hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام منم موافقم میلاد این سیبیلاش مثل آبشار نیاگارا میمونه وقتی میبینمش جدی یاد آبشار می افتمچی شد؟ هستی خانم نمیرید سرکار ؟چرا؟من تازه یه ماهه دارم میرم سرکار البته پول توش نیست ولی بدک نیست چرا ؟ناراحت شدم گفتید اوضاع خوب نیست ولی چرا میدونو خالی کردید حیف بود تو صنعت همیشه همینطوره منم یه همچین مشکلاتی کم و بیش دارم ولی باید میموندید تاروشون کم بشه البته من نمیدونم قضیه چی بوده انشالله کار بهتر پیداکنید خیلی پرانرژی اومدید تواین تاپیک جالب بود کم مونده بود به به بچه های انجمن های دیگه و سایتهای دیگه هم سلام کنید تو این شبها از دوستان التماس دعا دارم ماراهم دعا کنید اول تبریک میگم بهتون کار جدید رو...بیشتر برامون میگین کجاست ؟چه کاری میکنید و.... بعد هم نه دیگه ،نمیرم ،فکر کن ازت انتظار داشته باشن تولید رو در عرض 15 روز 3.5 برابر کنی ...اونم تولیدی که بیشتر به پرسنل وابسته س و عوامل مختلفی تو رضایت اونها و نحوه کارکردنشون دخیل هست از جمله مباحث مالی ...با این وجود من تونستم تا دو برابر و بیشتر افزایش بدم تولید رو و روند رو تا حدودی ثابت نگه دارم... فکر کن همه تلاشت رو ،همه انرژیت رو بذاری جایی که قدر نمیدونن.... فکر کن بخوای یه کار بکنی که سالها به دردشون بخوره و اونها فقط جلوی پاشون رو ببینن... و البته فکر کن همسر مدیر ت هم بیاد کارخونه و بخواد مدیر بشه...به نظرت 3 تا مدیر برای یه کارخونه کوچک با نهایت 15-20 نفر زیاد نیست؟ از قضا مهندس صنایع هم باشه و بخواد همه ش از هر اشتباه کوچیکت به مسئله بسازه... حتی نتونه روی قول و قرارای خودش بمونه و تو این 4 ماه یه حقوق کامل بهت نداده باشه حتی همون حقوق پایه که قرار بود بعد مدتی افزایش داده بشه و چون تو هیچ صحبتی نکردی و نخواستی بکنی اون هم همه چیز رو نادیده بگیره و همون حداقلی رو هم نده...حتی اگر بهش نیاز نداشته باشی... جلسه برگزار کردیم و تصمیم بر این شد که نباشم... بهر حال بگذریم...ما هم 4 ماه مدیریت رو تجربه کردیم...تو کلا 9-10 ساعتی که اونجا بودم شاید 10 مین میومدم تو اتاق مینشستم....و این اشتباه من بود ....به همه و خودم و به شما توصیه میکنم که اگر میخوایین دیده بشین خودتون رو دست بالا بگیرین...استراحت سر جاش ...حقوق خوب سر جاش ...کار سر جاش..... فکر نکنین با بیشتر موندتون میگن این چقدر داره برای ما از جونش مایه میذاره...اینا همه ش خیاله... سر ساعت برید و سر ساعت بیایین...خیلی قهرمان بازی در نیارین بخواهید مثلا تو کارهای دیگه کمک کنین....کار خودتون رو انجام بدین...حتی اگر اضافه وقت هم داشتین..... الان اینها رو میگم اما نمیدونم تو کار بعدیم رعایت میکنم یا قصه همین خواهد بود..... این هم تجربه ای بود برای من .... حالا این خوبه پر انرژی اومدم یا نه؟ التماس دعا دارم ازتون....ما رو هم تو دعاهاتون فراموش نکنید... 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ انشا الله تو کار بعدی تون موفق باشید هستی خانم بنظرم ی تجربه خوبی بدست آوردید که میتونید در کارهای بعد هم ازش استفاده کنید. 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ انشا الله تو کار بعدی تون موفق باشید هستی خانمبنظرم ی تجربه خوبی بدست آوردید که میتونید در کارهای بعد هم ازش استفاده کنید. ممنون علی آقا...من هم برای شما موفقیت رو آرزومندم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اول تبریک میگم بهتون کار جدید رو...بیشتر برامون میگین کجاست ؟چه کاری میکنید و....بعد هم نه دیگه ،نمیرم ،فکر کن ازت انتظار داشته باشن تولید رو در عرض 15 روز 3.5 برابر کنی ...اونم تولیدی که بیشتر به پرسنل وابسته س و عوامل مختلفی تو رضایت اونها و نحوه کارکردنشون دخیل هست از جمله مباحث مالی ...با این وجود من تونستم تا دو برابر و بیشتر افزایش بدم تولید رو و روند رو تا حدودی ثابت نگه دارم... فکر کن همه تلاشت رو ،همه انرژیت رو بذاری جایی که قدر نمیدونن.... فکر کن بخوای یه کار بکنی که سالها به دردشون بخوره و اونها فقط جلوی پاشون رو ببینن... و البته فکر کن همسر مدیر ت هم بیاد کارخونه و بخواد مدیر بشه...به نظرت 3 تا مدیر برای یه کارخونه کوچک با نهایت 15-20 نفر زیاد نیست؟ از قضا مهندس صنایع هم باشه و بخواد همه ش از هر اشتباه کوچیکت به مسئله بسازه... حتی نتونه روی قول و قرارای خودش بمونه و تو این 4 ماه یه حقوق کامل بهت نداده باشه حتی همون حقوق پایه که قرار بود بعد مدتی افزایش داده بشه و چون تو هیچ صحبتی نکردی و نخواستی بکنی اون هم همه چیز رو نادیده بگیره و همون حداقلی رو هم نده...حتی اگر بهش نیاز نداشته باشی... جلسه برگزار کردیم و تصمیم بر این شد که نباشم... بهر حال بگذریم...ما هم 4 ماه مدیریت رو تجربه کردیم...تو کلا 9-10 ساعتی که اونجا بودم شاید 10 مین میومدم تو اتاق مینشستم....و این اشتباه من بود ....به همه و خودم و به شما توصیه میکنم که اگر میخوایین دیده بشین خودتون رو دست بالا بگیرین...استراحت سر جاش ...حقوق خوب سر جاش ...کار سر جاش..... فکر نکنین با بیشتر موندتون میگن این چقدر داره برای ما از جونش مایه میذاره...اینا همه ش خیاله... سر ساعت برید و سر ساعت بیایین...خیلی قهرمان بازی در نیارین بخواهید مثلا تو کارهای دیگه کمک کنین....کار خودتون رو انجام بدین...حتی اگر اضافه وقت هم داشتین..... الان اینها رو میگم اما نمیدونم تو کار بعدیم رعایت میکنم یا قصه همین خواهد بود..... این هم تجربه ای بود برای من .... حالا این خوبه پر انرژی اومدم یا نه؟ التماس دعا دارم ازتون....ما رو هم تو دعاهاتون فراموش نکنید... سلام محتاجیم به دعا هستی خانم باید بگم متاسفانه این مشکلات هست همسر این مدیر میخواسته جای شمارابگیره اینقدر اعصابتونو خورد کرده که شما ول کنید و خب همه جا پارتی کلفت بوده و نفوذ داشته باید بگم نامردی کردند درحقتون به تجربه درستی رسیدید چون کلا آدم نباید خودشو بکشه واسه کار و اگر براشون کلاس بذاره و هردفعه یه سری بزنه اوناهم حساب کار خودشونو میکنند البته منم الآن این کاررا نمیکنم من توی یه کارخونه مشابه محل کارشما با 12نفر فکر کنم کارگر مشغول هستم کارخونه اجاق گاز هست تقریبا 1ماهه که دارم میرم و تا الآن 2تاپروژه بهبود خط واسشون به انجام رسوندم البته خبری ازپول نیست همینطوری تجربه داریم کسب میکنیم البته درحد یه مهندس تمام عیار داریم کار میکنیم منتها به چشم کارآموز داریم کار میکنیم یه مهندس صنایع هم داره که همسن خودمه بدش نمیاد برامون کلاس بذاره ولی من کاری باهاش ندارم میخواد بعضا گیرم بندازه یابگه من خیلی بلدم توهیچی بلد نیستی ولی من محلش نمیذارم 3ماهه فکر کنم اومده تواین کارخونه همه جا هست این برنامه ها ولی کارشما قشنگ نقشه ازپیش تعیین شده همسرمدیره حالا نمیدونم همسرش که میگید مردبوده یازن اگر زن بوده که کاملا قضیه مشخصه نسبت به شما حسادت کرده انشالله کار بهتری پیدا میکنید توکل به خدا کنید و نگران نباشیدحالا باید تویه موقعیت بیام پیشتون کارآموزی کنم آمار می برید بالا کارتون درسته هوای ماراهم داشته باشید 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلام محتاجیم به دعا هستی خانمباید بگم متاسفانه این مشکلات هست همسر این مدیر میخواسته جای شمارابگیره اینقدر اعصابتونو خورد کرده که شما ول کنید و خب همه جا پارتی کلفت بوده و نفوذ داشته باید بگم نامردی کردند درحقتون به تجربه درستی رسیدید چون کلا آدم نباید خودشو بکشه واسه کار و اگر براشون کلاس بذاره و هردفعه یه سری بزنه اوناهم حساب کار خودشونو میکنند البته منم الآن این کاررا نمیکنم من توی یه کارخونه مشابه محل کارشما با 12نفر فکر کنم کارگر مشغول هستم کارخونه اجاق گاز هست تقریبا 1ماهه که دارم میرم و تا الآن 2تاپروژه بهبود خط واسشون به انجام رسوندم البته خبری ازپول نیست همینطوری تجربه داریم کسب میکنیم البته درحد یه مهندس تمام عیار داریم کار میکنیم منتها به چشم کارآموز داریم کار میکنیم یه مهندس صنایع هم داره که همسن خودمه بدش نمیاد برامون کلاس بذاره ولی من کاری باهاش ندارم میخواد بعضا گیرم بندازه یابگه من خیلی بلدم توهیچی بلد نیستی ولی من محلش نمیذارم 3ماهه فکر کنم اومده تواین کارخونه همه جا هست این برنامه ها ولی کارشما قشنگ نقشه ازپیش تعیین شده همسرمدیره حالا نمیدونم همسرش که میگید مردبوده یازن اگر زن بوده که کاملا قضیه مشخصه نسبت به شما حسادت کرده انشالله کار بهتری پیدا میکنید توکل به خدا کنید و نگران نباشیدحالا باید تویه موقعیت بیام پیشتون کارآموزی کنم آمار می برید بالا کارتون درسته هوای ماراهم داشته باشید ممنون.لطف دارین شما...فرصت کردین حتما از پروژه هایی که اجرا کردین برامون بگین...اصلا یه تاپیک تجربات کاری باز کنین اونجا هر کس از تجربیاتی که داشته بگه...از کارهایی که کرده..اینطوری بقیه هم میتونن هم برای کار ایده بگیرن و هم همفکری بشه مثل همون اتاق فکری که به نتیجه ای نرسید ،اما اینبار سعی میکنیم پویا باشه... نظرتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من هم موافقم ولی تجربه نیست همینطوری فکر کنم بچه ها می آیند کارهایی راکه انجام دادند می گویند یه کم هم چاشنی خالی بندی هم بهش اضافه میکنند نه؟ ولی فکر خوبیه منم موافقم مرسی از ایده خوبتون اگر شد خودم تاپیکشو میذارم و لینکشو میذارم تو این تاپیک حالا بالاخره کی بیاییم برای کارآموزی؟ جواب ندادید الآن دارم خط فلزکاری را نظام میدم که آمار دقیق ورق دربیاد خیلی براشون مهمه و میخوام بااتوکد براشون نقشه تمام قطعات را بکشم خیلی گرفتارم داریم براشون کار مکانیک انجام میدیم خیلی جالب بود براشون درعرض یه هفته نقشه تمام قطعات خطوط فر و طرح فر که مجموعا حدود 15تا قطعه بشه را باتمام ابعاد براشون درآوردم کلاس نمیخوام بذارم خداییش ولی گفتم بگم شاید جالب باشه براتون 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ حالا قراره تا کی بمونه؟ من تا اونوقت انجمن اومدنی سمت راست صفحه رو میپوشونم نبینم...طرفدارانت هم راضی بمونن اما کجا بودم...دور از اینجا سوغاتی ... از امروز دیگه سر کار نرفتم...خسته شدم از بس مدیریت کردم...4 ماه شد ...کافیه... ایول خانوم مدیر من اسیر این مدیریتتم راستی تبریز که خسارت نداشته بابت زلزله؟ واقعا متاثر شدم از اتفاقی که افتاد منم موافقم با این طرحی که گفتید فکر خوبیه تاپیکش رو بزنید 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منم موافقم،فکر خوبیه خیلی خوبه... من هم موافقم ولی تجربه نیست همینطوری فکر کنم بچه ها می آیند کارهایی راکه انجام دادند می گویند یه کم هم چاشنی خالی بندی هم بهش اضافه میکنند نه؟ولی فکر خوبیه منم موافقم مرسی از ایده خوبتون اگر شد خودم تاپیکشو میذارم و لینکشو میذارم تو این تاپیک حالا بالاخره کی بیاییم برای کارآموزی؟ جواب ندادید الآن دارم خط فلزکاری را نظام میدم که آمار دقیق ورق دربیاد خیلی براشون مهمه و میخوام بااتوکد براشون نقشه تمام قطعات را بکشم خیلی گرفتارم داریم براشون کار مکانیک انجام میدیم خیلی جالب بود براشون درعرض یه هفته نقشه تمام قطعات خطوط فر و طرح فر که مجموعا حدود 15تا قطعه بشه را باتمام ابعاد براشون درآوردم کلاس نمیخوام بذارم خداییش ولی گفتم بگم شاید جالب باشه براتون نفرمایین جناب مهندس...ما باید بیاییم کار آموزی پیش شما...کارتون خیلی خوب بوده یعنی فکر کنم دقیقا دارین نقش یه ابر قهرمان رو براشون بازی میکنین اما قبلا هم گفتم از سرعتتون کمی کمتر کنید...میدونم مثل خودم نتیجه براتون مهم هست ...اما سعی کنین همه جوانب رو در نظر بگیرین... تو تاپیکم فکر نمیکنم غلو باشه...تازه اگر هم بود درصورتیکه یه کاری انجام شده طرف فکر کرده دیده میتونه این رو هم بهش اضافه کنه..این خودش میشه یه ایده جدید... و مسلما همون چیزی که ما میخواهیم...ایده های نو برای پیشرفت و یافتن راه های نو...البته اگر ببینیم دیگه میره رو بعد داستانی میتونیم با اجازه مدیریت(مهندس خوشفکر که تازه دیدم مدیر شده)تصمیماتی اتخاذ کنیم :gnugghender: ایول خانوم مدیرمن اسیر این مدیریتتم راستی تبریز که خسارت نداشته بابت زلزله؟ واقعا متاثر شدم از اتفاقی که افتاد منم موافقم با این طرحی که گفتید فکر خوبیه تاپیکش رو بزنید ما که مدیریتمون تموم شد...الان یه لحظه عنوانت رو دیدم...تبریک میگم مدیر شدی... نه فکر نمیکنم آسیب جدی دیده باشه...اما همه ش وحشت و دلهره داریم... بچشم آقای مدیر...آقا حمید مدیریت محترم هم اعلام موافقت نمودند...تا تنور داغه تاپیکمون رو بزنیم و شروع کنیم... 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا و اینجا رو هم ی نگاهی کنید. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون هستی خانم واقعا حرف خوبی زدید حتما اجرا میکنم منم موافقم پیشنهاد خوبیه خیلی جالب میشه من حرفی ندارم تاپیکشو خودتون بزنید چون ایده شما بود من الآن میخواستم بزنم ولی یادم اومدایده شما بوده پس خودتون هم تاپیکشو بزنید انشالله نمیذاریم بخوابه انصافا راست گفتید میخواستم توان خودم راببینم ولی حتما کار خودم را کم میکنم چون خودم هم دارم اذیت میشم وآخرش هم دستمزدم همون پوسته خربزه است که واسه شماگذاشتند ونگذاشتند کار کنید مرسی 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بچشم آقای مدیر...آقا حمید مدیریت محترم هم اعلام موافقت نمودند...تا تنور داغه تاپیکمون رو بزنیم و شروع کنیم... ببینم چیکار میکنی هستی خانوم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ این هم تاپیکی که روش به توافق رسیدیم...منتظر همه دوستان هستیم... http://www.noandishaan.com/forums/thread94228.html#post1019821 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ سلام..اول از همه لازم میدونم که اینجا جناب آقای مهندس وطن پرست رو به دوستان معرفی کنم..ایشون لیسانس مهندسی صنایع هستن و البته بسیار بادانش و اطلاعات.بنا به درخواست من به تالار ما اومدن تا بتونیم با کمک هم روز به روز پیشرفت کنیم و سطح دانشمون بالاتر بره و تبادل اطلاعات داشته باشیم .انشالله بیشتر با هم آشنا خواهید شد. بعد هم اینکه دوستان من رفتم تو مدرسه نو اندیشان که علی آقا لینکش رو داده بودن ،درخواست دادم که ما رو هم ثبت نام کنن تو مدرسه... شما هم به نظر من خوبه این قضیه رو پیگیری کنین ...به نظرم اومد که ما با آموزش اکسل شروع کنیم کار درست و به جایی باشه ..از اونجایی که اکسل یکی از نرم افزارهای تخصصی رشته ما هست و باید تسلط کافی داشته باشیم و البته خب استادشم مهیاست...آقای وطن پرست یکی از زمینه های تخصصیشون کار با اکسل هست... خوشحال میشم نظرات همه دوستان رو داشته باشیم... سپاس و موفق باشید... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام..اول از همه لازم میدونم که اینجا جناب آقای مهندس وطن پرست رو به دوستان معرفی کنم..ایشون لیسانس مهندسی صنایع هستن و البته بسیار بادانش و اطلاعات.بنا به درخواست من به تالار ما اومدن تا بتونیم با کمک هم روز به روز پیشرفت کنیم و سطح دانشمون بالاتر بره و تبادل اطلاعات داشته باشیم .انشالله بیشتر با هم آشنا خواهید شد.بعد هم اینکه دوستان من رفتم تو مدرسه نو اندیشان که علی آقا لینکش رو داده بودن ،درخواست دادم که ما رو هم ثبت نام کنن تو مدرسه... شما هم به نظر من خوبه این قضیه رو پیگیری کنین ...به نظرم اومد که ما با آموزش اکسل شروع کنیم کار درست و به جایی باشه ..از اونجایی که اکسل یکی از نرم افزارهای تخصصی رشته ما هست و باید تسلط کافی داشته باشیم و البته خب استادشم مهیاست...آقای وطن پرست یکی از زمینه های تخصصیشون کار با اکسل هست... خوشحال میشم نظرات همه دوستان رو داشته باشیم... سپاس و موفق باشید... سلام ممنون لطف داری من بیشتر برای شاگردی و یاد گرفتن اومدم ولی اگه چیزی به ذهنم رسید که برای بقیه دوستان هم مفید باشه در خدمت هستم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ مگر میشه با پیشنهاد هستی خانم کسی مخالفت کنه من که جرات ندارم موافقم منم خوش آمد گویی میگویم به آقای وطن پرست خیلی پیداس ایشون واسه شاگردی اومدند دانشگاهشون هم تو شهر مابوده و بسیار علمشون بالاست و تجربیات خوبی دارندو یک شروع بسیار خوبی داشتند و یه طوفانی در انجمن صنایع به پاشد من دیگه داره یواش یواش حسودیم میشه همه دارند تعریف میکنند ازایشون من دپرس شدم هیشکی منو نمیخواد آخه چرا؟ من دیگه رفتم غمگین شدم دپرس شدم ولی دوباره میام 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ مگر میشه با پیشنهاد هستی خانم کسی مخالفت کنه من که جرات ندارم موافقممنم خوش آمد گویی میگویم به آقای وطن پرست خیلی پیداس ایشون واسه شاگردی اومدند دانشگاهشون هم تو شهر مابوده و بسیار علمشون بالاست و تجربیات خوبی دارندو یک شروع بسیار خوبی داشتند و یه طوفانی در انجمن صنایع به پاشد من دیگه داره یواش یواش حسودیم میشه همه دارند تعریف میکنند ازایشون من دپرس شدم هیشکی منو نمیخواد آخه چرا؟ من دیگه رفتم غمگین شدم دپرس شدم ولی دوباره میام سلام آقا حمید ...نه دیگه قرار نیست یکی بیاد یکی دیگه دپرس بشه ها احساساتتون رو کانالیزه کنین بتونین استفاده بهینه ازش بکنین... میدونین که یهو دیدین انجمن منفجر شد ...و این هدف نهایی ماست لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ مگر میشه با پیشنهاد هستی خانم کسی مخالفت کنه من که جرات ندارم موافقممنم خوش آمد گویی میگویم به آقای وطن پرست خیلی پیداس ایشون واسه شاگردی اومدند دانشگاهشون هم تو شهر مابوده و بسیار علمشون بالاست و تجربیات خوبی دارندو یک شروع بسیار خوبی داشتند و یه طوفانی در انجمن صنایع به پاشد من دیگه داره یواش یواش حسودیم میشه همه دارند تعریف میکنند ازایشون من دپرس شدم هیشکی منو نمیخواد آخه چرا؟ من دیگه رفتم غمگین شدم دپرس شدم ولی دوباره میام منکه به شخصه ارادت قلبی خاصی به دوستان اصفهانی دارم و بهترین دوستانم اصفهانی هستن ولی بازم میگم برای شاگردی اومدم و خوشحال میشم از معلومات عمیق دوستان استفاده کنم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلامممنون لطف داری من بیشتر برای شاگردی و یاد گرفتن اومدم ولی اگه چیزی به ذهنم رسید که برای بقیه دوستان هم مفید باشه در خدمت هستم سلام خوش اومدین 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ منکه به شخصه ارادت قلبی خاصی به دوستان اصفهانی دارم و بهترین دوستانم اصفهانی هستن ولی بازم میگم برای شاگردی اومدم و خوشحال میشم از معلومات عمیق دوستان استفاده کنم شما آقایید مهندس خیلی خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده