pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ الان قیافش شبیه یه علامت سوال بزرگ شده صد رحمت به علامت سوال :w00: شبیه یه لامپ 100 سوخته شده قیافه ام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ زاستی حیف که حال ندارم یشب 5 خوابیدم صبح 7 بیدار شدم تازه رسیدم خونه الان دارم .......... می خورم از خستگی وگرنه............. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ صد رحمت به علامت سوال :w00:شبیه یه لامپ 100 سوخته شده قیافه ام خب اونجوری که قیافت قابل تحمل تره زاستی حیف که حال ندارم یشب 5 خوابیدم صبح 7 بیدار شدم تازه رسیدم خونه الان دارم .......... می خورم از خستگی وگرنه............. خب پس برو استراحت کن وقته خوابت گذشته دیگه امید جان حالا مثلا خسته نبود انگار چه کار میخواست بکنه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خب اونجوری که قیافت قابل تحمل تره گ اختیار دادی ندیدی ببنی وگرنه می رفتی پشت علامت سوال نماز می خوندی خب پس برو استراحت کنوقته خوابت گذشته دیگه امید جان حالا مثلا خسته نبود انگار چه کار میخواست بکنه وگرنه کاری می کردم بیای اینجا بلند داد بزنی ای مردم من رفتم جیش بوس لالا 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ گ اختیار دادی ندیدی ببنی وگرنه می رفتی پشت علامت سوال نماز می خوندی وگرنه کاری می کردم بیای اینجا بلند داد بزنی ای مردم من رفتم جیش بوس لالا امید برو بخواب حالت خوب نیست پسرم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ امید برو بخواب حالت خوب نیست پسرم احتمالا دارم عاشقت میشم دارم عادت می کنم دو و برم ببنمت فکر کن دلم می خواد زیاد تر ببنمت :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ احتمالا دارم عاشقت میشم دارم عادت می کنم دو و برم ببنمت فکر کن دلم می خواد زیاد تر ببنمت :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): نه دیگه احتمالا قرصاتم بر عکس خوردی تو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من عاشق تر از پیشم دارم عاشق تر ام میشم با تو جون مهدنس عاشق تر ام میشم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سیلااااااااام خوبید؟ چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ فانوسی . . . یووووحی . . . محمدحسن . . . خیلی دلم براتون تنگ شده . . . ! هرجا هستین شادِ شاد باشین و موفق :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ فانوسی . . . یووووحی . . . محمدحسن . . . خیلی دلم براتون تنگ شده . . . ! هرجا هستین شادِ شاد باشین و موفق :icon_gol: سمام دخملی خوف چلا دیده نمیای؟ منم میلم بعد میای اسم منم میذاری آخر اینا ها 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ منم میلم بعد میای اسم منم میذاری آخر اینا ها :icon_razz:کجا میخوای بری؟!! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ :icon_razz:کجا میخوای بری؟!! ها؟چییییییییی؟ کی میخواد بره؟ آرنیکا کسی میخواد بره؟ به مهرداد بگو خوببببببببب 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ها؟چییییییییی؟ کی میخواد بره؟ آرنیکا کسی میخواد بره؟ به مهرداد بگو خوببببببببب آرنیکا خیلی مدیر خوبیه،میخواد به من یه مدال بده 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آرنیکا خیلی مدیر خوبیه،میخواد به من یه مدال بده باز تو رفتی ببینی کدوم مدیر مدال میده؟ ای خداااااااااا مردم بچه هاشونو قبل مهمونی میبرن بهشون یه پرس غذا میدن که آبروشونو نبرن من باید مدال بدم 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ باز تو رفتی ببینی کدوم مدیر مدال میده؟ :6404: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بارون بارون بارونه هی بارون بارون بارونه هی ای وای ببخشید تاپیک و اشتباه اومدم شما ادامه بدید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده