تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فدای تو ترم 3کاردانیم فدات گفتی امتحان یاد پنجشنبه افتادم 2تا امتحان دارم. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فارسی نوشتم دیگه تینا دارم با داداشم میچتم میگه مگه نمیای این هفته میگم نه نمیتونم کلاسام فشردس من دلم مامانمو میخواد الهییییییییییی گریه نکن که اشکات بدجورخرابم میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فدای توترم 3کاردانیم فدات گفتی امتحان یاد پنجشنبه افتادم 2تا امتحان دارم. واااااااااااااااااااای بلو بشین دلس بخون دخمل تو همفک کردم خودم نذر میکنم فقط نه بابا کلا حساب نذرو نذوراتم از دستم درومده بسکه زیاد مینذرم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من وقتی دبیرستانی بودم نذر میکردم بعدم یادم میرفت اداش کنم. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااایبلو بشین دلس بخون دخمل درس:ws47: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درس خوندن حال میده اما نمیدونم چه مرگمه مخصوصا یه کتابو یه بار میخونی دقعه دوم میخونی میبینی مسلطی حال میدهراستی تینا بلدی برنامه بنویسی؟ من تعمیرات سخت افزارم یه درس3واحدی برنامه نویسی ++cداشتم فقط تئوری بلدم عملی کار نکردم. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ c++ بلدی بنویسی یا همینجوری تو هوا پاسیدی نه تئوری بلدم اما عملی کار نکردم.مراحلشو کامل بلدم. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که اون ترم همه رو یا خدا یا خدا رفتماین ترمم همینجوره ای بابا الان برا این ترم کلی وقت داری برو بشین بخون منم دیجه کم کم از بار کلاسام کم میشه میشینم شروع میتنم برو کتابخونه بشین بخون که پا نشی بیایی نت من وقتی دبیرستانی بودم نذر میکردم بعدم یادم میرفت اداش کنم. بابا دبیرستان انقذ جدی نمیگرفتیم نمرات رو درس:ws47: c++ بلدی بنویسی یا همینجوری تو هوا پاسیدی من 17 شدم c++ رو 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 17 شدم c++ رو :jawdrop::jawdrop::jawdrop: صنایعو برنامه نویسی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صنایع همه چی داره دیگهبرق علم مواد برنامه تئوری (همون امار عمران) اقتصاد(این رنگ داره مدل) استاتیک مقاومت مصالح نقشه کشی کارگاه جوش ریخته گری من موندم چرا گفتن اسونه که من بیام بدبخت بشم جدیییییییییییی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای ول بابا ما 17 ارزومه من اینو پاس کنم راضیم ماکس کلاس میشه 13 استادش از اول تل دکتراشو شریف خونده فکر میکنه ما نخبه ایم استادمون خوف بود دانشجو رو درک میکرد ما هم بشه های خوفی بودیم البته :jawdrop::jawdrop::jawdrop: صنایعو برنامه نویسی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: بلی بلی صنایع مانند اقیانوسی به ارتفاع یک سانتیمتر است صنایع همه چی داره دیگهبرق علم مواد برنامه تئوری (همون امار عمران) اقتصاد(این رنگ داره مدل) استاتیک مقاومت مصالح نقشه کشی کارگاه جوش ریخته گری من موندم چرا گفتن اسونه که من بیام بدبخت بشم میبینی توروقران؟ جمعه بازاریه برا خودش:banel_smiley_90: همه چی داره الا اون چیزی که باید داشته باشه:icon_razz: اصلا هم آسون نیست هر کی گفته برو بکشش:w74: من 100 واحد پاسیدم پوکیدم 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا 7 اردیبهشته خوب شه خبله؟؟؟؟:JC_thinking: اره بابا ای ول استاد شانس بده خدا ای ول 100 واحد دو ترم دیگه تموم میکنی من 42:icon_redface: آره استادش ماه بودددددددددددددد:aghosh: ای جان ترم سه بیدی؟؟؟؟:aghosh: اگه این ترم همرو بپاسم ترم بعد تمومه انشالاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من رشتم خیر سرم کامپیوتر اما تا حالا همش ریاضی و مدار و مدار منطقیو ماشینو و الکترونیک خوندیم این ترم تازه یه تعمیرات بمون دادن من چیززیادی از کامپیوتر نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تو اون روز چند سال پیش خریت بزرگی کردم چند ترمه تموم کردی 7 تایی؟ ترم 4 هستم دیگه تو اونروز شیکال کردی شیطون؟ اگه دونشگا اذیت نکنه و این ترم به خیر بگذره بعله هفت ترمه تمومه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما برویم بخسبیم فردا کلاس استاتیک داریمو هیچی بلد نیستیم برو بسلامت ما هم میرویم کم کم مراقب خودتون باشین تینا ژوون و مینا ژوون بوج بوج 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم مم صبح قشنگتون بخير 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام حال و احوال بر و بچه های صنایعی؟ دلمان برایتان تنگ شده بود. مخصوصا قدیمیاش:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامحال و احوال بر و بچه های صنایعی؟ دلمان برایتان تنگ شده بود. مخصوصا قدیمیاش:flowerysmile: سیلام گل پسر خوش اومتی 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در یک عملیات غافل گیر کننده فهمیدم یکشنبه میانترم احتمال داریم برای شادی روحم صلوات عف نداله این درسا رو با 10 هم پاس کنی جایزه باید بگیری بسکه سختن:w74: من که هر دو تاشو زیر 15 پاسیدم + کلی نذر و نذور 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده