Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ میشه بگی کجا گذاشتی؟جایزش چیه؟احیانا منو میلاد اینجا نقش هویجو داریم؟:icon_razz: بنر تبلیغاتی همچنین امضای منو ببین ، جایزشم 150 امتیاز با یه مدال اختیار دارید شما مدیران عزیز مایید 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ بهار خوبه؟ همش وعده همش وعید:icon_pf (34): من اومدم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ همش وعده همش وعید:icon_pf (34):من اومدم به به...دارم درست میبینم....خوش آمدی .... کجاها بودی؟ چیکارا کردی؟ تونستی یه جت بسازی ؟ راستی...سلاااام.... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ به به...دارم درست میبینم....خوش آمدی ....کجاها بودی؟ چیکارا کردی؟ تونستی یه جت بسازی ؟ راستی...سلاااام.... هستی خانوم یه عالم دلم برات تنگ شده بود اره چه جتی ساختم خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ هستی خانوم یه عالم دلم برات تنگ شده بود اره چه جتی ساختم خوبی؟ خب میدی یه دور باهاش بزنیم؟ ممنون....خوبم... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ خب میدی یه دور باهاش بزنیم؟ممنون....خوبم... چرا که نه ما هر چی داریم متعلق به شوماست 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ مدیر دیر اومدی زود میخوای بریا این جزو فنون مدیریته دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ این جزو فنون مدیریته دیگه سلام شاه پسر این فنونت منو کشته خوبی؟ مدیر مدیره این چندهفته بی شوما صفا نداشت آهان راستی به قول خودت سیلام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ چرا که نه ما هر چی داریم متعلق به شوماست هرچی که داری مال ما فقط این عکس آواتارت مال خودت بااون سیبیلاش 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ هرچی که داری مال مافقط این عکس آواتارت مال خودت بااون سیبیلاش 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ این الآن داره میخنده یاگریه میکنه؟ تا آخر حنجره اش پیداست یه لبخند کافیه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ این الآن داره میخنده یاگریه میکنه؟تا آخر حنجره اش پیداست یه لبخند کافیه دارم میخندم خو به عمو میلاد سیبیلو 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ دارم میخندم خو به عمو میلاد سیبیلو مهندس مگر نمیدونی عکس آواتر میلاد مثل ناموس واسش ارزش داره داره مباحث به ناموس نزدیک میشه آخه چرا واقعا؟من میخوام بگم تو این تالار دموکراسی نیست هرچی به این مدیر میگیم آواتارت ضایعه چرا حرفمون به گوش مسئولین نمیرسه میگم شما به گوش مسئولین برسون 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ مهندس مگر نمیدونی عکس آواتر میلاد مثل ناموس واسش ارزش داره داره مباحث به ناموس نزدیک میشه آخه چرا واقعا؟من میخوام بگم تو این تالار دموکراسی نیست هرچی به این مدیر میگیم آواتارت ضایعه چرا حرفمون به گوش مسئولین نمیرسه میگم شما به گوش مسئولین برسون ضرب الاجل تعیین کردم ، عوض نکرد دیگه مدیر نیست باید بشه آبدارچی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ همش وعده همش وعید:icon_pf (34):من اومدم خوش اومدی اخه جفتتون موهاتون فرفریه میترسم بچه جنگلی بشه میدونستی بهارم ترکه؟:gnugghender:بهم میایدا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ ضرب الاجل تعیین کردم ، عوض نکرد دیگه مدیر نیست باید بشه آبدارچی کدوم ضرب الاجل خوش اومدی اخه جفتتون موهاتون فرفریه میترسم بچه جنگلی بشه میدونستی بهارم ترکه؟:gnugghender:بهم میایدا:icon_razz: جدی حدس زدما اگه ترک تبریز باشه که حله مگه شک داشتی 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ کدوم ضرب الاجل ضرب المثل قلب دوستات... جدی حدس زدما اگه ترک تبریز باشه که حله مگه شک داشتی آقا میلاد ما رو همشهریامون تعصب داریما...یعنی چی حله... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ آقا میلاد ما رو همشهریامون تعصب داریما...یعنی چی حله... من خودم ترکم دیگه غیرت دارم خوبه که همشهریا با هم باشن اینجوری وحدتمون حفظ میشه 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ وای بالا به جای اینکه بنویسم ضرب الاجل نوشتم ضرب المثل.. پس تکرار میشود....ضرب الاجل قلب دوستات... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده