MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا :smiley (18): بشین یکی دو کیلو گلابی بخور، حله 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا :smiley (18):بشین یکی دو کیلو گلابی بخور، حله هه هه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هه هه حالا خوبه میشه با خوردن گلابی، کل فرمولا و همه چیز رو متوجه شد. برین خداتون رو شکر کنید :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا خوبه میشه با خوردن گلابی، کل فرمولا و همه چیز رو متوجه شد. برین خداتون رو شکر کنید :smiley (18): اگه اینطوری بود که همه دنیا الان مهندس صنایع بودن! فعلا که از شدت گلابی بودن شهرسازی بیش از 90% دانشجوها شهرسازی میخونن! بعدشم من لنگه کفش و دمپایی دم دست دارماااااااااااا منو عصبانی نکن 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه اینطوری بود که همه دنیا الان مهندس صنایع بودن! فعلا که از شدت گلابی بودن شهرسازی بیش از 90% دانشجوها شهرسازی میخونن!:persiana__hahaha: بعدشم من لنگه کفش و دمپایی دم دست دارماااااااااااا منو عصبانی نکن همینید دیگه شما صنایعی ها! تا کم میارید فوری مشت و لگد و دمپایی میکشید وسط! واقعا برای یک مهندس کسر شان داره. البته اگه بشه به شما گفت مهندس :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همینید دیگه شما صنایعی ها! تا کم میارید فوری مشت و لگد و دمپایی میکشید وسط! واقعا برای یک مهندس کسر شان داره. البته اگه بشه به شما گفت مهندس :smiley (18): دوست داریم ، زورمون میرسه زور میگیم ، با مشت و لگد و دمپایی اینا هم میاییم وسط ! انقذ بَدُم میاد از اینکه مهندس باشی و لطیف باشی! مهندس باید خشن باشه که ما هستیم ، پس چون هستیم ، مهندسیم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره دیگه! این منطق شماس! من نمیدونم شما چجوری با این منطقتون میخواین کنترل کیفیت و بهه وری و این چیزا رو دربیارید! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره دیگه! این منطق شماس! من نمیدونم شما چجوری با این منطقتون میخواین کنترل کیفیت و بهه وری و این چیزا رو دربیارید! به راحتی هرچه تمامتر! از 100% یدونه کنسرو رُب 75% مواد افزودنیه یهنی دقیقا خاک وچوک! حالا دونستی چجوری کنترل کیفیت میکنیم؟! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوابُم میاد ادامه صوحبتا در برنامه آینده شف خوش 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به راحتی هرچه تمامتر! از 100% یدونه کنسرو رُب 75% مواد افزودنیه یهنی دقیقا خاک وچوک! حالا دونستی چجوری کنترل کیفیت میکنیم؟! خوبه بازم میدونید! حالا این ارقام رو از کجا آوردی؟ خودت آزمایش کردی یا مزه کردی متوجه شدی؟! :smiley (18): خوابُم میاد ادامه صوحبتا در برنامه آینده:mornincoffee: شف خوش به سلامت. منم الان باید خواب باشم... :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم مينا خانوم مينا خانوم مينا دردت به جانوم مينا الان ياد ترانه بالا افتادم تا الان گوشش دادي 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بزار گوش کنیم خو نمیشه ایمل کنی بلوتوث کنم اطرافیان گوش کنن تکرار کنن متاسفانه ندارمش اما يه آهنگ تركي باحاله 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره جاده چه همواره، هوا چقد صافه شب داره موهای، سیاشو می بافه فقط تو می فهمی، امشب چه خوشحالم از این خوشی لبریز، رویاییه حالم دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره دارم میام پیشت، جاده چه همواره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امشب تو هم مثل، خودم چه بیتابی از شوق این دیدار، اصلا نمی خوابی از اینور جاده، تا اونور جاده میام آخه چشمات، وعده بهم داده میام که باز دستات، رفیق دستام شه دوباره تو عمق، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه بازم میدونید! حالا این ارقام رو از کجا آوردی؟ خودت آزمایش کردی یا مزه کردی متوجه شدی؟! :smiley (18): :smiley (18): اینطولی فهمیدم : استادمون داشت میگفت اوضاع کار تو قسمت کنترل کیفیت اینجوریه ، ازت همینو میخوان صاحبان سرمایه که هر چی اونا بگن بشه نه اینکه چی استاندارده اگه قبول کنی میشی کارمند نمونه اگر نه که بسلامت هه کدوم دانشگاهی که نمراتتون انقدر بالاستما اصولو 15 شدیم عمومیا که یه نوری داریم(کسایی که خواجه نصیر میدونن)سوال میده معارف چند صفحه تحلیل کنی فقط دانشگاه ما کلا رنج نمرات بالاست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررر آخی . تو چرا هی آه میکشی .؟ من هر جا میرم میبینم تو در حال آه کشیدنی:JC_thinking: نری معتاد شی 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هولاااااااااااااااا مهمون اومده برامون هی روزگاررررررررررررررررررررررررر آه نکش بابا دلمون گرفت خوش آمدی آخی . تو چرا هی آه میکشی .؟ من هر جا میرم میبینم تو در حال آه کشیدنی:JC_thinking: نری معتاد شی خوش آمدی شما هم همینو بگو والا هی آه میکشه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هولاااااااااااااااا مهمون اومده برامون آه نکش بابا دلمون گرفت خوش آمدی خوش آمدی شما هم همینو بگو والا هی آه میکشه:icon_razz: ااااااااااا من الان میشم مهمون وسایل پذیراییتون کو پس؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه معتاد میاد پیش من خوب میشه من معتاد بشم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی من صاب خونه ام مهمون نیستم که من روح انجمن هستم شما ها به زور اومدید انجمن رو صاحب شدید پاتوق ما روح ها رو خراب کردید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده