VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آره دقت کردی دانشگاهای خوب در حد ما نیستن کمپانیای معتبر در حد ما نیستن فروشگاهای بزرگ در حد ما نیستن کلا ما حدمون بالاتر از همه چیزه کاراموزی رفتی پریسا؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kordi.swf[/FLASH] حالا چرا کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ کاراموزی رفتی پریسا؟ نچ به زودی قراره برم یا فقط گزارششو ببرم!معلوم نی! قضیه این امضات چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نچبه زودی قراره برم یا فقط گزارششو ببرم!معلوم نی! قضیه این امضات چیه؟ خوبه که 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه که خوبیش که خوبه منظورم اینه که مخاطبش کس خاصیه؟ مهرداد میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تهران کجا کار میکردی؟ چرا بچم؟من اگه به سنم ازدواج میکردم بچم همسن تو بود شرکت ایده پردازی و برنامه ریزی چینش! کارم مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار بود بیمه نکرد! جونم؟میزنمتا.اتفاقا به نظر من اشتباه نکنید... اگر به خودتون بها میدید اول به آرزوهاتون برسید... ازدواج فقط بخشی از زندگیه اما خواسته های ادم کل زندگیشه... آخیالهی بگردم:there: اصلا پتروشیمی و شرکت نفت و اینا لیاقت استخدام ماها رو ندارناونا باید غصه بخورن نازی نه تو(دارم بهت اعتماد بنفس میدم نازنین!بگیرشون) آره ندارننمتونم بگیرمش الان دپم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوبیش که خوبه منظورم اینه که مخاطبش کس خاصیه؟ مهرداد میدونه؟[/quote مخاطبش؟ والا امروز داشتیم تو اتوبوس با دوستم میحرفیدم بعد این جمله رو گفت خوشم اومد شرکت ایده پردازی و برنامه ریزی چینش! کارم مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار بود بیمه نکرد! جونم؟میزنمتا.اتفاقا به نظر من اشتباه نکنید... اگر به خودتون بها میدید اول به آرزوهاتون برسید... ازدواج فقط بخشی از زندگیه اما خواسته های ادم کل زندگیشه... آره ندارننمتونم بگیرمش الان دپم کجاست اونوقت؟ نازی جان من شوخی میکنم البته مخالف ازدواج نیستمااا اما یکم تعریفم فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چرا کردی؟ خوب اهنگ شاد تو دست و بالم نبود :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خوبیش که خوبه منظورم اینه که مخاطبش کس خاصیه؟ مهرداد میدونه؟[/quote مخاطبش؟ والا امروز داشتیم تو اتوبوس با دوستم میحرفیدم بعد این جمله رو گفت خوشم اومد کجاست اونوقت؟ نازی جان من شوخی میکنم البته مخالف ازدواج نیستمااا اما یکم تعریفم فرق میکنه اممم چی کجاست؟ شرکت قبلی؟ جردن خیر سرش! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مشکلم نباشه مشکل دارش میکنیم میزنم تو هم له میکنمااا من هم نخوام کل کل کنم ، شما گلابیا نمیذارین. :icon_razz: من افسردگی دارم بچه ها!پتروشیمی لرستان استخدامی داره اما 64 به بعدیا رو استخدام میکنه! من سابقه کار بیمه ای ندارم که از سنم کم کنه... دلم گرفته ای بابا. ببین کلا تو با محیط پتروشیمی نمیتونستی کنار بیای. همون بهتر که نرفتی واقعا. دیروز با دو تا از دوستام رفتیم انقلاب کتاب بخریم بعد هر کدوم از کتابامونو میگفتیم مرد میگفت نداریم اخرش گفتم بچه ها بریم اینجا در حد ما نیست ببین طرف روش نشد که بگه شما مجددا باید از دوران طفولیت شروع به خوندن کنید. آرهدقت کردی دانشگاهای خوب در حد ما نیستن کمپانیای معتبر در حد ما نیستن فروشگاهای بزرگ در حد ما نیستن کلا ما حدمون بالاتر از همه چیزه کلا درخت گلابی درخت بلندیه. 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ آره ندارننمتونم بگیرمش الان دپم الهییییییییی آهنگ امیدم حالتو بهتر نکرد؟لری بذارم؟ خوبیش که خوبه منظورم اینه که مخاطبش کس خاصیه؟ مهرداد میدونه؟[/quote مخاطبش؟ والا امروز داشتیم تو اتوبوس با دوستم میحرفیدم بعد این جمله رو گفت خوشم اومد کجاست اونوقت؟ نازی جان من شوخی میکنم البته مخالف ازدواج نیستمااا اما یکم تعریفم فرق میکنه آهان! جمله جالبیه! کلا درخت گلابی درخت بلندیه. والله ما ندیده بودیم دیگه شهرسازیا به ما تیکه بندازن! عزیزم گلابیا تموم شدن باقیموندشم کمپوت کردیم! بحث ازدواجه نه بحث خر شدن و خر کردن و ایناست نظری داری شما؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ من هم نخوام کل کل کنم ، شما گلابیا نمیذارین. :icon_razz: ای بابا. ببین کلا تو با محیط پتروشیمی نمیتونستی کنار بیای. همون بهتر که نرفتی واقعا. ببین طرف روش نشد که بگه شما مجددا باید از دوران طفولیت شروع به خوندن کنید. کلا درخت گلابی درخت بلندیه. اولاً گلابی خودتی شهر خراب کن! دوماً مگه من چمه؟مگه محیطش چشه؟ 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بحث ازدواجه جانم؟دلت خواست انگار ها الهیییییییییآهنگ امیدم حالتو بهتر نکرد؟لری بذارم؟ آهان! جمله جالبیه! والله ما ندیده بودیم دیگه شهرسازیا به ما تیکه بندازن! عزیزم گلابیا تموم شدن باقیموندشم کمپوت کردیم! نه بحث خر شدن و خر کردن و ایناست نظری داری شما؟ اممم نچچچچ.من آهنگ لری میخوام اونم دوپا!برام میذاری؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هر کی بتونه یه روش پیشنهاد بده تا ما از این نازنین شیرنی بگیریم خودم جایزی اسکار و از اصغر میگیرم میدم بهش 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ انتخابات اغاز شد رای ما پسر ایرانی قهرمان لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ هر کی بتونه یه روش پیشنهاد بده تا ما از این نازنین شیرنی بگیریم خودم جایزی اسکار و از اصغر میگیرم میدم بهش من یه روش داشتم اما چون در سونا از من حمایت نکردی یادم رفت روشه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من یه روش داشتم اما چون در سونا از من حمایت نکردی یادم رفت روشه حالا تو بوگو یه جور باهم کنار میایم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حالا تو بوگو یه جور باهم کنار میایم یه رای برام گیر بیار همین الان تا بگم بهت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده