رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

گوجه سبز دارم 2000 تومنو 1000 بخرین خانم شما نمیخوای آقا...گوجه دارم قطره طلا ..2000 مغازرو نخر اینجا 1000 ببر نمک مجانی بهداشتی دست چین با بهترین و پیشرفته ترین تکنولوژی روز اروپا چیندمش ..گوجه بدم..شما گوجه میخوای انواع سرطان رو برطرف میکنه ..بچتون خوشگل میشه ..بهبه چه گوجه ای دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد:banel_smiley_4::ws3:

بابابابا

خوب شد نیمدی صنایع وگرنه همه جا را قبضه میکردی همون عمران رشته برازنده ای هست بهتره خیر ببینی طرف صنایع و صنایعی ها لطف کن پیدات نشه و گرنه همه صنایعیها باید بروند تو شهرهاشون تو خیابانها تعداد ماشین و درختها را بشمارند از بیکاری

کمک سرشمارها میکنند

خدا خیرت بده:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام خدمت دوستان و عرض تبریک

از بچه ها کسی هس که از اینترنت وایمکس استفاده کنه؟ میخوام بدونم کیفیتش چطوره و همچنین این مودم های جیبی آنتن دهی مناسبی دارن یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خدمت دوستان و عرض تبریک

از بچه ها کسی هس که از اینترنت وایمکس استفاده کنه؟ میخوام بدونم کیفیتش چطوره و همچنین این مودم های جیبی آنتن دهی مناسبی دارن یا نه؟

سیلااااااااااااام مهندس خوشحالم که به جمع ما پیوستین:ws3:

من وایمکس ایرانسل دارم کیفیتش خوبه

قطعی هم کم داره

من راضیم

دو نوع داره دیگه یه یو ای اس بی دار هست یه وای فای

یه سر به سایت ایرانسلم بزن اطلاعات بیش تری داره

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام به همه بچه های گل صنایع عید فطر را به همه دوستانم تبریک میگم و دعا میکنم انشالله به حق همین عید باکمک مردم گلمون مردم مناطق زلزله زده به وضع عادی برسندچون واقعا اوضاع تاسف بار هست و امیدواریم باکمک مردم ودعاشون که ازماه بندگی بیرون آمدیم با نوعدوستیشون مشکلات مردم این مناطق حل بشه

دعاکنیم با رفتن ماه بندگی خدا خلوصمون از دست نره و یادمون باشه که درشبهای قدر چه قراری باخدا گذاشتیم

التماس دعا بازهم عیدتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان وضعیت کار تو فیلد کنترل پروژه چطوره؟ اینده داره بنظرتون؟

علی آقا این نظر منه درحال حاضر درشهرخودم کنترل پروژه هیچ معنی نداره یعنی فقط درجاهایی مثل سپاه که واقعا پروژه دارند کنترل پروژه ارزش داره بقیه معطلند

باکسی که خودش رشته اش صنایعه صحبت میکردم میگفت باورت نمیشه اما توشرکت ما بعضی از پروژه ها به پیشرفت120 درصد رسیده ولی هنوز تموم نشده اینو میدونید معنیش چیه؟یعنی کسی که داره کنترل پروژه انجام میده مثل اپراتور نرم افزاره و طبق پیشرفتی که بقیه می گویند توی نرم افزار اون درصد را ثبت میکنه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
علی آقا این نظر منه درحال حاضر درشهرخودم کنترل پروژه هیچ معنی نداره یعنی فقط درجاهایی مثل سپاه که واقعا پروژه دارند کنترل پروژه ارزش داره بقیه معطلند

باکسی که خودش رشته اش صنایعه صحبت میکردم میگفت باورت نمیشه اما توشرکت ما بعضی از پروژه ها به پیشرفت120 درصد رسیده ولی هنوز تموم نشده اینو میدونید معنیش چیه؟یعنی کسی که داره کنترل پروژه انجام میده مثل اپراتور نرم افزاره و طبق پیشرفتی که بقیه می گویند توی نرم افزار اون درصد را ثبت میکنه:ws37:

کرج هم دست کمی از اصفهان نداره اینجا هم اهمیتی نمیدن،اگه مناسبتی پیش رو باشه پروژه 6ماهه رو یکماهه تموم میکنن یا برعکس

حالا حقوقش چطوره، محدوده اش چقدر هست؟

پس من چیکاره بشم؟؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
کرج هم دست کمی از اصفهان نداره اینجا هم اهمیتی نمیدن،اگه مناسبتی پیش رو باشه پروژه 6ماهه رو یکماهه تموم میکنن یا برعکس

پس من چیکاره بشم؟؟؟؟

سلام

من به نوعی کارم مرتبط با پروژه هست ، نظارت بر پروژه های عمرانی، برادر کلا بی خیال این وادی باش اون چیزی که خوندیم کلا فراموش کن یا اصلا برو تو فاز دیگه ای کار کن:xbex7jmjnhtbacgrr3x

• Like 4
لینک به دیدگاه

پس من چیکاره بشم؟؟؟؟

علی آقا منم نظرآقای وطن پرست را دارم

واسه فازی که هیچ اهمیتی نداره شماسوال از حقوقش میکنی؟مشخصه که حقوقش به دردنمیخوره

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام دوستان...خوب هستین؟

نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در بهمن ماه برگزار میشه..خواستم اطلاع رسانی کنم که اگر کسی خواست شرکت کنه،فرصت کافی در اختیار داشته باشه.

این هم لینک سایتش که برای اطلاعات بیشتر بهش میتونین رجوع کنین..

موفق باشید:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام دوستان...خوب هستین؟

نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در بهمن ماه برگزار میشه..خواستم اطلاع رسانی کنم که اگر کسی خواست شرکت کنه،فرصت کافی در اختیار داشته باشه.

سلام مرسی از اطلاع رسانیتون اینودیگه من نمیتونم شرکت کنم چون دانشگاه خواجه نصیره و من نیستم من اگر زرنگ باشم سمینارخودمون را شرکت کنم خیلی خوبه

ثبت نام دانشجویی بدون مقاله 120000تومان است و اگرمقاله شفاهی پذیرفته شده داشته باشی که قصدارائه داشته باشی 75000است

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس من چیکاره بشم؟؟؟؟

آقا خیلی ساده همه دوستان من که بیکارند میروند سراغ ماشین شماری و آدم شماری و مترکردن خیابانها

کاراز این بهتر دیگه چیه آخه؟:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان..من به نظرم میاد مهندس مهرداد از دست ما ناراحت شدن..نیست که یه مدت همه خواب بودیم:banel_smiley_4:...بریم دسته جمعی بیاریمشون ...خیلی زحمت کشیدن برای تالار ما...بیشتر مواقع مطالب ایشون بوده که تالار رو از حالت رخوت بیرون آورده...

من میگم بیایین یه دعوتنامه بنویسیم براشون..نظرتون چیه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوستان..من به نظرم میاد مهندس مهرداد از دست ما ناراحت شدن..نیست که یه مدت همه خواب بودیم:banel_smiley_4:...بریم دسته جمعی بیاریمشون ...خیلی زحمت کشیدن برای تالار ما...بیشتر مواقع مطالب ایشون بوده که تالار رو از حالت رخوت بیرون آورده...

فک نکنما!

مهرداد اهل این صوبتا نبود:ws52:

ولی اگه اینجوریه من پایه ام!

تالار بی مهرداد صفا نداره:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستان...خوب هستین؟

این سمینارا مال بچه زرنگایی مثل شماس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منو که فک کنم اصلا راه ندن:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس من چیکاره بشم؟؟؟؟

آقا خیلی ساده همه دوستان من که بیکارند میروند سراغ ماشین شماری و آدم شماری و مترکردن خیابانها

کاراز این بهتر دیگه چیه آخه؟:ws28:

پس من میرم سر چهارراه ها ، با آقا پلیسه هم گفتمان کنم ، تازه بهعنوان بیکار میتونم کلاساییکه یه زمانی بدردمون میخورد رو هم شرکت کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

فک نکنما!

مهرداد اهل این صوبتا نبود:ws52:

ولی اگه اینجوریه من پایه ام!

تالار بی مهرداد صفا نداره:sigh:

یکی بیاد منو از این انجمن بندازه بیرون:biggrin:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...