fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ خب بکی به ما هم توضیح بده ...فانوس دریایی کیه؟ کدوم جزیره رفته بود؟ خب میخوایم بدونیم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا عزیزم اینی که تو گفتی رو ماهم نمیدونیم کیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشبختم پیام بازرگانی چیه :vahidrk: قلیونو که من نکشیدم. چاییه هم سرد شده بود یکی از کاربرا و مدیرای خیلی قدیمی انجمنه. اولین مدیر تالار صنایع بودش. البته مدیر تالار مذهبی هم بود. اینجور که من گفتم خیلی قدیمی و اینا همه فکر میکنن برمیگرده به عصر ماموتا کاملا لپ مطلب رو گفتیاااااااااااااااااا ایول محمد یه بار حرفت درست از آب درامدااااااااااااااااااااااا سلام برو بچ چ چ چ چچ صنایع ع ع سلام پسر ایرانی عزیز خوش آمدی سلام انگار جمع دوستان جمعه ماهم هستیم خوبید؟ سلام عزیزم خوش آمدی فقط ایکاش دیشب میاومدی الان انگار کسی نیست 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ والا عزیزم اینی که تو گفتی رو ماهم نمیدونیم کیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3خوشبختم کاملا لپ مطلب رو گفتیاااااااااااااااااا ایول محمد یه بار حرفت درست از آب درامدااااااااااااااااااااااا سلام پسر ایرانی عزیز خوش آمدی سلام عزیزم خوش آمدی فقط ایکاش دیشب میاومدی الان انگار کسی نیست سلام برشما ممنونم دیشب خب گرفتار بودم دی حالا امشب اومدم بچه ها کم و بیش آنلاینم ولی انگار تواین تاپیک نیامدند میلاد هنوز نیامده ولی آقا محمد آنلاین هستند و هستی خانم هم آنلاین بودند بالاخره دوستان می آیند تاصبح وقت بسیاره 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ما چون جز پیرپاتالای ماموتی هستیم به قول محمد باید زود بخوابیم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تا میلاد نیومده، یه چایی بدید من برم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ما چون جز پیرپاتالای ماموتی هستیم به قول محمد باید زود بخوابیم اختیار دارید پس من چی باید بگم منم باید بگم هم دوره شما هستم حالا این دوره ماموتی مال کی هست؟من اسمشم نشنیدم نکنه یکی از دوره های تکامل نواندیشانه منم میرم بعضی شبها میام بچه ها هستند خوش می گذرونیم ولی امشب هنوز خبری نیست منم برم بخوابم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تا میلاد نیومده، یه چایی بدید من برم تو برو اون جن ها رو از انجمن بیرون کن ن ن 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تا میلاد نیومده، یه چایی بدید من برم مثل اینکه بدهی داری !!!!!!!!!!!!!! عیب نداره من حساب میکنم بفرما 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ تا میلاد نیومده، یه چایی بدید من برم سلام از میلاد می ترسید چرا یکی شما دوتا میل کنید آآآی ی پسر یه چایی قند پهلو بیار واسه آقا فقط مواظب باشید نسوزید 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ اختیار دارید پس من چی باید بگم منم باید بگم هم دوره شما هستمحالا این دوره ماموتی مال کی هست؟من اسمشم نشنیدم نکنه یکی از دوره های تکامل نواندیشانه منم میرم بعضی شبها میام بچه ها هستند خوش می گذرونیم ولی امشب هنوز خبری نیست منم برم بخوابم والا ما وقتی اینجا بودیم هنوز نواندیشان خلق نشده بود برای همین مل مجبور بودیم پستها و تاپیکها رو به پای کبوتر ببندیم و برای هم بفرستیم آره عزیزم با دوستان همیشه خوش میگذره برو خوب بخوابی شبت ستاره بارون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ ما چون جز پیرپاتالای ماموتی هستیم به قول محمد باید زود بخوابیم سلامچطوریهمسر خوبن؟خانواده خوبن؟چطوری نمیای افتخار نمیدی تا میلاد نیومده، یه چایی بدید من برم پاشو برو بابا مگه مسجده هی میای چایی میخوری 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سلامچطوریهمسر خوبن؟خانواده خوبن؟چطوری نمیای افتخار نمیدی پاشو برو بابا مگه مسجده هی میای چایی میخوری شه عژب یکی ازین مدیرا اومد بالاخره خوش اومدین منزل خودتونه ماکه مهمونیم داریم میریم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ عه چه خبره اینجا منم هستم اگر چیز رایگان اشانتیون میدهند منم هستم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ سلامچطوریهمسر خوبن؟خانواده خوبن؟چطوری نمیای افتخار نمیدی پاشو برو بابا مگه مسجده هی میای چایی میخوری سلام وینا جان شکر همه خوبیم شما چطوری؟نبودی محمد اومد چایی خواست والا فکر کرده اینجا قهوه خونه است معتاد :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ شه عژب یکی ازین مدیرا اومد بالاخره خوش اومدین منزل خودتونه ماکه مهمونیم داریم میریم عجیب ازت خوشم میاد که خوب انتقاد میکنیاز انتقاد کردنت ذوق میکنم:hapydancsmil: سلام وینا جان شکرهمه خوبیم شما چطوری؟نبودی محمد اومد چایی خواست والا فکر کرده اینجا قهوه خونه است معتاد :vahidrk: اره بابا بهش قندم ندید چه برسه چایی - - - Updated - - - به مناسبت روز دختر همه اسپم کنن تو پروف خوش فکر 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ عه چه خبره اینجا منم هستم اگر چیز رایگان اشانتیون میدهند منم هستم چطوری حاجی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ عجیب ازت خوشم میاد که خوب انتقاد میکنیاز انتقاد کردنت ذوق میکنم:hapydancsmil: اره بابا بهش قندم ندید چه برسه چایی - - - Updated - - - به مناسبت روز دختر همه اسپم کنن تو پروف خوش فکر کو گوش شنوا البته قاعده خرخونی همینه ما خودمونم سابقه داریم برید سر درسو مخشتون یالا:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ اورین اورین ادم لذت میبره از این همه شور و شوق و استیاق 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کو گوش شنوا البته قاعده خرخونی همینه ما خودمونم سابقه داریم برید سر درسو مخشتون یالا:icon_razz: خرخون بودی؟:gnugghender: اورین اورین ادم لذت میبره از این همه شور و شوق و استیاق عروسی کن ما دلمون میخواد عروسی دعوت شیم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ خرخون بودی؟:gnugghender: چیه خرخونی به من نمیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ خرخون بودی؟:gnugghender: عروسی کن ما دلمون میخواد عروسی دعوت شیم عه تو چقدر دنبال عروسی هستی میخوای همه عروسی کنن تو را دعوت کنند حاجی هم خودتی حاجیه خانم چند بار مکه رفتی مادربزرگ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده