ولی با کله پا کردن میلاد موافقم 15.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه منکه گفتم پشت صحنه کار میکنم11.gif ولی با کله پا کردن میلاد موافقم 15.gif

خب باشه هستی خانم را میذاریم مدیرخوبه؟نظرت چیه؟

خوبه روحیه خودم را داری منم علاقه کلا به پشت جبهه دارم:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...