مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من همیشه بهت افتخار میکنم خواهش میکنم خانوم مدیر خجالتم ندید بنده هم متعاقبا همینطور 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من همیشه بهت افتخار میکنم به من چی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ محمد حسینم بمن افتخار میکنه محمد حسین 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ محمد حسینم بمن افتخار میکنه چشمای ایشون رو درمیارم به شما افتخار کنه هاااااا شما مدیر روابط عمومی تالاری... تاج سری به من چی ای بابا. ماییم و یه روح دیگه... چیکار میشه کرد... شمام قدمت به چشم هی بیا اینجا ولی آهنگ لری بذار این بار 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چشمای ایشون رو درمیارم به شما افتخار کنه هااااااشما مدیر روابط عمومی تالاری... تاج سری ای بابا. ماییم و یه روح دیگه... چیکار میشه کرد... شمام قدمت به چشم هی بیا اینجا ولی آهنگ لری بذار این بار خوب اهنگ لری به صورت فلش گیر نیاوردم جاش شعر لری میزارم ماگُلِ بی مِنَتِ بارونیمقَردِحُرمِ عَطَشَه ایدونیم بَندِدِلسوزیِ دَهسی نیسیماَرنَه سَر پَنجِرَه مِن گُلدونیمما وَ رازِگُلِ سُرخ آگایَیمگوشَه گیریم واگرمَحزونیماَرکَلونیمَ غَمِ مَریَمِ و-عُمریَه زَخمیِ اِی بُهتونیمخِنَه نیدیم نِشون فصل بهارمِنِ قَحطی قَدَه ایچَرخونیمدیرَه خَلقیم وخُدایاشُکرِتدیرَه هرغیبت وهرداسونیم * *سَر وَصحرابِنِه چی بادِشَمالبَخُداخَش دِل و خَش مِهمونیم * *هَرکِه لَیلیشَه وَلا کِردِه بِیاگُل وَگُل جَی قَدَمِ مَجنونیم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ه محمد حسین هاااااا اهنگ رشتی بزار نازی مرسی:دیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اهنگ لری به صورت فلش گیر نیاوردم جاش شعر لری میزارم ماگُلِ بی مِنَتِ بارونیمقَردِحُرمِ عَطَشَه ایدونیم بَندِدِلسوزیِ دَهسی نیسیماَرنَه سَر پَنجِرَه مِن گُلدونیمما وَ رازِگُلِ سُرخ آگایَیمگوشَه گیریم واگرمَحزونیماَرکَلونیمَ غَمِ مَریَمِ و-عُمریَه زَخمیِ اِی بُهتونیمخِنَه نیدیم نِشون فصل بهارمِنِ قَحطی قَدَه ایچَرخونیمدیرَه خَلقیم وخُدایاشُکرِتدیرَه هرغیبت وهرداسونیم * *سَر وَصحرابِنِه چی بادِشَمالبَخُداخَش دِل و خَش مِهمونیم * *هَرکِه لَیلیشَه وَلا کِردِه بِیاگُل وَگُل جَی قَدَمِ مَجنونیم لری لرستان نیست این... فکر کنم یا بختیاریه یا نمدونم. چون بعضی کلمه هاش رو نمیفهمم! نخواستیم بابا... آهنگ لری گروه رستاک رو نشنیدی؟ بارو بارو... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اینم یه شعر طنز لری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ لری لرستان نیست این... فکر کنم یا بختیاریه یا نمدونم. چون بعضی کلمه هاش رو نمیفهمم!نخواستیم بابا... آهنگ لری گروه رستاک رو نشنیدی؟ بارو بارو... امان از دست سایت چرا این طوری کرد شعر رو برو اینجا ببین شعر ها رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ امان از دست سایت چرا این طوری کرد شعر رو برو اینجا ببین شعر ها رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه روح خوبی بودیاااا. فکر نمیکردم خوب باشی! والا من زیاد گویش هارو نمدونم اما فکر کنم این طنز هم بروجردی باشه... خرم آبادی نیست. دستت درد نکنه. شوخی میکنم نگرد. من زیادم حالیم نیستفقط اون بارو بارو رو دوست دارم... باید بهت جایزه روح برتر رو بدیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چه روح خوبی بودیاااا. فکر نمیکردم خوب باشی! والا من زیاد گویش هارو نمدونم اما فکر کنم این طنز هم بروجردی باشه... خرم آبادی نیست. دستت درد نکنه. شوخی میکنم نگرد. من زیادم حالیم نیستفقط اون بارو بارو رو دوست دارم... باید بهت جایزه روح برتر رو بدیم دیگه اینجا جایزه میدن http://www.noandishaan.com/forums/thread81146-6.html :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اشتباه به عرضتون رسوندن من کارم مربوط به همینه در رابطه با احداث پست و خطوط انتقال مشخصه که یک سری استانداردها هست مربوط به رعایت حریم ها ولی در خصوص محل و مسیر هیچ شهرسازی نظر نمیده و تماما دست متخصصان رشته برقه در حال حاضر اینطوره ، ولی در حالت مطلوب یک تیم کارشناسی این طرح رو به عهده داره. (طرح تامین انرژی، نه صرفا انتقال برق) همینه که یهو از وسط جنگل یه خط انتقال نیرو میگذره و چندین هکتار جنگل رو به فنا میده ! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ محمد حسینم بمن افتخار میکنه دقیقا . من به همه بر و بچه های خطه شما افتخار میکنم/ چشمای ایشون رو درمیارم به شما افتخار کنه هااااااشما مدیر روابط عمومی تالاری... تاج سری مگه قراره بخورمش که شاکی میشی میگی مدیر تالاره؟ لری لرستان نیست این... فکر کنم یا بختیاریه یا نمدونم. چون بعضی کلمه هاش رو نمیفهمم!نخواستیم بابا... آهنگ لری گروه رستاک رو نشنیدی؟ بارو بارو... من شنیدم. بسیار زیبا. همچنین در مراسم عروسی لرها و لک ها هم این ترانه بسیار مهیج اجرا میشه. :D 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ فقط شعر رعنا تاریخچشم دیدید که نشون داد 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ فقط شعر رعنا تاریخچشم دیدید که نشون داد تاریخچه ش؟ کوجا ؟ یه سفر دیلمان رفته بودیم ، یه بنده خدایی که باهامون بود ، زنده اجرا کرد ، چقد باحال بود. اصلا یه شوری داشت وقتی میخواندا !!! :)))) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ تاریخچه ش؟ کوجا ؟ یه سفر دیلمان رفته بودیم ، یه بنده خدایی که باهامون بود ، زنده اجرا کرد ، چقد باحال بود. اصلا یه شوری داشت وقتی میخواندا !!! :)))) بابا یه مردی عاشق یه زنی شده بود توصد قبل بعد اینو واسش خونده بود دیدی که اول سی دی کنسرت رستاک اون پیرمردا گفتن ما رعنا رو دیده بودیم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بابا یه مردی عاشق یه زنی شده بود توصد قبلبعد اینو واسش خونده بود دیدی که اول سی دی کنسرت رستاک اون پیرمردا گفتن ما رعنا رو دیده بودیم آها باریکلا ، بر و بچه های باهوش! 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا . من به همه بر و بچه های خطه شما افتخار میکنم/ مگه قراره بخورمش که شاکی میشی میگی مدیر تالاره؟ من شنیدم. بسیار زیبا. همچنین در مراسم عروسی لرها و لک ها هم این ترانه بسیار مهیج اجرا میشه. :D نه قرار نیست بخوریش اما خوب دیگه باید یه رگ غیرتی این وسط باشه!(اصلاً میدمش ببرش... ) لری رو با لکی قاطی نکن که میزنم شل و پلت میکنما! اون دوران تموم مملی... دیگه همش شده این دی جی ها! فقط شعر رعنا تاریخچشم دیدید که نشون داد بشه جون اول آلبومشم آهنگ بارو بارو هستش! رعنام خوشکله... من لیلاشم دوست دارم... نداریم ازون ولایت؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نه قرار نیست بخوریش اما خوب دیگه باید یه رگ غیرتی این وسط باشه!(اصلاً میدمش ببرش... ) لری رو با لکی قاطی نکن که میزنم شل و پلت میکنما! اون دوران تموم مملی... دیگه همش شده این دی جی ها! بشه جون اول آلبومشم آهنگ بارو بارو هستش! رعنام خوشکله... من لیلاشم دوست دارم... نداریم ازون ولایت؟ باشه . فق بسته بندی خوشگل باشه. :d نژاد ملاک انسانیت نیست. آره والا × مهم خودتی ، هنوز هم اون آهنگ ها جذابیت داره ، میبینی که ملت میخوانش. مثلا همین رستاک چقد فروش کرده و... لیلا هم آره ، حرفه ای هست . :d لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده