nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ چرا هیچی مثل قبل نمیشه ؟؟! عزیزم چی شده؟ این مملی که عین قبلشههه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم چی شده؟این مملی که عین قبلشههه هیشی نشده ولی نمدونم چرا نمیشه ک بشه مثل قبلنا محمدحسین هم آفتاب زمستونه هست و نیست داره 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ هیشی نشده ولی نمدونم چرا نمیشه ک بشه مثل قبلنا محمدحسین هم آفتاب زمستونه هست و نیست داره ای درددددددددد بگو چته زود:vahidrk: برات پاستیل میخرماااااا آره اون که هی میاد و میره... پسر اییرونی هم که روحه. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ای درددددددددد بگو چته زود:vahidrk:برات پاستیل میخرماااااا آره اون که هی میاد و میره... پسر اییرونی هم که روحه. غصمه زیااااااااااااااد نمدونم چلا مامیو پیدا نمیکنم باهاش گپ بزنم نازییییییییییی پاستیلللللللللل 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ غصمه زیااااااااااااااد نمدونم چلا مامیو پیدا نمیکنم باهاش گپ بزنم نازییییییییییی پاستیلللللللللل موهات همرنگ دندوناتههههههه اون وقت مامانتو میخوای درد دل کنی؟ ای خدااااا از من یاد بگیر شوهر کردم شوهرمم شهر دیگست هر کی سرگرم کار خودشه انگار نه انگار شوهر داریمااا پاستیلم نداریم تا خوب بگی 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ موهات همرنگ دندوناتههههههه اون وقت مامانتو میخوای درد دل کنی؟ای خدااااا از من یاد بگیر شوهر کردم شوهرمم شهر دیگست هر کی سرگرم کار خودشه انگار نه انگار شوهر داریمااا پاستیلم نداریم تا خوب بگی نه من همین الان مامیو میخوامممممممممممم شوبرت الان فکرش پیشه توئه ، توهم ایضا من یک معتاد به پاستیلم پس همیشه دارم پیش خودم الانم از اون توپی قلمزا دالم ولی من الان فقط مامیو میخوامممممم من اگر نبودم و تو دیدیش بگو شقد دوس داشتم ک باشه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه من همین الان مامیو میخوامممممممممممم شوبرت الان فکرش پیشه توئه ، توهم ایضا من یک معتاد به پاستیلم پس همیشه دارم پیش خودم الانم از اون توپی قلمزا دالم ولی من الان فقط مامیو میخوامممممم من اگر نبودم و تو دیدیش بگو شقد دوس داشتم ک باشه آره جون خودتتتتتتت ... شوبرم رفت بخوابه 30 مین پیش... ای معتاددددددددد میدونستممم میدونستم همش توی جوی آبی.... :icon_pf (34):با پاستیل نیافتی اون تو ها! حیفه! خوشمزه ان؟ خجالت بکش میخوای بیای پیش خودم درد دل به کسی نمیگماااااا:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آره جون خودتتتتتتت ... شوبرم رفت بخوابه 30 مین پیش... ای معتاددددددددد میدونستممم میدونستم همش توی جوی آبی.... :icon_pf (34):با پاستیل نیافتی اون تو ها! حیفه! خوشمزه ان؟ خجالت بکش میخوای بیای پیش خودم درد دل به کسی نمیگماااااا:gnugghender: ماماننننننننننننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ماماننننننننننننننننننننننن بچه من بودی الان میدونستم چیکارت کنم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بچه من بودی الان میدونستم چیکارت کنم:gnugghender: بتلکی دخمل نه تو هم مامیم بودی الان با من اینطولی بودی من برم قفونت خوجحالیدم گپ زدیم با هم شبت فیروزه ای 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بتلکی دخمل نه تو هم مامیم بودی الان با من اینطولی بودی من برم قفونت خوجحالیدم گپ زدیم با هم شبت فیروزه ای امممم. من که نفهمیدم چته منم میرم لالا شبت خوش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من ؟ زبون ؟! واه واه واه ! چه حرفایی پشت آدم در میارنا !:icon_razz: مملی چیه ؟!! جناب آقای مهندس محمد حسین ! :icon_razz: از کی تا حالا کسایی که تو دانشگاه هنر درس میخونن مهندسن موهات همرنگ دندوناتههههههه اون وقت مامانتو میخوای درد دل کنی؟ای خدااااا از من یاد بگیر شوهر کردم شوهرمم شهر دیگست هر کی سرگرم کار خودشه انگار نه انگار شوهر داریمااا پاستیلم نداریم تا خوب بگی باز تو شهوهر داری ما همونم نداریم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ای درددددددددد بگو چته زود:vahidrk: بچه من بودی الان میدونستم چیکارت کنم:gnugghender: نازنینِ خشن !:icon_razz: از کی تا حالا کسایی که تو دانشگاه هنر درس میخونن مهندسن باز تو شهوهر داری ما همونم نداریم از وقتی که من واردش شدم! مشکلیه ؟! :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نازنینِ خشن !:icon_razz: از وقتی که من واردش شدم! مشکلیه ؟! :icon_razz: مشکلم نباشه مشکل دارش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ از کی تا حالا کسایی که تو دانشگاه هنر درس میخونن مهندسن باز تو شهوهر داری ما همونم نداریم دههه. خجالت بکششش تو هنوز بچه ای!:vahidrk: نازنینِ خشن !:icon_razz: از وقتی که من واردش شدم! مشکلیه ؟! :icon_razz: میزنم تو هم له میکنمااا 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من افسردگی دارم بچه ها! پتروشیمی لرستان استخدامی داره اما 64 به بعدیا رو استخدام میکنه! من سابقه کار بیمه ای ندارم که از سنم کم کنه... دلم گرفته 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من افسردگی دارم بچه ها!پتروشیمی لرستان استخدامی داره اما 64 به بعدیا رو استخدام میکنه! من سابقه کار بیمه ای ندارم که از سنم کم کنه... دلم گرفته تهران کجا کار میکردی؟ چرا بچم؟من اگه به سنم ازدواج میکردم بچم همسن تو بود 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من افسردگی دارم بچه ها!پتروشیمی لرستان استخدامی داره اما 64 به بعدیا رو استخدام میکنه! من سابقه کار بیمه ای ندارم که از سنم کم کنه... دلم گرفته آخی الهی بگردم:there: اصلا پتروشیمی و شرکت نفت و اینا لیاقت استخدام ماها رو ندارناونا باید غصه بخورن نازی نه تو(دارم بهت اعتماد بنفس میدم نازنین!بگیرشون) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آخیالهی بگردم:there: اصلا پتروشیمی و شرکت نفت و اینا لیاقت استخدام ماها رو ندارناونا باید غصه بخورن نازی نه تو(دارم بهت اعتماد بنفس میدم نازنین!بگیرشون) خیلی باحال اومدی دیروز با دو تا از دوستام رفتیم انقلاب کتاب بخریم بعد هر کدوم از کتابامونو میگفتیم مرد میگفت نداریم اخرش گفتم بچه ها بریم اینجا در حد ما نیست 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی باحال اومدی دیروز با دو تا از دوستام رفتیم انقلاب کتاب بخریم بعد هر کدوم از کتابامونو میگفتیم مرد میگفت نداریم اخرش گفتم بچه ها بریم اینجا در حد ما نیست آره دقت کردی دانشگاهای خوب در حد ما نیستن کمپانیای معتبر در حد ما نیستن فروشگاهای بزرگ در حد ما نیستن کلا ما حدمون بالاتر از همه چیزه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده