رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

سلام من تازه میخواستم بگم پایه هستم واسه آوردن آقامهرداد که اگر نیامد به زور میاریمش:ws28:

ولی خب دیگه خودشون اومدند

آقابرای چی بیرونتون کنیم؟آقاشماکه متخصص صنایعی بایدمنو بیرون کنی که هیچی بلد نیستم مهردادجان خیلی خوش اومدی دلمون هواتا کرده بود

خوشحالم بازهم تویه تاپیک واسه هم مطلب مینویسیم:icon_gol::icon_gol:

اگر پیش آقایی التماس دعاداریم مهندس

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این سمینارا مال بچه زرنگایی مثل شماس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منو که فک کنم اصلا راه ندن:sigh:

آقا فکر کنم این پیام اشتباه اومده تو پاتوق یعنی بهتره بگم اسم نویسنده پیام اشتباه درج شده

آقای وطن پرست بچه درسخون نباشه دیگه پس من چی هستم؟ماهرچی سوال پرسیدیم آقای وطن پرست گفت من سررشته دارم

شماکه اگر خواستید سمینارشرکت کنید مسئولین برگزاری واستون پرچم می نویسند

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس من میرم سر چهارراه ها ، با آقا پلیسه هم گفتمان کنم ، تازه بهعنوان بیکار میتونم کلاساییکه یه زمانی بدردمون میخورد رو هم شرکت کنم

بابا دیگه شغل بهتراز این؟:sigh:

حالا هی بگید کار نداریم هرکی کار ندارم خودم واسش کار پیدا میکنم من بنگاه کاریابی دارم :ws28::ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا دیگه شغل بهتراز این؟:sigh:

حالا هی بگید کار نداریم هرکی کار ندارم خودم واسش کار پیدا میکنم من بنگاه کاریابی دارم :ws28::ws37:

پس بیا ی بنگاه کاریابی راه بندازیم، حق عضویت هم بگیریم ازشون بلکه ی ثوابی بردیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
ما آخر نفهمیدیم این موسسه بدرد کسی خورد یا نه

هرکی خواست بگه واسه نواندیشانی ها تخفیف گرفتیم

لینکش تو صفحه اصلی:banel_smiley_4:

promotion.gif

با تشکر ... 2 نکته هست درباره این دوره...اول اینکه هزینه ش تا حدودی زیاده...:banel_smiley_4: دوم اینکه 3 هفته 2 روز ...برای کسانی که بخوان از غیر تهران تو دوره ها شرکت کنن خیلی سخته...همه امکانات برای تهرانی هاست:w000:...

اما بهرحال ممنون از اطلاع رسانی خوب و به موقع...:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

کسی جزوه ای ، منبعی، مرجعی چیزی برای gams سراغ نداره؟؟؟

سلام...

در http://www.noandishaan.com/forums/thread95238.html#post1028076 چند تا منبع براتون به اشتراک گذاشتم...امیدوارم به کارتون بیاد...:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وای بیایین جشن بگیرین...بعد یه سال من شدم شش ستاره...یه ستاره اضافه شد...هوراااااااااااااااااااااااااااااا:ws28: الان من در پوست خودم نمیگنجم از فرط شادی....

اصلا تعارف نکنین ..حسابی از خودتون پذیرایی کنید...(اصلا ستاره ها برام مهم نبودنا...یهو خیلی خوشحال شدم...این سایت لااقل مارو تحویل گرفت...من فکر میکنم پس هستم:sad0: )

به من میگن نارسیسیت؟:ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
وای بیایین جشن بگیرین...بعد یه سال من شدم شش ستاره...یه ستاره اضافه شد...هوراااااااااااااااااااااااااااااا:ws28: الان من در پوست خودم نمیگنجم از فرط شادی....

اصلا تعارف نکنین ..حسابی از خودتون پذیرایی کنید...(اصلا ستاره ها برام مهم نبودنا...یهو خیلی خوشحال شدم...این سایت لااقل مارو تحویل گرفت...من فکر میکنم پس هستم:sad0: )

به من میگن نارسیسیت؟:ws52:

تبریک مهندس ، اصلا غصه نخور خودم بهت 6 تا دیگه ستاره میدم بشی 12 ستاره :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بو مهر میاد بازم باید 5 بیدار شم برم دانشگاه:4564:بازم باید خودم غذا بپزم:4564: بازم باید ببرم تو دود:4564: هر چی چاق شدم گوشتام اب میشه:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون آقا حمید و آقای وطن پرست بابت تبریک ممنونم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد این 6 تا ستاره رو از کجا میدی؟ دستبرد میزنی به مهندس خوشفکر یا محمد ادمین؟ تونستی بیشتر بیار بین بچه ها تقسیم کنیم...:w02: بصورت کاملا عادلانه:whistle:

در مورد آقا مهرداد هم میگن مشغله کاری دارن...امیدوارم که اینطوری باشه :ws37:...و دوباره بیان و تالار رو رونق بدن ...:w16:

مینا همچین میگی بوی ماه مهر آدم یاد قدیما میافته میرفتیم مدرسه:sigh: یادش به خیر... خونه خودتون تهران نیست نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها من احتمالا این ترم مجبورم پروژه بردارم، برای درس زبان تخصصی ترجمه متنی در مورد داده کاوی دادم و بنظرم کار جالبی اومد، کسی تابحال داده کاوی انجام داده ؟؟ من خودم فکر کردم داده کاوی رو در یک فروشگاه انجام بدم و رابطه بین فصل ها و نوع خرید مردم و یا در یک شرکت بیمه

نظرتون چیه؟؟؟ شدنی هست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی ممنون آقا حمید و آقای وطن پرست بابت تبریک ممنونم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد این 6 تا ستاره رو از کجا میدی؟ دستبرد میزنی به مهندس خوشفکر یا محمد ادمین؟ تونستی بیشتر بیار بین بچه ها تقسیم کنیم...:w02: بصورت کاملا عادلانه:whistle:

در مورد آقا مهرداد هم میگن مشغله کاری دارن...امیدوارم که اینطوری باشه :ws37:...و دوباره بیان و تالار رو رونق بدن ...:w16:

مینا همچین میگی بوی ماه مهر آدم یاد قدیما میافته میرفتیم مدرسه:sigh: یادش به خیر... خونه خودتون تهران نیست نه؟

سلام

مهندس چیزی که زیاده ستاره شبا یکم بالای سرتو نگا کن همه اون ستاره سرجمع مال تو:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه خونمون رشته:w02: مدرسه خیلی حال میداد اگه یبار دیگه بر میگشتم اون روزا غیبت نمیکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دانشگاه خوب نیست غربت ادمو اذیت میکنه مخصوصا که همه مناسبتا من تهرانم خونواده رشت دور هم:sigh:

بچه ها من احتمالا این ترم مجبورم پروژه بردارم، برای درس زبان تخصصی ترجمه متنی در مورد داده کاوی دادم و بنظرم کار جالبی اومد، کسی تابحال داده کاوی انجام داده ؟؟ من خودم فکر کردم داده کاوی رو در یک فروشگاه انجام بدم و رابطه بین فصل ها و نوع خرید مردم و یا در یک شرکت بیمه

نظرتون چیه؟؟؟ شدنی هست؟

من تا بحال کار نکردم:w02:

پ ن: دلم واسه مهرداد تنگ شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...