pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ برو بابا جوجه حالت رو نداریم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یکی بمن سایت ابلود بده؟ چه جمله قشنگي 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یکی بمن سایت ابلود بده؟ یکم جملت ایراد فنی داشت شفاف سازی کن دخترم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ میخوا عکس ابلود کنم بزارم تو صفحه بدید دیگه اهان حالا شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ درود به برو بچ صنایع کسی اینجا چرا نیست :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چیه مگهکاربر به این خوبی مخوای من بیام بشم کاربرتون 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ درود به برو بچ صنایع کسی اینجا چرا نیست :icon_pf (34): تو که میای همه فراری میشن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بیا بشو اون امضات منو بدجور یاد فیلم هندی میندازه اره هم موقع می خونمش داغ دلم تازه میشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو که میای همه فراری میشن تو چرا هستی تو هم فرار کن 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ درود به برو بچ صنایع کسی اینجا چرا نیست :icon_pf (34): تو چرا هستی تو هم فرار کن نه من رابطم با روح جماعت خوبه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ نه من رابطم با روح جماعت خوبه اها از اون جهت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب کاری میکنی بالاخره ما هم باید غذا بخوریم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اها از اون جهت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب کاری میکنی بالاخره ما هم باید غذا بخوریم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لقمه تو گلوت گیر میکنه میگم فرق روح با شبح چیه؟ الان تو روحی یا شبح؟ کلا دوست داشتی ادم میشدی نه ببخشید یعنی ادم بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خوب روح صد درجه از شبه بالا تره شبه نقش سر گروهبان داره روح نقش سردار نه بابا شما ادم هستیید چه گلی زدیید که من بزنم همین روح حالش بیشتره چشم بصیرت دارم همه چیز ادم ها رو میبینم الان اون شکم تو بد جوری تو چشمه :w00: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا چه خبرهههههههههههههه جمع کنین ببینممم:167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا چه خبرهههههههههههههه جمع کنین ببینممم:167: من کاملا بی تقصیر ام برو بچ می خوام سوپ صنایع درست کنن Ot منم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ کاربر صنایع گوشتی یک عدد ورمیشیل نمک و فلفل زود پز رب گوجه سیب زمیینی لنگ کفش سایز 43 پای چپ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من نمی دونستم رشته صنایع بیشتر به آشپزی میخوره تا مدیریت آدم پس بره زن صنایعی بگیره ... همیشه آشپزخونه چراغش روشنه دیگه من قصد توهین نداشتما .. این فقط یه مزاح ناجوانمردانه بود 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ میلادو بیار من که گوشت ندارمچرا تو گفت و گوی ازاد نیستی دیگه نمی دونم کنترل نا محصوص گرفتتم گواهینامه ام رو باطل کرده من نمی دونستم رشته صنایع بیشتر به آشپزی میخوره تا مدیریت آدم پس بره زن صنایعی بگیره ... همیشه آشپزخونه چراغش روشنه دیگه من قصد توهین نداشتما .. این فقط یه مزاح ناجوانمردانه بود کجای کاری اشپزی می کنن توپ اون ها رو بگیری نه نیازی به گوشت داری تا اخر عمر نه نمک نه فلفل اره بری یه صنایع بگیری نورافکن روشن میشه مزاحت هم قشنگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده