nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام صبح يخبر سلام دخملیم خوش اومدییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من ترم آخربودم و الآن هم اوایل مرداد میرم کارآموزی بچه ها کمکم کنید دوتا پروژه هست نمیدونم میتونم همزمان در دومکان کختلف انجام بدم یا نه یک پروژه ارزیابی مشاغل ویک پروژه mis در هلال احمر که تاپیکش را گذاشتم تو گرایش های صنایع حتما توی این تاپیک شرکت کنید و کمکم کنید مرسی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ جمیع صنایع ای ها سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام چقدر سوت و کوره اینجااااااااااا :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ جمیع صنایع ای ها سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام چقدر سوت و کوره اینجااااااااااا :jawdrop: خوب شما یه چی بگو رونق بگیره!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ باشه برو بچ رو میزیزم اینجا تا شب صبر کن 100 صفحه اینجا میره جلو 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ باشه برو بچ رو میزیزم اینجا تا شب صبر کن 100 صفحه اینجا میره جلو برو بچ خوف بیاریاااااا:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ برو بچ خوف بیاریاااااا:persiana__hahaha: بچه خوف که الان نسشته داره درس موخونه طرح امتیت اجتماعیییه الان همه دنبالسوراخ موش می گردن الان به همه اونا میگم بیان :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بچه خوف که الان نسشته داره درس موخونه طرح امتیت اجتماعیییه الان همه دنبالسوراخ موش می گردن الان به همه اونا میگم بیان :icon_pf (34): اوااااااا مگه اینجا سوراخ موشههه دههه. نمیخواد اصلاً دههه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اوااااااا مگه اینجا سوراخ موشهههدههه. نمیخواد اصلاً دههه نه بابا اگه سوراخ موش بود من با این هیکل رد می شدم ازش :icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34): منظور مکانی برا پاتوق 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خودم دیگه :icon_pf (34): وایییی بابا آی کیوووووو میگم کدوم هیکلللللللللل. نگفتم هیکل کیی که برو بگو مخاتون بیان بدو پیسرمممم آفرییییییییییییین:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من سر دستشونم امید باز چشم منو دور دیدی اومدی اینجا رو به هم بریزی:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ امید باز چشم منو دور دیدی اومدی اینجا رو به هم بریزی:icon_pf (95): برو بابا حال نداریم :167: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ برو بابا حال نداریم :167: مثل این که سرت رو بدنت اضافه اومده:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده