nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ لیلاش نیست مینا بدم خدمتتون؟ نچچچچ من لیلا دروا کن مویوم دوست دارم نه مینا درواکن مویوم... اونو محمد حسین دوست داره میگما هادی ناصح اهنگ شمالی گذاشته توی پروفش؟ نازه 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من همه شو دارم الان انتخاب کنید لیلا رو بذارم؟ رعنا رو بذارم؟ بارو بارونه رو بذارم؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من همه شو دارمالان انتخاب کنید لیلا رو بذارم؟ رعنا رو بذارم؟ بارو بارونه رو بذارم؟ ازونجایی که دیکتاتوریه! بارو بارو! 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ازونجایی که دیکتاتوریه! بارو بارو! از اونجایی که من دیکتاتورستیزم وایسا از توسیستمم پیداش کنم فلشش کنم آپلودش کنم شب ایشالله بیا گوشش بده 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که من دیکتاتورستیزموایسا از توسیستمم پیداش کنم فلشش کنم آپلودش کنم شب ایشالله بیا گوشش بده وای نه دخملی شوخی میتنم. دارمش روی سیستم... زحمت نکشهر چی دل تنگت خواست بذار چقدر صنایعی ها گلناااااااااا 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ وای نه دخملیشوخی میتنم. دارمش روی سیستم... زحمت نکشهر چی دل تنگت خواست بذار چقدر صنایعی ها گلناااااااااا عه؟ خودم اون نرخ بوس دخترون هست!اونو دوس دارم! بذارم؟ واقعا اصن ماااااااااااااااااااااه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ عه؟خودم اون نرخ بوس دخترون هست!اونو دوس دارم! بذارم؟ واقعا اصن ماااااااااااااااااااااه ااااااا اونو داری؟ مگه تو لری؟ اوهوم اونم نازه بذار برای این پسرا بذاریمش 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینجوری که بوش میاد ، هیچ موزیکی گذاشته نمیشه ! نچچچچ من لیلا دروا کن مویوم دوست دارم نه مینا درواکن مویوم... اونو محمد حسین دوست داره میگما هادی ناصح اهنگ شمالی گذاشته توی پروفش؟ نازه من عاشق مهمونی ام. حالا هرکی درو باز کنه. البته که مینا در باز کردنش حرفه ای هست. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نچچچچ من لیلا دروا کن مویوم دوست دارم نه مینا درواکن مویوم... اونو محمد حسین دوست داره میگما هادی ناصح اهنگ شمالی گذاشته توی پروفش؟ نازه اره شمالی گذاشته امیدم شمالی گذاشته من همه شو دارمالان انتخاب کنید لیلا رو بذارم؟ رعنا رو بذارم؟ بارو بارونه رو بذارم؟ رعنا اینجوری که بوش میاد ، هیچ موزیکی گذاشته نمیشه ! من عاشق مهمونی ام. حالا هرکی درو باز کنه. البته که مینا در باز کردنش حرفه ای هست. نه نیا همین امشب مهمون دارم موندم الان ژله گذاشتم ماهی تمیز کردم دیرتر برنج بزارم سوپ درست کنم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نه نیا همین امشب مهمون دارم موندم الان ژله گذاشتم ماهی تمیز کردم دیرتر برنج بزارم سوپ درست کنم باریکلا ! چه کدبانو ! از الان میخوای برنج بذاری ؟! حالا این مهمونات کیا هستن که این همه داری تدارک مبینی ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باریکلا ! چه کدبانو !از الان میخوای برنج بذاری ؟! حالا این مهمونات کیا هستن که این همه داری تدارک مبینی ؟ نه 4 ابکش میکنم میزارم بمونه تا برم دنبالشون سه تا از بچه های یونی هستن چند بار منو دعوت کردن بیچاره ها کلی تدارک دیدن الان نوبته منه دیگه 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ااااااا اونو داری؟مگه تو لری؟ اوهوم اونم نازه بذار برای این پسرا بذاریمش اوهوم اصالتم که لره!البته خودم تا حالا لرستان نیامدم.ولی این آهنگو کلا دوووس دارم باشه [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] رعنا نچ این خوشگلتره 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نه 4 ابکش میکنم میزارم بمونه تا برم دنبالشون سه تا از بچه های یونی هستن چند بار منو دعوت کردن بیچاره ها کلی تدارک دیدن الان نوبته منه دیگه باریککلا . زیر برنجتو کم ، نسوزه یه وقت. ولی من چند بار همچین وضعیتی داشتم ، از بیرون غذا گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باریککلا .زیر برنجتو کم ، نسوزه یه وقت. ولی من چند بار همچین وضعیتی داشتم ، از بیرون غذا گرفتم. زشته بابا اولین باره خستم زنگ بزنم اورژانس؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها اینجا رو: http://www.noandishaan.com/forums/thread80754-21.html#post886844 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ زشته بابااولین باره خستم زنگ بزنم اورژانس؟ یکی مزیت های پسر بودن همینه ، چون از بیرون بگیری ، ارزشمندتر هم هستش. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ یکی مزیت های پسر بودن همینه ، چون از بیرون بگیری ، ارزشمندتر هم هستش. اره والا من بیرون بگیرم زشته وگرنه هم ارزونتر میفتاد هم اینهمه وقت نمیزاشتم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه دیگه. ولی خوبیش اینه که حوصلت سر نمیره. الان مثل من بودی خوب بود ؟ همش در مسیر بین کامپیوتر ، یخچال و تلویزیون سرگردانم ! ترم آخره و فقط پایان نامه مونده و بیکاری... لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ در حال حاضر اینطوره ، ولی در حالت مطلوب یک تیم کارشناسی این طرح رو به عهده داره. (طرح تامین انرژی، نه صرفا انتقال برق)همینه که یهو از وسط جنگل یه خط انتقال نیرو میگذره و چندین هکتار جنگل رو به فنا میده ! مطلوب؟ ممکنه تو هر رشته ای یه عده گاگول باشن ولی اینطور نیست که پروژه های برق رسانی بدون برنامه ریزی و من در آوردی انجام بشه تموم عملیات یه پروژه چه مکانش و ظرفیتش رو برنامه است چیزی که مسلمه تنها چیزی که تو این کشور تا حدی پیشرفت داشته نسبت به بقیه همین مسئله تولید و انتقال برق بوده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده